Kurde, po cholere ona zmieniła imię?!!!!! Przeciesz Destiny to super imię a nie tak jak Srajli Miley...Nie ma talentu, ani w graniu ani w śpiewaniu. Nie mówie że wgl tego nie potrafi (bo najgorsza to jest Gomezka) ale jest mnustwo dziewczyn które są lepsze od niej i mniej zdzirowate!! Moim zdaniem Disney zszedł na psy, żeby takie badziewie trzymać i jeszcze płacić jej krocie.
Mój but mądrzejszy od Ciebie.
Znowu tylko Hannah Montana!!!
Ogarnijcie się ludzie to już nie jest słodka gwiazdka Disneya no ale cóż dzieciom ciężko to wytłumaczyć jak od samego początku gdy pojawiła się HM na ekranie waszych odbiorników stwierdziliście że ten serial jest do dupy.Ok.Popieram serial był najmądrzejszy gdyż jej zachowania były czasami żałosne ale to już przeszłość, ona stara się uwolnić od HM (w sumie już to zrobiła) ponieważ ma już 18 lat i nie chce być traktowana wciąż jak dziecko znane tylko z Disney Channel.
Pomyślcie nadarza wam się okazja że możecie zaistnieć na tym świecie,być w telewizji, jeździć limuzynami itp. nie skorzystalibyście?!Przecież ona od tego zaczęła!
Mógłbym napisać więcej ale po prostu nie chce mi się ponieważ powstało sporo innych tematów w których została opisana co do joty.
PS: Napisaliście że nie ma głosu i śpiewa jak beztalencie!
Hmm... jestem ciekawy jak wy potraficie śpiewać.
@ Panna_P/
/a co Cię to obchodzi, czemu zmieniła imię?! to jest jej prywatna sprawa! widocznie miała poważne osobiste powody, aby tak zrobić... /btw, również chcę zmienić moje - lecz drugie - imię; przypomina mi o czymś, o czym bym chciał zapomnieć ;/
A dlaczego uważasz że jej imię i włosy są sztuczne? Miley-imię jak imię takie samo jak i inne a jej włosy są przecież normalne ;| Zęby nie są takie do końca sztuczne.One są prawdziwe tylko że tak powiem "ulepszone".Lepiej żeby sobie przecież już poprawiła te zęby niż zeby chodziła z krzywymi.
/mnie się wydaje, że z tymi "sztucznymi włosami", to chodzi o włosy Hannah Montany - bo to peruka, ale co to ma do Miley Cyrus oO' /a jeśli nie o to chodzi, to pewnie o to: >nie ma do czego się przyczepić to się wymyśla coś, może ktoś uwierzy - co głupszy przypadek< /to samo tyczy się imienia i zębów /byle tylko coś napisać na niekorzyść drugiej osoby ;/
"Miała poważne powody dla którego zmieniła imię" - z tego co wiem to od przydomka 'Smiley' więc to nie są takie ważne powody. Miley kojaży mi się z taką słodką, sztuczną laską itp. To moje zdanie. Co do włosów to ma doczepiane, widać.
@ Panna_P/
/dla Ciebie może nie jest to ważny powód, ale dla niej? /bardzo trudno zrozumieć fakt, że ktoś ma własne życie i uczucia, no nie? ;/
Powodów mogło być dziesiątki które zapewne zna ona i jej rodzina."Smiley" było tylko ksywką przemienioną na imię które zmieniła z jakiegoś POWODU.Równie dobrze mogła dać sobie imię od słowa "cry" zmieniając na "Cryana" i też byłby tego jakiś POWÓD którego i tak pewnie byśmy nie znali.No cóż ciekawe czy gdybyś jej nie znała to tez słowo "Miley" kojarzyłoby ci się tak samo..a co do włosów to ja jakoś nigdy nie zauważyłam żeby miała doczepiane..co było widocznie np.u Lindsay Lohan czy Paris Hilton.
Mimo wszystko babcia wciąż nazywa ją Destiny :). Mi tam nie przeszkadza jej nowe imię...
Pozdrawiam :D
weźcie się zastanówcie - czy chcielibyście się nazywać Przeznaczenie albo Nadzieja? Po angielsku to brzmi normalnie, ale w tłumaczeniu już nie do końca i ja ją rozumiem. Mi moje imię - Katarzyna - też niezbyt się podoba i chętnie bym je zmieniła.
Każdy ma prawo naprawic coś, co kiedyś załatwili nam rodzice :). Ja tam nic bym nie zmieniała, bo to z pewnością nie byłoby miłe, ale jeżeli ktoś chce - proszę bardzo. Mamy wiele praw, dzięki którym wiele jest to zrobienia :), poprawy. Wszystko legalnie, po prostu pięknie!
P.S. Pobódki jej decyzji nie powinny zaprzątac tego społeczeństwa, jedynie sama zainteresowana lepiej, by była świadoma tego, co zrobiła. Wydaje mi się jednak, że Miley jest lepsze od Destiny, jakoś bardziej pasuje do jej nazwiska, wygodniejsze, itp. Ale to moje zdanie.
Ja nie miałabym nic przeciwko,gdyby rodzice nazwali mnie Destiny Hope.Oczywiście gdybym była Brytyjką bądź Amerykanką.Bo w Polsce wyglądałoby to tak:
-wszyscy naśmiewaliby się z ciebie,że masz inne imię od wszystkich,
-mama wołałaby`Przeznaczenie zejdź na kolację'.Dziwne prawda? :)
Ale w naszym cudnym kraju także mamy 'dziwne' imiona.Np. Jagoda,Narcyz i jeszcze kilka takich.Miley brzmi tak wesoło i akurat do niej pasuje,ale gdyby była ona poważniejszą aktorką to Destiny Hope idealnie by pasowało.
tailana - dzięki, ale mi się zbytnio nie podoba, szczególnie zdrobnienie 'Kasia' fuuj ;)
OMG! Co wy tu dyskutujecie o imionach? Mówie że ona za grosz nie ma talentu ale Disneyowi to nie przeszkadza! Ma sie tylko sprzedawać i mieć słodką buźkę.
A co do ortografii, to ja nie piszę tego na ocenę do szkoły. Więc mogą sobie być, mam to tam gdzie słońce nie dochodzi!
Ale po co się pieklisz.Temat był o jej imionach.Więc niech sobie będzie.Jest wiele innych założonych tematów na temat jej 'talentu' i 'braku talentu'.Ja uważam,że jest ona tylko słodziutką aktoreczką Disney'a-jak zresztą wszystkie dzisiejsze disnejowskie gwiazdki-i talentu aktorskiego nie ma.Na temat śpiewu nic nie mówię bo to forum filmowe.
"A dlaczego uważasz że jej imię i włosy są sztuczne? Miley-imię jak imię takie samo jak i inne a jej włosy są przecież normalne ;| Zęby nie są takie do końca sztuczne.One są prawdziwe tylko że tak powiem "ulepszone".Lepiej żeby sobie przecież już poprawiła te zęby niż zeby chodziła z krzywymi. "
Miley to nie jest je prawdziwe imię, więc uważam, że jest sztuczne. A co do kłaków to chodziło mi o to, że się peruką lansuje :// Tyle :-**
Co do jej 'prawdziwych' włosów to bym się kłóciła.Nie chcę mi się szukać zdjęć,ale to widać.Chociażby przykład.Na początku swojej 'kariery' HM miała włosy mniej więcej półdługie (tak trochę dłuższe niż do ramion),a tu po jakimś czasie baaardzo długie (do pasa bodajże).Same by w tak szybkim czasie nie urosły.I widać wyraźnie na fotkach,że ma doczepianie.
Np. na tym zdjęciu:
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.obmawiamy.pl/wp-content/uploads /2009/04/miley-cyrus-400ds0724.jpg&imgrefurl=http://www.obmawiamy.pl/03/miley-cy rus-nie-chce-skonczyc-jak-britney/&usg=__-Mst0b_ZD_69v-FIR1Xy3EGQ2Aw=&h=400&w=30 0&sz=50&hl=pl&start=10&tbnid=HgpMeSamQ8U2EM:&tbnh=124&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3 DMiley%2BCyrus%26gbv%3D2%26hl%3Dpl
Ale na poczatku kariery ona miała 12/13 lat a teraz ma 17.Czyli jakieś 4/5 lat minęło od tego jak zaczynała karierę w półdługich włosach.Tyle spokojnie wystarczy żeby włosy miała takie jakie ma teraz.Zresztą jak miała te 13 lat to te włosy miała mniej więcej po cycki i tym bardziej może mieć swoje prawdziwe.
http://mileyemilyihannahmontana.bloog.pl/id,4580983,wyniki,1,index.html?ticaid=6 9498
Panna_P - nie trzeba pisać na ocenę do szkoły, żeby zapamiętać w jakich wyrazach pisze się "ó", a w jakich "u". Jeśli natomiast ich nie pamiętasz to sprawdź łaskawie w zeszycie z 2 klasy podstawówki, jeśli owy posiadasz. Pozdrawiam ;)
Zgadzam się z annabell7 - nikomu włosy tak szybko nie rosną. Teraz większośc gwiazd i gwiazdek kożysta z tej "pomocy".
Ja sama z chęcią zrobiłabym sobie taki 'zabieg',ale włosy się po nim strasznie plączą i niszczą i dla takiej 'szarej osobistości' jak ja może to być wielki problem.Gwiazdki mogą sobie na to pozwolić i w każdej chwili to 'naprawić',ja niestety nie :)
Tak samo te jej zęby.Fajnie,że dziewczyna dba o siebie i swoje uzębienie,ale z tymi 'nowymi' zębami wygląda jakby jej końskie zęby wstawili.Takie duże i dziwne.Mogła sobie je ładniej zrobić.Pewnie niczego poza HM i komediami romantycznymi nie osiągnie,ale to filmów tego typu przyda się kolejna aktoreczka ;)
Lubię Miley, ale muszę się z Tobą zgodzic - bywają zdjęcia, na których jej zęby wyglądają, żeby tu nie wymyślac zaraz...
Tzn. ja lubię jej muzykę.Nie tę z HM tylko tę co ona jako tako sama tworzy i myślę,że coś z niej będzie :)
A jakie kawałki najbardziej lubisz? Bo, jasne "Party In The U.S.A" podoba mi się, ale jakby to napisac trochę się "przejadło". Za to lubię wszystko z jej płyty z 2008r. :).
Oczywiście na pierwszym miejscu jest 'The Climb' przypomina mi,żeby się nie poddawać :) '7 things' jest spoko,'Party in the USA' może być (może dlatego,że wszyscy wokół tego słuchają i mam już dość)nawet mój brat tego słucha SZOK :) , ta z Jonasem 'Before the storm' , 'Goodbye','Wake up America' i kilka takich.Szkoda,że nie pisze głębszych tekstów.
Dobrze, że w ogóle się stara... Na początku zbytnio za nią nie przepadałam. Ale klasa przegłosowała i w czerwcu poszliśmy na "Hannah Montana: The Movie" i naprawdę mi się spodobało <wzruszyłam się xD>. Serial widziałam już wcześniej, ale najbardziej podoba mi się 3 seria. Teraz chwilowo nie oglądam w ogóle, cały czas powtórki :). No i przyszedł czas na muzykę, podoba się i teraz bardzo lubię :). A te całe skandale - nie mam zdania.
Pinkangell12 ---> odwal się łaskawie. Może mi klawiatura nie odbiła? Nie myślisz człowieku? Wszystko ma być perfekcyjne jak te twoje gwiazdki disney'a??!!!!
Miley_16 ---> to zrozumiałe,że bronisz swojej idolki,ale nadal uważam,że Cyrus ma doczepiane włosy.Tylko ratuje ją to,że ma fajny,nietypowy głos,a reszta jest niczym.Mówiąc 'reszta' mam na myśli jej 'aktorstwo'.
hmm a więc uważasz że gwiazdki disney'a są perfekcyjne?
dla mnie nie, bo nikt taki nie jest.
i to, że "bronię" Miley w sprawie zmiany jej imienia, nie oznacza, że muszę od razu uważać, że owe gwiazdki disney'a są perfekcyjne.
dziękuję za uwagę.
żegnam.