Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Jeju. Za co jej tak nie nawidzicie? Za to że jak miała 15 lat to zagrała dla Disneya? Większośc młodych gwiazd zaczyna od niego !! Moze HM nie ma niewiarygodnie wspaniałej fabuły , ale jest śmieszny ! Ile filmów, ile głupich , pustych komedii jest przez was lubiane ?? A nie mozecie usznować człowieka .? Miley jest bardzo dobra w innych filmach , gdzie już jest dojrzała . Ja po prostu kocham LOL czy The Last Song. A to ,ze wybiła się przez taki głupi serial nie oznacza ,że jest okropna . Powinniśmy nie być tak powierzchowni i uprzedzeni , bo to świadczy tylko o nas :( :/

anusiak_16_99

Za to, że się wszędzie pcha, zwłaszcza do aktorstwa bez umiejętności

użytkownik usunięty
anusiak_16_99

zgadzam sie z toba anusiak ja bardzo lubiłam sarial HM jak byłam młodsze a filmy w których teraz gra są też bardzo dobre moge sie założyć ze ci co na nią najeżdżają nie oglądali jej nowych filmów

anusiak_16_99

Nie, wcale nie większość młodych gwiazd zaczęła w Disney Channel.
Anna Paquin- 11 lat- "Fortepian" (i Oscar za tą rolę)
Jodie Foster- 13 lat- "Taksówkarz"
Jennifer Lawrence- 17 lat (na ekranie bywała już wcześniej)-"Terapia Domowa"
Natalie Portman- 13 lat- "Leon Zawodowiec"
Anne Hathaway- 7 lat- epizod z "Simpsonów" (tylko głos, ale dostała za to Emmę)
Reese Witherspoon- 14 lat- "Wildflower"
Leonardo DiCaprio- 17 lat (też występował wcześniej)- "Critters 3"

I wiele innych. Powyżsi aktorzy są w większości uważani za wybitnych,a żaden z filmów nie jest produkcją DC. Żeby nie byo, że wyciągam starocie, to wspomnę, że Disney Channel pojawił się w latach osiemdziesiątych.
Ogólnie za najsłynniejszą gwiazdę i najlepiej znaną wszystkim wykreowaną przez Disney Channel uważa się... Paris Hilton. Hm...
Ja osobiście nie mam szacunku do tego koncernu.
Miley Cyrus przypomina mi najgorszą stronę Madonny- chamska, promująca sie na siłę, pozbawiona talentu wokalnego, pustawa (tu trochę przekręcam, bo jednak Madonna ma trochę talentu). Z tym, że Madonna była po ciężkich przeżyciach, śmierć matki, nadpobudliwy ojciec, żadne światki sławy, pierwsze lata kariery spędzone w obkichanej nowojorskiej ruderze- można powiedzieć, że do wszystkiego doszła sama. Miley miała wszystko podane na talerzu, urodzona w rodzinie gwiazdorskiej, ojciec znany piosenkarz country, jej matka chrzestna to sama Dolly Parton (biedna Dolly, a taka wspaniała gwiazda), sława była jej przeznaczeniem i czymś oczywistym, tak samo pewnie myśli jej młodsza siostra Noah, której chyba odbiła palma od tej elitarności- bo jak inaczej można wytłumaczyć fakt, że w wieku 9 lat chodziła z pełnym makijażem?! Gwiazdorska patologia.
Oglądałam The Last Song i LOL. W pierwszym moim zdaniem średnio się wyrobiła, chociaż i tragedii nie było, ale znalazły by się lepsze aktorki na jej miejsce. W LOL... po prostu grała siebie. Zagrała Miley Cyrus.
Dobre. Kochają się w niej najczęściej 9-11 latki, które przykładowo wchodzą na gwiazdora, pudelka, kozaczka- a tam zdjecię, jak Miley chodzi pijana i zaćpana po imprezie. Świetny przykład dla fanów- w serialu wzorowo zachowujaca sie super gwiazdeczka,a w świecie realnym zwykła, amerykańska dziewucha, z życiem wypełnionym prochami, zmieniającymi się facetami i wydurnianiem się. Dla mnie nie ma w niej nic interesującego. Będzie, przeminie, jak Gosia Andrzejewicz i Lady Gaga.

anusiak_16_99

Generalnie wydaje się być sympatyczną dziewczyną i talent wokalny z pewnością ma, natomiast jeżeli chodzi o aktorstwo, to już jest na bardzo niskim poziomie.