To beztalencie mnie wnerwia. Widzę ją wszędzie i niedobrze mi się robi. Wielka "gwiazda", co zagrała w durnowatym High School Musical, czy jakiejś tam Hannie Montanie. Ta osoba działa mi na nerwy - zresztą podobnie jak zakusie, vanesski itp. To to takie coś w ogóle nie powinno być nazywane per "gwiazda"
jakie top 10.. ta dziewczyna na na top 3 zasluguje.. O tak oczywiscie to juz w niedalekiej przyszłosci bedzie obsypywana. Dla mnie to taka druga Streep- niepowtarzalny talent, jedyny w swoim rodzaju. Do tego jest taka młoda a juz zagrała w takiej super produkcji jak Hannah Monatna( nominacja do złotych globów i oscara gwarantowana, niech sie chowaja takie gwiazdki jak Cruz, Winslet, Blanchett itd bo one jej do piet nie dorastaja i ich czas sie skonczył).
Nic tylko patrzec jak taka legenda jak Uwe Boll zapoponuje jej role w swoim najnowszym dziele. Głowna role!
Nie no ale porównywanie jej do Streep... coś Ty jak możesz Cyrus tak obrażać.
Po prostu jedyna w swoim rodzaju. Przecież Hannah Montana film jest 100 razy lepszy od np. "Requiem for a dream", "Pachnidło", "Pi", "Milczenie Owiec", "Lektor" itp. Film nad filmami, i jeszcze lepsza aktorka.
Wybacz chyba masz racje.. ba! Napewno masz racje..
A HM to rzeczywiscie film nieprzecietny, ze wspanialym oryginalnym scenariuszem, ktory daje do myslenia i uswiadamia nam wiele rzeczy, pokazuje jak życ jakie wartosci dla nas powinny byc pierwszorzedne. Gra aktorska powala- jeszcze nidgy nie widziałam tak realistycznie i prawdziwie przekazanych postaci. Na twarzy aktorów widac najmniejszy grymas, emocje- cos niesamowitego. Jesli chodzi o muzyke - chopin, mozart moga sie schowac.
Oj no juz poironizowac nie mozna? Kazdemu od czasu do czasu odbija- skutek ogladania filmow typu HM:D
Żebym mogła się przekonać do Miley,musiałaby zdobyć min. 3 Oscary no i może parę Złotych Globów lub Saturnów, a że jej narazie to nie grozi ani w bliższej przeszłości, więc marne szanse żebym ją polubiła.
Nawet jakby dostała to ja bym była zdania ze to przez poprawnosc polityczna:D(czyt. zagrałaby w jakims filmie o żydach lub cos podobnego) Albo ma sie talent albo nie i jej w zdobyciu go nic nie pomoze nawet 10 Oscarów..
Właściwie to masz racje.
Czyli wychodzi na to, że nigdy się do niej nie przekonam. Fakt gdyby nawet zdobyła te 10 Oscarów to i tak miałabym skojarzenie z Hannah Montana i nie wiem czy bym się odważyła zobaczyć jakikolwiek film z nią. Uraz do końca życia.
Jak ja bym się tak do wszystkich uprzedzała i mówiła "nawet gdyby zdobyła 20 Oscarów to i tak jej nie polubie bo zagrała tu i tu" to bym w ogóle przestała ogladac filmy.No cóż gra w HM jednym się to podoba a drugim nie ale zawsze ktoś musi jakoś zacząć.I lepiej tak niż taka Paris Hilton która ma kase i tylko dzięki temu jest sławna czy jako kochanka sławnego aktora z własnym reality show.Nikt nie może mieć pewności czy lepiej nie wykaże się w innych filmach gdzie jest w czym.W HM żeby grac nie trzeba mieć duzego talentu,wiec nie mozna jej oceniac jedynie po tym serialiku.
Przedewszystkim nie o sympatie chodzi tylko o talent... no bo wybacz ale talentu to juz jej nie przybedzie i nawet gdyby dostała te 20 Oscarów czy Złotych Globów nadal nie bedzie potrafiła grać tak jak chociażby Meryl Streep czy Cate Blanchett.
A jeśli o sympatie chodzi -no cóż przecież mozna nie lubieć tez tych utalentowanych.. bardzo utalentowanych. Co nie oznacza, że się ma ich niedoceniać czy coś w tym rodzaju i unikać z nimi filmów choć są dobre.
A co jest gorszego w zdobywaniu sławy poprzez kase, czy byciu kochanka kogos sławnego od zdobywania sławy dzieki ojcu? Dla mnie osobiscie jesli chodzi o "osiagniecia" i dochodzenie do sławy Paris i Cyrus sa na równi.
No widzisz w HM nie trzeba bylo duzego talentu by poprawnie zagrac a Cyrus mimo to sobie nie radzi.
Każdy tak mówi że ma sławe dzięki ojcu ale przecież on nie zabierał jej na jakieś koncerty i nie promował na siłe czy tym podobne rzeczy.Do HM był casting i ona go wygrała i dzięki HM jest sławna.Nikt wcześniej o niej nie słyszał zanim nie zagrała w HM.
A co do tego czy sobie radzi czy nie to już twoje zdanie ,ja uważam inaczej.Wg mnie bardzo pasuje na ta role i fajnie gra.
Bo przypadkiem tatus przynosił duze zyski dla wytwórni z ktora ona ma teraz kontrakt. Castingi zawsze sie odbywaja nawet jak z gory wiadomo kto je wygra.. Zreszta niby po co tatus obecny był na castingach? (filmik mozna znalezc na youtubie- nie wieze ze nie było nikogo bardziej utalentowanego) i gra z nia w tym samym serialu? Tak tak.. zapewne to zbieg okolicznosci. Tylko idac tym tokiem myslenia dlaczego ktos inny ma zawdzieczac sławe kasie (Cyrus biedna tez nie byla.. tak przy okazji) czy slawnemu partnerowi ktory takze na castingi nikogo nie prowadzał.
"A co do tego czy sobie radzi czy nie to już twoje zdanie ,ja uważam inaczej.Wg mnie bardzo pasuje na ta role i fajnie gra."
Cóż może dlatego tak sądze bo widziałam w zyciu może troche wiecej dobrych aktorów a słaba gra zazwyczaj mnie drażni. Komuś to może nie przeszkadzać mnie.. mnie owszem. To czy ma talent aktorski czy nie szybko mozna okreslic po obejrzeniu chociazby wspomnianego przezemnie filmiku z castingu i nie trzeba byc jakims wielkim geniuszem w tej dziedzinie.
Odniosę się tylko do tej kwestii "Cóż może dlatego tak sądze bo widziałam w zyciu może troche wiecej dobrych aktorów a słaba gra zazwyczaj mnie drażni. Komuś to może nie przeszkadzać mnie.. mnie owszem. To czy ma talent aktorski czy nie szybko mozna okreslic po obejrzeniu chociazby wspomnianego przezemnie filmiku z castingu i nie trzeba byc jakims wielkim geniuszem w tej dziedzinie."Nie wiem ile widziałaś dobrych aktorów ja wieem tyle że widziałam sporo i pewnie że są od niej o wiele lepsi.Mnie także drażni słaba gra aktorska i pewnie że nie trzeba być geniuszem zeby zobaczyć kto ma jakikolwiek talent i dryg do tego.Ja mam tak jakby swój własny sposób aby dostrzec czy ktoś nadaje się do filmów czy nie.Mnie akurat ona nie drażni i do TEGO serialu myślę że idealnie pasuje a jak się sprawdzi w innych rolach to czas pokaże.
"Ja mam tak jakby swój własny sposób aby dostrzec czy ktoś nadaje się do filmów czy nie" Że tak powiem kazdy ma swoj.. swoja droga z jednej strony drazni cie slaba gra aktorska z drugiej slaba gra aktorska Cyrus nie..
Bo ja nie uważam że ona jest słaba i jak dla mnie ona nadaje się do filmów tylko do innych, takich gdzie mogłaby się wykazać.
Taaak... no coz chcialabym zobaczec jak to ona moze sie jeszcze bardziej wykazac..
Jezu:D przed chwila gdzies wyczytałam ze Cyrus chce zagrac w kolejnym Batmanie i juz napisała sobie kilka kwestii.. No to się Nolan z pewnością ucieszy:D
To nawet nie o zdolnosci chodzi ale o tupet. Jak widac uwaza sie za wielka gwiazde ktorej sie nie odmawia bo przeciez scenariusz jeszcze nie powstał ( i chyba jeszcze troche czasu uplynie) a ona nie dosc ze sie juz obsadziła to i postac wymyslila i dialogi napisała. Dziekowac bogu ze taka uzdolniona.. moze dostanie oscara za scenariusz?
W tym momencie przypomina mi się reklama sieci pewnego sklepu więc pozwolę sobie zacytować po części:
MILEY CYRUS - "Powinni tego zabronić"
Powinni ją wziąć za ten czerep porządnie nią potrząsnąć nad jakąś skarpą żeby tą głupotę z niej wytrzepać i ten durny uśmieszek z japy żeby zniknął
Ku rozpaczy jej fanów:
ONA nie jest ŻADNĄ gwiazdą!!!
Nie ma ŻADNEGO talentu
A porównywanie jej do takich znakomitości jak Meryl Streep to jest ZBRODNIA
Popieram w 100%!
Irytujące jest to, że przez głupie i naiwne nastolatki (12-14 lat, choć niestety starsze też się tak zachowują coraz cześciej) powoli zatraca się pojęcie "dobry aktor"... dzieci nie oceniają umiejętności aktorskich, zdolności improwizacji itd, tylko wygląd... i na tej podstawie oceniają aktorow... albo dlatego, że jakies Bravo czy inny "dezaktywator mózgu" stwierdzi "idol nastolatek"... a jaki z niej idol? Idol to nie tylko popularność (wątpliwej jakości fanów), ale także styl życia, publiczna autoprezentacja.... ehh... i tak do nastolatkow to nie przemówi, ale ludzie myslący liczę, że zrozumieli mój przekaz....
Ja mam prawie 15 lat i jakoś nie lubię seriali i aktorów typu Hannah Monata i HSM. Według mnie to jest po prostu sztuczne i płytkie. Znacznie wole filmy typu "Pachnidło", "Lektor", "Requiem dla snu" itp. I mówię to z czystym sercem :).
Jest żałosna, też nie cierpię tego Sryrusa, jej ojciec wygląda jak wielka ropucha skrzyżowana z krokodylem, a matka jak ropucha z przerosniętymi oczami - więc czego więcej spodziewać się po ich bachorze?
Prześlij mi zdjęcia swoich rodziców także chętnie ich opiszę.A tak w ogóle co ma wygląd jej rodziców do dyskusji? Można wywnioskowac że uważasz że jest żałosna i nie cierpisz jej właśnie przez to jak oni wyglądają.
Nie jestem fanką Miley (wręcz przeciwnie), ale muszę tu się z Tobą zgodzić, ten komentarz o rodzicach był bardzo głupi.
Ok wszystko fajnie tyle, że ta właśnie osoba jest gwiazdą bez wątpienia. Bo może czas odróżnić właśnie gwiazdę od artysty czy aktora, czy Twoim zdaniem Al Pacino to gwiazda? Nie to jest aktor. Gwiazda to taka osoba który świeci po czerwonych dywanach chociaż dość niewiele osiągnęła, jak szybko zabłysła tak szybko kiedyś zgaśnie. I już wiem dlaczego te listy na filmwebie są tak absurdalnie bez sensu, skoro jedni oceniają za to że jest wszędzie i że ludzi wkurza, to nie dziwcie się że druga strona ocenia wysoko za to że nosi blond perukę i cekiny. To jest dopiero "wnerwiające".
Jeśli chodzi o ten "sezon na gwiazdkę" to ona już się prawie wypaliła... czy ktoś może zauważył, że nastolatki nie idą teraz na Hannę Montanę czy HSM tylko małe dzieci? A no właśnie... teraz numer jeden u nich to ten "Zmierzch"... przyszła wśród pokemonów nowa moda... chociaż jak na tą właśnie dzisiejszą sytuację to Cyrus nawet nieźle się utrzymuje, bo w sklepach gdzie nie spojrzysz to masz twarz Hanny Montany... mam nadzieję, że to się skończy...
A ja mam nadzieje że zmądrzejesz, "Zmierzch" był na topie 7miesięcy temu, o Miley napisali już 2 biografie, śpiewała z John Travolta
:D Co z tego ze 7 miesiecy temu skoro szał wsrod nastolat na ckliwa opowiesc o wampirach nadal trwa a niebawem bedzie premiera kolejnej czesci..
Zreszta pewnie niedługo pojawi sie jakis kolejny filmik pokroju HM czy Zmierzchu z nowymi "aktorami" na ktorych natapi szał, fanki beda sikac a o Cyrus zapomna. Już w prawdzie mowiac idzie troche w odstawke.
Co z tego ze spiewała z Travolta? To jakies osiagniecie czy cos?
Taa.. biografia 16 letniej gwiazdki musi byc szalenie interesujaca..
Dokładnie. Dla mnie to po prostu jest strasznie, że ktoś wydaje biografię nastolatki.
beznadziejna, pusta, nic sobą nie reprezentuje...szczerzy jape i wszyscy ją za to kochają....co za czasy!
Dokładnie, najgorsze że takie coś (i te vaneski z zakusiami) to autorytety dla dzisiejszej młodzieży...nóż się otwiera w kieszeni.
Zresztą co się dziwić kiedy ja miałam 13-14 lat (czyli jakieś około 10 lat temu) - a było to kiedy czytało się młodzieżowe gazety typu "Bravo" - można było ciekawe artykuły o muzyce znaleźć. Kiedy niedawno widziałam w samoobsługowym małe dziewczę - na oko przedział 10-12 - z zachwytem przeglądała strony poświęcone tym pustym laskom z tych serialików....Pomyślałam, że świat się zmienia - znaczy schodzi na psy