Umie grać, śpiewać też potrafi (ale głosu już nie będę oceniać, od tego są inne stronki).
Ocena to tylko 5?
Błagam was, jeśli oglądaliście tylko Hanneh Montane to nie oceniajcie!!!:/
A jak nic nie oglądaliście to tym bardziej, bo to już chamstwo.
A może chodzi o to, że według was jest brzydka? To by było jeszcze większe chamstwo, że tylko
dlatego dajecie jej 1.
WHAT?:O Selena Gomez ma ocene 7,1? :O
Jak ona grać nie umie!
Nie wiem jak ludzie oceniają, Miley jest o wiele lepsza od niej.
Selena umie tylko uśmiechnąć się i przy tym otworzyć cały ryj.
Zgadzam się ona dobrze zagrała w Ostatniej Piosence i LOL-U ; ) czekam na następne filmy z nią ; d Co z tego że grała W Hannie Montanie ... musiała od czegoś zacząć i dobrze że ją odkryli bo jest niezła ; )
może i potrafi śpiewać ale aktorką jest beznadziejną! i nie oceniam jej na podstawie HM! Selena jest od niej o wiele lepsza aktorsko ale nie potrafi śpiewać :)
Dla ludzi ktorzy oceniaja ja tylko po obejrzeniu hm sa glupi. Wszyscy powinni ovejrzec ja w dwoch i pol. Pokazala ze jest swietna aktorka komediowa.
do disney channel moze i sie nadaje ale nigdzie indziej jej nie widze. Ma dziewczyna parcie ewidentnie pcha sie wszedzie tylko chyba sie przecenia troche.
Popieram- Miley zasługuje na lepszą ocenę, i od Seleny jest o wiele lepsza!
Przede wszystkim "Ostatnia piosenka" dowodzi jej umiejętności.
To, że ktoś ma własne zdanie odmienne od zdania innych komentujących, nie oznacza że trolluje.
Natomiast komentarz j/w nie jest argumentem.
Nie tak się toczy dyskusje.
Konstytucja RP gwarantuje prawo do wyrażania swojego zdania na dowolny temat;
czy się ono komuś podoba lub czy się z nim zgadza czy nie ;)
Ja uważam że Miley jest dobra.
A Selena jest Gwiazdeczką Disney Channel. :P
No sory , myślałem , że to był trolling.
Skoro Konstytucja RP ( stfu ) gwarantuję wolność słowa , to może i ja się wypowiem.
Dla mnie obie panie ( tj. Miley i Selena ) są gwiazdeczkami Disneya , bez jakiegokolwiek talentu aktorskiego i wokalnego , poza tym są plastikowe , głupie i demoralizują 'normalnych' ludzi.
Och, no to widocznie skoro ja ją lubię, to muszę być już zdemoralizowana :X
Miley nie jest głupia i plastikowa, ale naprawdę naturalna w porównaniu z wieloma innymi początkującymi aktorkami, a jej talent wokalny bije na głowę inne popowe piosenkareczki, chociażby z tego powodu że jest prawdziwy a nie że: "postanowiła spróbować swoich sił w muzyce, bo to ostatnio stało się modne w show-biznesie".
Natomiast jej gra aktorska jest również dobra, ponieważ Miley umie pokazywać szczere uczucia, tzn. widząc jak ona gra naprawdę się odczuwa co przeżywa.
I nadal bazuję tu przede wszystkim na "Ostatniej piosence", ponieważ ten film jako dzieło z przesłaniem wymagał uwrażliwienia się na emocje bohaterki.
Za to ją cenię przede wszystkim, jako ze rolę jaką zagrała w "LOL" równie dobrze mogła zagrać inna młoda aktorka, np. Lindsay Lohan czy Ashley Olsen- była to zwykła rola młodzieżowa.
A "Hannah Montanę" dzięki której Miley się wybiła, uważam za bezwartościowy serial komediowy dla gimnazjalistek.
Toteż nie przeczę, że nie każdemu jej "twórczość" może przypaść do gustu; najpierw trzeba przekonać się że Miley dorosła, poznać to jaka jest poza rolami (czym się zajmuje, czy wiążą się z jej osobą jakieś skandale, czy udziela się w organizacjach charytatywnych itp.); uważam że zawsze trzeba zrozumieć artystę żeby zrozumieć jego grę.
Nie widzę jednakże potrzeby dalszego bronienia M.C. gdyż szczery talent obroni się sam swoją twórczością
(jeśli nie teraz, to za parę lat)
a fanów Miley i tak nie zniechęcisz tym, jak ją oceniasz.
Ale fajnie było poznać punkt widzenia antagonisty, i do tego przecież służy to forum.
Thanx for comment.
Pisz normalnie zakompleksiony dzieciaku albo nie pisz w ogóle skoro sprawia ci to problem.
Ale oczywiście dla "dzieci gothicka" problem z pisaniem i myśleniem nie jest niczym nowym.
haha ;p uśmiałem się
co w moim komentarzu było niezrozumiałe ??
jak nie umiesz czytać to twój problem
ale widać, że u ciebie analfabetyzm to norma
i kto tu mówi o myśleniu ? jakiś zasrany debil, który nie ma swojego życia i ze złości atakuje innych. (tak chodzi o cb)
pozdrawiam :)
Wiem, ze kazdy ma inny gust ale bez przesady.
Nie wiem po co sie wypowiadasz jak sie na filmach nie znasz? Widzac ocene "Wróżkowie Chrzestni: Dorośnij Timmy! " , ktora jest tak samo wysoka jak np. "The Social Network" moge powiedziec tylko : WTFFFFF?
Niezrozumiałe było to jak można było dać obok siebie 'chyba' i 'na pewno' czyli dwa wyrazy które sobie nawzajem przeczą.
Czytać umiem przynajmniej 2 razy szybciej od ciebie i znam wiele słów o których nie masz pojęcia i które nie zmieściły by się w twoim małym móżdżku wielkości nerkowca.
Normą jest , że każde "dziecko gothica" to idiota i kmiot który nie umie prowadzić rzeczowej dyskusji i który atakiem na inną osobę próbuje pokazać jaki jest cool .
"i kto tu mówi o myśleniu ? jakiś zasrany debil, który nie ma swojego życia i ze złości atakuje innych. (tak chodzi o cb)"
Zasrany debil?
Moje przypuszczenia się sprawdziły - w istocie jesteś głupim gimbusem , którego zasób słownictwa ograniczony jest do niezbędnego minimum i który swoimi pożałowania godnymi inwektywami próbuje być "śmieszny".
I dla twojej wiadomości to ty pierwszy na mnie naskoczyłeś , więc to zdanie jest raczej kierowane do ciebie.
Dam ci radę - zapisz się na wizytę u okulisty w najbliższym czasie w przeciwnym wypadku może być za późno.
Chociaż z upośledzeniem wzroku w tym stopniu , wątpię czy dojdziesz chociażby do łazienki nie wybijając sobie paru zębów i nie nabijając paru guzów.
Tylko idiota twojego sortu potrafi najpierw kogoś obrazić a później pozdrowić.
P.s Stanisław Lem powiedział kiedyś :
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Czytając wypociny kogoś takiego jak ty co raz bardziej przekonuje się do jego zdania i uświadczam w przekonaniu , że
odsetek ludzi inteligentnych do ludzi takich jak ty jest stosunkowo niski.
P.s Stanisław Lem powiedział kiedyś :
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
WŁAŚNIE SPOTKAŁEM JEDNEGO Z NICH !
niby taki "inteligentny" a nie wie co to sarkazm
"Tylko idiota twojego sortu potrafi najpierw kogoś obrazić a później pozdrowić."
Haha naprawdę? Nie kłamiesz?
Nie chce mi się dłużej ciągnąć dyskusji z kimś twojego pokroju.
Zrób światu i mi przysługę i nie odpisuj więcej.
Hahaha , umiejętnością ?
Ile masz lat dziecko ?
Na tym portalu powinien być wstęp od 18 lat , bo dzieci i tak zawyżają jej ocenę. Ze swoim brakiem umiejętności nie zasługuje nawet na 5. Jeżeli wy , dzieci nazywacie ją aktorką to kim jest Helena Bonham Carter , Meryl Streep , Audrey Hepburn , Cate Blanchett , Jodie Foster i inne aktorki , które posiadają wybitne umiejętności ? Dla was są starymi , młodymi obojętnymi kobietami , które grają w "nudnych" dla was filmach.
Wy dzieci nie wypowiadajcie się o aktorstwie o , którym pojęcia nie macie.
No, ok... ale zwróć uwagę, że Miley wciąż się uczy. Ja osobiście obejrzałam z nią 3 filmy, The Last Song, LOL i So Undercover i zagrała w nich całkiem przyzwoicie. Więc nie hejtujcie jej tak bazując się tylko na HM, bo zaczęła tam grać mając 12 lat! Kobiety które wymieniłeś wiele lat zdobywały doświadczenie, zaczynały jako amatorki, a ja Miley ma dopiero 20 lat.
Jak widzę, ponieważ "dzieci zawyżają jej ocenę" chciałeś ją wyrównać dając jej 1 z oceny... dorośle...
Zasłużyła na ocenę 1 , ale skoro uważasz że jest lepsza to widać że mało wiesz o kinie , aktorstwie...
Od 22 lat pracuję na deskach teatru , więc myślę że wiem trochę więcej od ciebie.
Aha , pragnę dodać że nie bazuję tylko na Hannie Montanie ( wiem co to jest , widziałam , moje dziecko to oglądało ).
Z pewnością wiesz dużo więcej o aktorstwie niż ja, lecz można pójść na logikę....
skoro grała w paru filmach znaczy, że była lepsza niż reszta kandydatek, została wybrana w castingu, reżyser stwierdził, że będzie dobra, da radę. A to znaczy, ze jakieś umiejętności ma, znalazł w niej potencjał.
Na ocenę 1, z pewnością nie zasłużyła, ma talent, jeszcze go szlifuje, ale ma. Ty jesteś bardziej doświadczona, rozumiem to, dla Ciebie jej gra aktorska może wydawać się amatorska, ale może trochę zrozumienia? Hannah Montana to był dopiero początek dla 12-to letniej Miley, potem to tylko ciągnęła ze względu na zawarty kontrakt, w końcu serial musiał się skończyć. Potem dopiero zaczęła próbować sił w innego rodzaju filmach.
Uważam iż, ocena 1 jest ostatecznie zbyt surowa, a średnia 5,0 zbyt niska. Nawet gorsi aktorzy mają wyższe średnie.
Niestety... Haters gonna hate.
Zwróć uwagę na to , że przy produkcji jej wszystkich filmów pełnometrażowych pracowała jej matka , więc już wiadomo skąd się wzięły jej główne role...
Radzę ci trochę poczytać na ten temat.
Skoro mi zawracasz głowę odpowiadając na mój komentarz, to Cię oświecę że jestem równolatką Miley i wypraszam sobie uwagi pod moim adresem (odnośnie "wiedzy o aktorstwie", "braku pojęcia" czy czego bądź), DZIECKO.
...Tylko dzieci uważają że ich punkt widzenia jest jedynym najlepszym i nie pozwalają innym na własne opinie.
/Pominę, że i tak dzieci mają prawo oceniać filmy jak chcą- zwłaszcza że filmy z Miley są adresowane do młodzieży- nawet jeśli w mniemaniu koneserów-Dorosłych "zawyżają ocenę"./
Toteż najpierw zastanów się nad sobą,
a dogryzanie innym to słaby argument na poparcie swoich recenzji...
Oczywiście, że Meryl Streep albo Helena BC są genialnymi aktorkami o wybitnym talencie, ja tego nie neguję- wszak Miley jest aktorką również, i tego tylko chcę dowieść- jedynie: początkującą. Dajcie jej czas, by się wybić.
Zresztą...
Szkoda gadać, niektórzy nie dorośli do dyskusji.
Ja wypraszam sobie komentarze typu "dziecko" w stronę mojej osoby , ponieważ jestem dużo starsza od ciebie skoro jesteś jej równolatką.
Pójdź moje drogie dziecko do teatru , tam amatorzy są od niej lepsi.
Ja jako osoba związana ze sztuką aktorską ( od 22 lat pracuję w teatrze) nie ścierpię tego , że ona jest nazywana aktorką.
Aha i zwróć uwagę na to , że przy produkcji jej wszystkich filmów pełnometrażowych pracowała jej matka , więc już wiadomo skąd się wzięły jej główne role...