To beztalencie mnie wnerwia. Widzę ją wszędzie i niedobrze mi się robi. Wielka "gwiazda", co zagrała w durnowatym High School Musical, czy jakiejś tam Hannie Montanie. Ta osoba działa mi na nerwy - zresztą podobnie jak zakusie, vanesski itp. To to takie coś w ogóle nie powinno być nazywane per "gwiazda"
same jestecie puste!! Juz jak to czytam to mi niedobrze..ona poprostu zachowuje sie jak zwyczajna nstolatka a nie jak jakas niewiadomo jaka gwiazda! Kazdy ma prawo zaszalec, i popelnic błędy. ONA MA 16 LAT!! I pozatym wszyscy widzicie w niej tylko skandal z fotkami! A nie wiecie ze jej płyty zchodzą jak swieze buleczki??!! Ze gwiazda ma juz fanów na całym świecie?? Ze film "hannah montana the move" podbił kina prawie na calym swiecie?! NO WLASNIE...
a co uważasz może że w ogóle nie ma talentu? Radze w takim razie pooglądaćjej wystepy na zywo np. http://www.youtube.com/watch?v=H0gJhPobzjw . Oczywiście bez playbacku.
Proszę Cię, zanim postanowisz się wypowiedzieć, popracuj nad swoją interpunkcją i pisownią, bo twoje brazgoły ciężko przeczytać.
I co z tego, że ma 16 lat? W tym wieku już powinna mieć trochę rozumu w głowie.
Może i "Hannah Montana the move" miał dużą oglądalność, ale mogę sobie rekę uciąć, że za jakiś czas nikt nie będzie o nim pamiętał. Malolaty znajdą sobie inną idolkę, panna Cyrus przestanie przynosić zyski dla Disneya, doskanie kopa w dupę i na tym skończy się jej kariera.
przykromi mi pani jestem głupia jak woda w kolzecie ale podpiasa już 2 kontakty dla disney a jak mi nie wierzysz to wpisz sobie w google;p i co zatkało panią JGJWK
Okej... nie będę wnikać, co ma znaczyć te JGJWK. I nie zatyka, bo nie ma patyka.
Jak dla mnie, to może sobie podpisać i ze 100 kontraktów z Disneyem, ale i tak gwiazdą nie będzie.
Jakby miała talent, to by nie miała na swoim koncie tylko jakieś przygłupiej roli w Hannah Montana.
Prawdziwą gwiazdą młodego pokolenia jest np. Dakota Fanning a nie ta Cyrus...
Są taki fabryki co produjują patyki ;p a kto to jest dakota fanning pewnie też panna jestem głupia jak woda w klozecie JGJWWK
Osk987 wiesz, nie spodziewałam się, żebyś znała Dakotę Fanning, ponieważ ludzie twojego pokroju nie interesują się ambitnym kinem i mogę cię zapewnić, że nie jest to "panna jestem głupia jak woda w klozecie".
I mam pytanie. Co znaczy to JGJWW?
No ale Fanning mnie troche wkurzała w wojnie światów :/
Ja tam lubie Miley i Dakote obie są spoko :). Ale Miley za to zajebiście śpiewa :)
Już chyba tak od 2 lat ciągle ktoś pisze "za jakiś czas nikt nie będzie o niej pamiętał" a to już się zaczyna robić śmieszne.Jej kariera nabiera rozpędu i zobaczymy czy "nikt nie będzie o niej pamiętał".Jak ona jest znana w całej Ameryce i w innych krajach to wątpie żeby o niej ktokolwiek zapomniał.Daje koncerty,śpiewa niby czemu ma być zapomniana?
No cóż, z nią, to jak z naszym polskim zespołem "Ich Troje". Jeszcze parę lat temu byli na szczycie, wszyscy szaleli za ich piosenkami itp. jak w przypadku panny Cyrus, a teraz większość się nie przyznaje, że kiedykolwiek ich słuchał. Tak będzie z Miley Cyrus. Ja też jeszcze dwa lata temu byłam jej fanką, ale już po prostu z tego WYROSŁAM.
Nie beda pamietac poniewaz a) jej aktualni fani albo znajda nowa idolke albo wyrosna z gwiazdek Disnaya b) gdy bedzie miała 20 kilka lat nie bedzie juz mogla byc idolka dla malych dziewczynek wiec nie bedzie oplacalna dla Disnaya c) nie zyska doroslych fanów gdyz nie ma nic do "zaoferowania" potencjalnemu fanowi... kompletny brak talentu i produkcje ponizej jakiegokolwiek poziomu?
nie musisz sie zniżać do poziomu podłogi, już jest jesteś na tym poziomie ;p;p;p;p wiesz co, ja nie bede pisał głupich rzecz na profilu dakoty a ty nie bedziesz pisać głupich rzeczy na profilu Miley zgoda??
"Ja rozumiem, że film może się nie podobać- ja też pewnych rodzajów filmów nie lubię, ale zdanie na ich temat pozostawiam tylko dla siebie." tak napisałaś dosłownie na forum WWładcy Pierścieni wiec po co sie wtrącasz w profil Miley i mówisz że jej nie lubisz?? ;p
wejdż na tą stronkę http://allegro.pl/search.php?sg=1&string=miley+cyrus czy piszą książki o Dakocie raczej NIE a robią odzież o Dakocie NA PEWNO NIE!!!!!!
:D sadzisz ze zaszczytem jest urzyczac swoja twarz skarpeta czy tez majtka?: coz wiesz niektorzy maja rozne priorytety i watpie czy taka Dakota ktora jest powazna aktirka (mimo wieku) sie na cos takiego zgodzila.. ba nie sadze by zadnej zdrowy umyslowo czlowiek sie na to zgodził... co do ksiazek.. bibliografi? w wieku 15 lat? to zabieg marketingowy (podobnie jak wszystko co ma podobizne panny zebiastej) by jak najwiecej kasy wycisnac z takich jak ty... ktorzy sa na tyle durni by cos takiego zakupic
Taa... Dakota nie musi udzielać swojej twarzy na bieliźnie, żeby zarobić kasę.
Jestem ciekawa, co może się wydarzyć w życiu nastolatki, żeby już od razu biografię pisać. Rozumiem, jest sławna, ale no bez przesady...
No coś ty.. przeciez nastolatki chyba maja w tym wieku najglebsze i najwazniejsze przezycia w zyciu:D.. tyle problemow ("blado-rozowa bluzka czy mniej blado-rozowa?") Swoja droga ciekawe co ona tam pipisała...
PS. Przy okazji jej wielkiego talentu aktorskiego i wielkiego poswiecenia dla roli(i odgrzebania fragmentu mechanika na youtubie) jakim jest uzyczenie twarzy dla skarpet z HM zastanawiam sie tak czy panna Cyrus w imie stworzenia dobrej kreacji filmowej wstanie bylaby zrobic z siebie cos takiego http://www.youtube.com/watch?v=1OTQN4yNfS4&feature=related nie inkasujac za to milionow rzecz jasna... Skoro jest taka wczuwajaca sie w role aktorka(wg niektorych jej fanów)..
Ja się zastanawiam, czy ona potrafiłaby chociaż kamień zagrać.
Jej fani po prostu nie potrafią przyjąć do wiadomości, że żadna z niej aktorka.
Zagrac kamien nie tak prosto:D Ona by musiała zagrac kamien ze skamielina mamucich zebow...
A tak serio niestety niektorzy sa slepi i prawdziwych aktorow na oczy nie widzieli a zamiast nich wielbia Cyrus jako wielka aktorke.. sek w tym ze ona kompletnie nie potrafi grac (tak, robienie durnych min i wypowiadanie tekstu to nie gra).. Ba! Raz czytałam gdzies ze Al Pacino to dziadek i powinien zrobic miejsce takim jak Cyrus i Efron a niektorzy w ogole nie wiedzieli kto to Pacino czy tez Freeman..
Tak, to o Al Pacino to też czytałam. Nie pamiętam kto to wtedy napisał, ale muszę przyznać, że inteligencją się nie popisał.
Jeśli w przyszłości kino mają opanować "disneyowskie" gwiazdeczki, to ja już chyba zzawczasu wyrzucę swój telewizor przez okno, a kina będę omijać szerokim łukiem.
Absolutnie się zgadzam ! Jest strasznie irytująca . Zwłaszcza ten jej sztuczny uśmieszek . Yhh . :/ . Aż rzygać się chce .
Ja podziwiam uśmiech Majley, chciałbym żeby moja dziewczyna taki miała i takie ciało ładne ;)
Mam pytanie skoro Cyrus jest taką wielką aktorką to czemu po 1) nie grała w jakimś porządnym filmie, który każdy może obejrzeć (chodzi o przedział wiekowy, mniej więcej od 16 w górę) 2) czemu nie ma żadnych nagród? (chodzi o poważniejsze nominacje).
Popatrzcie na osiągnięcia, nagrody i różnorodność gry np. Kate Winslet, Meryl Streep, Johny Deppa, Keira Knightley, Al Pacino i innych
P r a w d z i w y c h Gwiazd, które znają wiele osób o Różnym Przedziale Wiekowym, które są szanowane, nie muszą użyczać swojego wizerunku na bieliźnie ani zachowywać się sztucznie robiąc przy tym jakieś show aby zdobyć prawdziwą sławę, o nich świat już tak szybko nie zapomni... a teraz na Miley Cyrus, która słynie tylko z głupiego (moim zdaniem) serialu dla dzieciaków i jak na razie jednej ekranizacji tego serialu. Znają ją głównie (właściwie tylko) nastolatki, czy jakiś dorosły słyszał o jakieś tam Miley czy Hannah? Która gdy stanie się dorosła nie będzie mogła już się tak dalej zachowywać bo po prostu stanie się pośmiewiskiem. Wszystkie osoby, które są teraz jej fanami, później o niej zapomną gdy będą dorośli, nie będą ich interesowały takie głupoty, będą się śmiać, że w ogóle interesowały ich takie głupoty.
I o kim można teraz powiedzieć, że jest Prawdziwym Aktorem?
A wytłumaczenie, że ma tylko 16 lat nic nie daje, wręcz przeciwnie pogarsza tylko jej sytuacje, ja bym się tak nie chwaliła.
Mam jej czegoś zazdrościć? Hmm... czego? Nie przychodzi mi do głowy. Wole być już sobą, niż sztuczną dziewczyną na pokaz.
A po za tym to oprócz własnej "odzieży" (spodniej), ma własne perfumu Hannah Montana wraz z inną wersją HSM, dostępne w sieci sklepów... TESCO, CARREFOUR :)
Ale to moje zdanie.
Pozdrawiam :)
"1) ma 16 i zagra w thilerze od 16roku życia
2)zdobyła jakieś 20 nagród nie byle jakich"
1) wiek tu nie ma nic do rzeczy bo taka Fanning ( a takze jej siostra i wiele wiele innych dzieciecych aktorow) w wieku kilku lat grały w o wiele lepszych filmach jakosciowo niz wszystkie Cyrus razem wziete.. PS. jakim znowu thilerze ona zagra?
2) :D MTV to nie nagroda:D to złom przyznawane jak najbardziej komercyjnym produkcja przez napalone, zaslepione i wypaczone z gustu nastolatki
kto ci powiedział ze to thiler?? To dramat.. a dodatkowo widzac ze Sparks jest scenarzysta to zapewne melodramat.. Wybacz nie czytam Bravo..
Nagroda MTV - nie byle jaka??? Według mnie to żadna nagroda. Tylko coś na pokaz, żeby robić zamieszanie.
Co z tego, że ten film był (ponoć według Ciebie) od 16 lat. I tak tylko te 16 latki oglądały.
Co do tych fanów, to jak mówiłam, kiedy staną się dorośli zapomną o niej.
Są to tacy krótko trwali fani.
Myślisz, że Prawdziwe Gwiazdy typu Al Pacino, Kate Winslet nie mają swoich fanów? Mają i jeszcze więcej nić takich od Cyrus, i to w różnym wieku.
P.S Nie czytam "Bravo" bo to głupia gazetka, świadcząca negatywnie o dość niewygórowanym poziomie i potrzebach czytelników.
Jakie 20 nagród? Możesz powiedzieć? Jak widzę to ma tylko jedną i w dodatku NOMINACJĘ a NIE WYGRANĄ, a to różnica bo wcale nie dostała tego "Złotego Popcornu" tylko była brana pod uwagę, żeby go dostać.
Więc krótko mówiąc nie ma żadnych nagród. A nawet jeżeliby miała tego "Złotego Popcorna" to to żadna poważna, ani nawet dobra nagroda.
Tak? A to przepraszam :). Ja patrzył tylko tu na tej stronie na nagrody i jest tylko jedna nominacja. Ale skoro mówicie... :).
No widzisz.. Piszesz ze tylko jedna, niedoceniasz a ona tutaj tyle nagrod zgarnia.. Ona jest poprostu niedoceniana bo w rzeczywistosci to taka swietna aktorka.. załoze sie ze w tym roku dostanie nominacje do Oscara