Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 983 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

26 Listopada została opublikowana lista 10 najbardziej cenionych śpiewaków.
Miley znalazła się na 1 miejscu <== Wow.

01. Miley Cyrus
02. Kesha
03. Lady Gaga
04. Katy Perry
05. Demi Lovato
06. Rihanna
07. Kristen Stewart
08. Selena Gomez
09. Haley Williams
10. Anahi

Gdy zobaczyłem tą listę to się naprawdę zdziwiłem, gdyż taka celebrytka jak Rihanna
dopiero na 5 miejscu a z tego co wiem wiele osób sobie ją ceni, ale nawet Kesha oraz
Lady Gaga znalazły się niżej.
Najprawdopodobniej mój komentarz zostanie mocno skrytykowany ale to jednak
prawda.

Nie mówię, że kompletnie nie masz racji ale w niektórych wypowiedziach mógłbym się kłócić, ale po co jeśli ty i tak będziesz bronić swoich argumentów dot. MC więc była by to bezsensowna kłótnia.

Nie lubię... Nie nawidzę... jak patrze na niego lub słyszę to mdli mnie, moi rodzice stwierdzili to samo jak powiedziałem kim on jest i usłyszeli go w wiadomościach.

użytkownik usunięty
parradox12

Nie no ja mam przewaznie tak ,że jak kogos nie lubie po prostu nie słucham jego muzyki , czasami sie ponabijam ,ale jakoś nie dostaje szału jak słysze jego muzykę . Tak samo jak z MC . Nie trawie jej kompletnie , tak jak ty Biebera , ale to nie znaczy ze pójde sie ciąć , bo ona jest sławna a ja nie i krytykuje ja bo jestem zazdrosna. ( tak jak ty to wczesniej ująłeś) To tak samo jakbym ja powiedziała teraz ze nie lubisz Biebera bo jestes zazdrosny...

Hehe... no zazdrosny to na pewno nie, kto by chciał mieć wizerunek dziecka przez większość życia ale coś w tym jest.
Nie mówię, że jak słyszę jego muzykę to idę się ciąć z tego powodu ale po prostu mnie to strasznie irytuje!

użytkownik usunięty
parradox12

Ha no własnie.. Dlatego nie mów nigdy nikomu ,że jak czegos nie lubi to musi być odrazu zazdrosny . Czasami to nie ma nic do rzeczy .. Jest wiele prześlicznych aktorek , którym ja przeogromnie zazdroszcze i nie ukrywam tego..

No tutaj zaznaczę, że "była" gwiazdką Disneya, zmieniła swój wizerunek całkowicie i jej image wygląda inaczej.

użytkownik usunięty
parradox12

Ok , niech bedzie ,ale to jest tak samo jak z Doda. Najpierw słiiit różowa Barbie a teraz powazna kobieta walcząca o życie ukochanego . Tylko ja to jeszcze rozumiem , bo ona chce pomóc narzeczonemu w chorobie , więc trudno ,zeby w takich chwilach zachowywała sie ..no wiesz jak. A Miley ? Nie uważasz ,że ta jej nagła przemiona jest sztuczna? Na siłe próbuje oderwać sie od tego wizerunku blondynki ?

No w końcu nie może być przez całe życie słiłitt HM (Selena Gomez może się troche lepiej zachowuje ale na bardzo długo zostanie taką różową Barbie), a co do tej choroby to nawet nie wiedziałem o tym ale to inna sprawa.

użytkownik usunięty
parradox12

Nie słyszałes ze Nergal ma białaczkę?

No niestety nie ;p

użytkownik usunięty
parradox12

To przykro mi ,że to własnie ja przekazałam Ci tą smutną wiadomość. Byłam pewna ,że wiesz..

Nie no spoko, nie jestem czasem w stanie ogarnąć wszystkich informacji o danych osobach.

parradox12

Może trochu sztuczna ale musiała jakoś się uwolnić od HM a to, że czasem z tym przesadzała to już jej sprawa.
Może po tym filmie i jak się trochę od stresuje oraz minie trochę czasu to samo z siebie wyjdzie, że jednak będzie czegoś warta.

użytkownik usunięty
parradox12

Zobaczymy ..

Przynajmniej tutaj u Ciebie widzę pozytywne myślenie w stosunku do niej, co nie znaczy, że namawiam Cię do polubienia jej.

użytkownik usunięty
parradox12

Obojętne mi to szczerze mówiać. Nie gustuje w jej muzyce wiec watpie ,żeby kiedykolwiek podobała mi sie jej muzyka ( chyba ,że przerzuci się na rocka ,ale cos jej nie widze w tej wersji haha) . Ja mam swoich idoli tylko mam o tyle głupio ,że oni juz niczego więcej nigdy nie stworzą

parradox12

Tej listy nie tworzył zdrowy na umyśle.

użytkownik usunięty
Bandobras Took

Sama ambitna muzyka.

Bandobras Took

Ona powinna poprostu zrezygnowac. Beznadzieja, a serial lipa... LG rihanna one powinny byc na pierwszym miejscu:***

użytkownik usunięty
hincu91

No jak dla mnie LG albo Rihanna wcale nie są lepsze...

Jak dla mnie Rihanna jest naprawdę dobra (najlepszy utwór w jej wykonaniu to chyba "Only Girl" ) a Piosenki LG wpadają w ucho ale ogółem ich nie słucham, zresztą ta Gaga wygląda strasznie jak dla mnie, widział ja ktoś w nowych włosach i w ogóle jej nowy image?

użytkownik usunięty
parradox12

Jak wy w ogóle możecie słuchać takiego gównianego popu??? Lord, protect us ! :P

Czy ty nie rozumiesz, że to jest kwestia gustu a o nim się nie dyskutuje?!
Dla Ciebie pop jest g*wniany a dla mnie np. metalica jest g*wniana więc nie ma o czym rozmawiać.

użytkownik usunięty
parradox12

Nie, to kwestia inteligencji i obycia ze sztuką :) Nastoletnie dziewoje słuchają bibera bo ich inteligencja w takim wieku jest z lekka ułomna ;) Inna sprawa ze Zgagą, której piosenkarką za cholerę nazwać nie mogę, a przy okazji bezczelnie wzięła swoją ksywę od piosenki Queen.

użytkownik usunięty

Dzięki :) Fajnie wiedzieć ,że nastolatki uważa się za lekko ułomne dziewoje . A tak poza tym to Wesołych Świąt :)

użytkownik usunięty

Nawzajem ;)

Nie piszę o wszystkich, ale większość taka jest, nie zaprzeczaj :)

użytkownik usunięty

No może 3/4..

Ale jeśli chodzi o Biebera to myśle ,że nastolatki bardziej szaleją za jego ,,słiiit " fryzurką niż za piosenkami . Mam kolegę , który jest do niego podobny i nagle ( odkad Justin stał się sławny ) ma mega branie u dziewczyn.

Katie15 o matko to współczuje tym dziewczynom a zarazem zazdroszczę temu kto ma lepsze branie u dziewczyn (tyle, że jak za pewne to jakieś "sweeeet" 12/14 ) :P
Zgadzam się w tej kwestii trochę także z irishfolkfan ,że nastoletnie "dziewoje" tak mają ale może z czasem im przejdzie (mam nadzieję) i Bimber odejdzie w długą a co do Gagi to jak mówię niektóre jej utwory wpadają w ucho ale ogółem to nie słucham jej a co do wyglądu to już zostawię to bez komentarza.
Tak na marginesie jakieś 2 tygodnie temu słyszałem w wiadomościach (chyba w Teleexpresie), że JB jest najpopularniejszą osoba wśród nastolatek (m.in. Polska), że zaczyna się "Biberomania" to musiałem na chwilę wyłączyć fakty bo już nie wytrzymywałem. :)

użytkownik usunięty
parradox12

Cóż czy ja wiem czy mój kolega ma tak dobrze ... Szczerze mówiąc zaczyna go już to trochę irytować chyba i nie dziwie się . Panny lubią go tylko dlatego ,że przypomina Justina . Gdyby nie to pewnie nawet nie wiedziałyby jak ma na imię .

Co do ,,Bieberomani" trzeba to po prostu olać . Kiedys była ,,Jonasomania" i tez z czasem ucichło.

Obyś miała rację :)

użytkownik usunięty

"Branie" z powodu samego wyglądu (do tego boberowatego :P) to chora sprawa - niech się idą przebadać do psychiatry ;)

No może trochę przesadziłeś z tym psychiatrą ale i tak się z tobą zgodzę :)

użytkownik usunięty
parradox12

Poza tym zrozum, że prawdziwa muzyka to muzyka z serca, mająca teksty o czymś i którą ciężko stworzyć, a nie biciory zlepione za pomocą programu komputerowego - takie coś pijana małpa nawet skleci. Ale rozumiem, jesteś za młody by to pojąć ;)

Wiesz ja Ci powiem, że czasami rozumiem gdy zobaczę teledysk, że jest taki od serca a sama muzyka, którą usłyszę to nie jestem w stanie stwierdzić na ile jest od serca, tekstu czasami także nie rozumiem bo pomimo, że z angielskiego jestem dobry to ten akcent i tak mnie czasami "pokonuje". W twojej wypowiedzi zauważyłem także, że Ty lubisz muzykę typowo wykonaną przez jakąś osobę nie przerabianej przez komputer itd., oczywiście szanuje to ale po prostu większość gwiazd ma właśnie tak przerobiony utwór/głos. np. Eminem taki super popularny ale jednak też ma w sobie elementy komputerowe, żyjemy w takim czasie, że technika idzie na przód i tylko coś takiego jest teraz modne. Oczywiście przysłowie "stare ale jare" jest wciąż na topie ale coraz mniej popularne.

parradox12

Patrząc po twoim profilu, to jakbym widział swojego ojca czyli nie lubi horrorów, typu "Obcy Kontra Predator" itp., lubi typowo historyczne i zarazem filmu typu "Janosik", "40 latek" itd. Więc mogę się domyślać, że masz dość stary rocznik chyba, że naprawdę takie filmy Cię kręcą co jest dziwne w tych czasach. Bez obrazy dla Ciebie, nie chciałem skrytykować ale stwierdzić fakt.

parradox12

Chociaż teledysk to także technika komputerowa ale występy Live też wiele mówią.

użytkownik usunięty
parradox12

No jasne, 91 - bardzo stary rocznik, emerytura się zbliża :)

To tak -
Pierwsza część obcego jest świetna, a ta którą oceniłem na 1 to okropny gniot i hańba tejże serii - fabuły zero, gra aktorska gorsza niż w Barwach Szczęścia, więc rozumiesz...

"filmu typu "Janosik", "40 latek" itd." - Nie wiem gdzie to zobaczyłeś ;p Chociaż stary Janosik jest spoko ;) A najwyżej oceniam prawdziwe arcydzieła filmowe, ale jak widać należysz do tej części widowni z popcornem, co to traktują kino jedynie w ramach relaksu (broń Boże nie używać mózgu).

"Ty lubisz muzykę typowo wykonaną przez jakąś osobę nie przerabianej przez komputer itd." - Tak, bo taka jest najlepsza ;) Ale nie napisałem, że neguję muzykę przerabianą przez komputer, gdyż nie każda jest zła. Np:
http://www.youtube.com/watch?v=uW_tAn2v_JI
http://www.youtube.com/watch?v=cLYyXZIGozk
http://www.youtube.com/watch?v=a8ZdjdoiFFs
http://www.youtube.com/watch?v=xaOQEGpbujM

Jestem po prostu wrogiem większości popu i muzyki tworzonej dla kasy.

No zazwyczaj do kina się idzie aby się zrelaksować przy filmie, pośmiać jeśli to komedia itd., jeżeli dla Ciebie film to sterująca część życia i tak bardzo ja przeżywasz to twoja sprawa.
Hmm... ciekawe ja jestem rocznik 92 więc różnica znikoma.

użytkownik usunięty
parradox12

"dla Ciebie film to sterująca część życia i tak bardzo ja przeżywasz to twoja sprawa" - kompletnie nie rozumiesz o co biega :P Chodzi o bardziej krytyczne podejście do filmów, kapujesz? ;p

Rozumiem, dziękuję za wytłumaczenie.

użytkownik usunięty
parradox12

Nie ma za co.

parradox12

Nie musisz się tak unosić.

użytkownik usunięty
parradox12

Ja się unoszę? :P

użytkownik usunięty
parradox12

Jedynym gatunkiem filmu , którego ja nie trawie jest Science Fiction ( nie wiem czy dobrze pisze ) . Nudzi mnie strasznie . ( może z nielicznymi wyjątkami ) . No i jeszcze nie przepadam za horrorami z typu gore.. A tak poza tym to mogę obejrzeć wszystko.

użytkownik usunięty

"Martwica Mózgu" (uwielbiam) - najlepsze gore !!! Polecam ! :D

użytkownik usunięty

Dzięki ,ale ja raczej nie skorzystam . Nawet przy pobieraniu krwi nie patrze a co dopiero na taki film .

użytkownik usunięty

Smakowity :)

użytkownik usunięty
parradox12

A tu masz zarąbisty electro rock ;D - http://www.youtube.com/watch?v=AmfU9jS5lZg

użytkownik usunięty
parradox12

Jesteś rocznik 92 a Disney Channel i Cyrusem się zajmujesz? Wstydź się xD

użytkownik usunięty

Haha.. a ty myślałes ze ile ma ? 12-13 lat ?