Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

26 Listopada została opublikowana lista 10 najbardziej cenionych śpiewaków.
Miley znalazła się na 1 miejscu <== Wow.

01. Miley Cyrus
02. Kesha
03. Lady Gaga
04. Katy Perry
05. Demi Lovato
06. Rihanna
07. Kristen Stewart
08. Selena Gomez
09. Haley Williams
10. Anahi

Gdy zobaczyłem tą listę to się naprawdę zdziwiłem, gdyż taka celebrytka jak Rihanna
dopiero na 5 miejscu a z tego co wiem wiele osób sobie ją ceni, ale nawet Kesha oraz
Lady Gaga znalazły się niżej.
Najprawdopodobniej mój komentarz zostanie mocno skrytykowany ale to jednak
prawda.

Nic ale nie wiem o co Ci chodzi? Ja pisałem na temat gry Bioshock a ty mi, wyjeżdżasz z tekstem, że nie znam się na muzyce, bez sensu...
Poza tym muzyka to rzecz gustu więc co ma tutaj do rzeczy, w jakich utworach gustuję?

użytkownik usunięty
parradox12

Jak to bez sensu? A o czym jest pierwszy post w tym temacie?

"w jakich utworach gustuję" - może być, że tak...

użytkownik usunięty

A ty tutaj? Znowu teraz będzie, że Cię śledzę i chcę uwieść...

Do kogo to było pytanie? Jeśli do mnie to nie wiem czemu tak twierdzisz, ponieważ nic takiego nie pisałem ;P

użytkownik usunięty
parradox12

Do Irlandczyka to było:P

użytkownik usunięty

Co zrobić? Buhaha :)

użytkownik usunięty

To ty mnie prześladujesz, bo zawsze pojawiasz się przede mną tam gdzie ja chcę iść. O! Jesteś sajkoł prześladowcą. Sorry za spolszczenia, ale ja lubię:D

użytkownik usunięty

Bzdury :P To ty zawsze idziesz tam gdzie ja już jestem. Czyli mówiąc krótko - małpujesz moje ścieżki filmwebowe. Sajkolica !!! :P

Hehe ale akcja się tutaj rozgrywa, zaraz staniecie przed sądem ostatecznym i wszystko się rozwiąże. xD

użytkownik usunięty
parradox12

Przed sądem ostatecznym? To chyba nie teraz..... nie, nie teraz...

użytkownik usunięty

Oj tam, piepsys głupoty. Ja po prostu krocze.
Nie, nie krocze.
Podążam za dzisiejszą modą i zobacz gdzie mnie tu wywiało...

użytkownik usunięty

"Krocz pączku, krocz ! " xD

użytkownik usunięty

Już rozkroczyłam się tutaj i nie bende dalej! Ło!

użytkownik usunięty

To kroczysz czy się rozkraczasz, bo nie kapuję? ;p

użytkownik usunięty

Ja już doszłam gdzie chciałam:P

użytkownik usunięty

Rozumiem. Asiek forevah ! But I'm the best. Didn't ya? ;p

użytkownik usunięty

I to jest PRAWDZIWE kaleczenie języka !!! :P

użytkownik usunięty

Właśnie tak rozszyfrowywuje rozszyfrowywuje i rozszyfrowywuwywać nie mogem.

użytkownik usunięty

Bo to ze szkockim akcentem ! Może być też irlandzki ;P

użytkownik usunięty

Ooołki dooołki...

użytkownik usunięty
parradox12

parradox12 , kolega irishfolkan wyjeżdża cie że sie nieznasz na muzyce bo przez nieuwagę napisałeś dobre słowo o Miley Cyrus a on jest wrogiem Miley , Hanny Montany itp.
Nawet jak gracie w tą sama grę ( np. Bioshock) , słuczacie podobnej muzyki , ale pomyślałeś coś dobrego albo nie daj Boże napisałeś coś dobrego o Miley albo Hannah Montana to już sklasyfikował cię jako "Pokemona" fana siłaśnych gwiazdek .Potem zacznie cie wyzywać i obrażac . Uważajcie na niego ludzie .

użytkownik usunięty

Tu jest link , jak Irish obraża ludzi którzy się z nim nie zgadzają :
http://www.filmweb.pl/film/Crash+Niebezpieczne+po%C5%BC%C4%85danie-1996-642/disc ussion/Mo%C5%BCna+na+tym+%C5%82atwo+zwr%C3%B3ci%C4%87+obiad.,1396599 .

użytkownik usunięty

Drugi link
http://www.filmweb.pl/person/Lady+GaGa-1147113/discussion/Czy+istnieje+jeszcze+d zi%C5%9B+poj%C4%99cie+dobra+muzyka-1393158?page=2 .

Widać nie potrafi zrozumieć paru rzeczy niestety i ciężko mu to przyjąć do wiadomości , żyje w swoim świecie muzyki i filmów tak więc nie możemy mu tego zabronić, ale fakt iż obrażanie ludzi jest niestosownym zachowaniem na forum ;/

parradox12

Tą listę chyba układała jakaś fanka Zmierzchu, i tak dobrze że nie wsadzili tu Justyny Bieber

ObiWanKenobi444

Co ma Zmierzch do tych gwiazd znajdujących się tutaj?
Zgadzam się całe szczęście, że nie wstawili tutaj JB.

parradox12

To, że większość fanek wyżej wymienionych pseudogwiazdeczek jest również fankami Zmierzchu

użytkownik usunięty
parradox12

Obi to kolega Irisha , rozumują podobnie . Każdy kto przez pomyłkę albo nieuwagę nie obrazi albo nie pojedzie po Miley , Hannah , Van cy podobne jest już ich wrogiem . Będę miał chwilę to wkleję linki na dowód tej tezy .

użytkownik usunięty

Jak potrafią odzywać się do swoich oponentów . Niezły poziom . Tym razem z mojego blogu ale do innych ludzi też tak lecą (linki wyżej ),co bardziej chamskie posty są potem usuwane przez adminów .
http://c.wrzuta.pl/wi18479/dc12137c000587524d49aba7/0/przechwytywanie%20w%20tryb ie%20pelnoekranowym%202011-01-31%20213627 .
http://c.wrzuta.pl/wi5751/5d2ca2790003f6e84d49abed/0/przechwytywanie%20w%20trybi e%20pelnoekranowym%202011-02-02%20200052 .
Więcej nie chce mi się szukać .
Resztę ich genialnych wypowiedźi i tiollowania zobaczycie na innych tematach związanych z Hannah Montana , Zmierzch i podobne . dziwne że wchodzą głównie na tematy których nie lubią ! . Po co ! .

Nudzi im się widać ;/

użytkownik usunięty
ObiWanKenobi444

Aj lof tłajlajt!
Oł Edłord, gyw mi pis of you (nie mylic z innymi pisami)

użytkownik usunięty
parradox12

Jakby mieli tu dać JB mogliby równie dobrze dać kanapkę z szynką

użytkownik usunięty
parradox12

"Kristen Stewart"
Że co kurwa?:D

użytkownik usunięty
parradox12

Nie wiem skąd tam się Stewart wzięła?
Po drugie myślę, że ta lista to jedna wielka pomyłka. A nawet jeśli to prawda Cyrus nie zasługuje na to miejsce, moim zdaniem nie zasługuje by być nawet w pierwszej dziesiątce.
Po trzecie ( komentarz nie dotyczący tego tematu) sądzę, że ona powoli, bo powoli ale stacza się na dno..za kilka lat będzie tak samo żałosna jak B.Spears teraz. Chociaż podobno Spears wychodzi "na prostą". Nie wiem czy ktoś widział filmik z udziałem tej "gwiazdy" na którym coś wdycha, albo pali :) nie pamiętam dokładnie. Po jej wypowiedziach widać, że się nieźle naćpała.
I po czwarte nienawidzę jej głosu...jak słyszę gdy mówi ciarki mnie przechodzą;/ Za to prześmiesznie ją parodiują :):)

użytkownik usunięty
parradox12

http://muzyka.interia.pl/pop/news/eminem-na-topie-disney-w-odwrocie,1571129,50

Paradoxie , i co mówiłam ,że jej 5 minut sie kończy?

Katie15 to tylko plotka (ile ja się naczytałem ich, które są niezgodne z prawdą...).

użytkownik usunięty
parradox12

Paradoxie to nie jest plotka.. Według rankingów Miley spada... Nie chce Cie martwic ,ale tak jest .. Ale spoko , prawdziwy fan nigdy nie opusci swojego idola ;-DDD

Hehe no niby prawda, że nie opuści ale uwierz wiele różnych sond jest robione dla podpuchy.
Poza tym spada tylko z jednej uwagi... za dużo skandali się wydarzyło w jednym czasie, po rozwodzie rodziców odbija jej może trochę i musi się ogarnąć.
Jak na razie jest w Nowym Orleanie i kręci swój nowy film "So Undercover" , może przez niego coś się zmieni (mam nadzieję, że jednak wypadnie o wiele lepiej)
Popatrz na takiego Justinka Bimberka niby kochają go (w sumie to grono tylko 10-14 latków), ale wg. statystyk ma on więcej anty fanów niż fanów a w przypadku Miley jest jak na razie odwrotnie.

użytkownik usunięty
parradox12

O Justinie to nawet nie wspominaj .. Baby , baby ooo.. Masakra..Nie wiem czy ktoś tego słucha..

No właśnie tak samo sądzę... a najlepsze jest to, że jest pierwszą osobą w rankingu przeprowadzonym przez google "Najczęściej wpisywane wyniki w wyszukiwarce Google"
http://di.com.pl/news/34938,0,Czego_najczesciej_szukaja_Polacy_w_sieci_wideo.htm l
http://mbrokers.pl/marketing/informacje/google-zeitgeist-2010-czego-szukali-pola cy
Dlatego nie wytrzymuję jak patrzę na tą listę...
To jakiś obłęd jest, mam nadzieję, że on się szybko wypali tzn. te smarkule 10/14 lat zrozumieją, że jest on jednak beznadziejny.
Co do Cyrus pokładam w niej nadzieję, że zmieni swój wizerunek na świecie, jak na razie się odstresowywuje w Nowym Orleanie przy nowym filmie ;p

użytkownik usunięty
parradox12

Haha.. Jego nazwisko to chyba wspisują w google po to ,żeby się pośmiać z jego teledysków na youtube.;-DDD

użytkownik usunięty

wpisują*

Też możliwe xD

gdzie tam jest napisane że jej 5 min się kończy ?

użytkownik usunięty
Kalki90

No , można się domyślić chyba..

Ty masz naprawdę jakiś kompleks na punkcie tej dziewczyny..., tam piszą ogólnie o Disneyu a ty znów o Cyrus... większość jej "fanów" przerzuciło się na Biberka i także z powodu jej imagu. Teraz ma starszą audiencję, nie tak liczną jak kiedyś ale ma. Bilety na jej koncerty nadal szybko się sprzedają, dostaje liczne role filmowych, więc ja tu nie widzę aby jej kariera upadła.

Kalki90

Kalki90 spoko, że bronisz jej tak jak ja ale nie musisz się aż tak unosić Ona wyraża tylko swoje zdanie, po mimo, że nie zawsze ma rację ale trzeba to uszanować i zgadzam się z twoim ostatnim zdaniem.

użytkownik usunięty
Kalki90

Kompleksy to ja mam na punkcie Halle Berry .. Ale to osobna sprawa.
A kim przypadkiem jest Miley Cyrus ? Nie gwiazdka Disneya??Jestes tak zaślepiona w swoja idolkę ze nie widzisz tego ze juz jest mniejszy szum koło niej .. Nawet moja 7-letnia kuzynka powoli zaczyna przytomnieć..

użytkownik usunięty

Parradox według Ciebie ja nie mam racji , według mnie ty nie masz racji.. Sam rozumiesz ze nie dojdziemy do porozumienia w tej sprawie? Dobrze ze chociaż Biebera nie lubisz , bo jak bys napisał ze jestes tez jego wiernym fanem to byś mnie kompletnie załamał haha.;-)