Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Kurde, po cholere ona zmieniła imię?!!!!! Przeciesz Destiny to super imię a nie tak jak Srajli Miley...Nie ma talentu, ani w graniu ani w śpiewaniu. Nie mówie że wgl tego nie potrafi (bo najgorsza to jest Gomezka) ale jest mnustwo dziewczyn które są lepsze od niej i mniej zdzirowate!! Moim zdaniem Disney zszedł na psy, żeby takie badziewie trzymać i jeszcze płacić jej krocie.

Panna_P

Przez te durnowate gwiazdki disney'a kojarzę disney tylko z nimi... A nie z Myszką Miki. Miley popierają tylko pokemonki. Może potrzebują pociechy, że istnieje ktoś od nich głupszy...

alis95

A kto to jest twoim zdaniem <pokemonka> ?

Miley_16

LoL nie wisz kto to pokemonka???? Albo język pokemonów???? :O Żal!!! Sprawdź se na necie :P

użytkownik usunięty
beeti95

Majly srajly tam... Scierwa zwykła i tyle (a może nie bo gra w serialu dla dzieci a się liże z 30-stolatkami czy coś takiego było chyba, to po tem ma opinie dziwki i tyle) Zooooonk

Miley_16

@ Miley_16/
/użytkownik "beeti95" (post wyżej), jest bardzo dobrym przykładem tejże wąskiej grupy społecznej jaką są "Pokemony Internetowe", tudzież znane jako "Net Pokemons" ze slang'u lengłidżowego. xD

Mauricio_Esposito

Haha Stul morsę tyle ci powiem... Jak chcesz znać prawdziwego pokemona i język to wejdź na blog Emo martynki (TAk naprawe to jakieś 2 laski piszą na tym blogu) :P Mówię ci dobre mają teksty :P http://emo-martynka.blog.onet.pl/D-a-Y-wyJaZd-dOo-gRanD-MatCheR,2,ID403540597,DA 2010-03-31,n Przeczytaj se jeszcze wcześniejsze wpisy xD

beeti95

@ beeti95/ "Haha Stul morsę tyle ci powiem..."
/jeny... a czemu odrazu tak dramatycznie? poza tym ja nic przecież nie mówię... xD

/skoro uważasz "Emo-Martynkę" za pokemona i ją czytasz, to Ty... musisz być... pokemon-fanką! ...no oczywiście, że jesteś pokemon-fanką!!! :D :D

Mauricio_Esposito

Hehe ja wiem kto kto jest pokemonka ;P moje pytanie było postawione raczej w celu dowiedzenia się co ONA rozumie przez słowo "pokemonka" bo napisała że tylko pokemonki popierają Miley..a ja się za pokemonkę nie uważam :p Ale też zgadzam się z Twoją odpowiedzią ;]

Miley_16

ONA nie spodziewała się, że KTOKOLWIEK nie zrozumie jej wypowiedzi i się dopiero teraz zczaiła. A więc - pokemony (np. te na filmwebie) dają swoim ulubionym gwiazdkom 10, nawet jak grają jak kawałek drewna, wstawiają masę emotikonek, najczęściej po jednej po zdaniu (np. jak taka jedna @Miley_16), dużo znaków interpunkcyjnych i niektóre piszą falą. Pozdrawiam.

alis95

chyba nie ma głupszych od tych "gwiazdek disney'a"

alis95

a jest tyle fajnych filmów disney'a... nawet "Kubuś Puchatek" był kiedyś disney'a...

Panna_P

popieram :)

Anna_440

Dałam 1 Dulce Maryji:D

użytkownik usunięty
platyna_2

A ja oglądałem dzisiaj 'Morze Miłości' serial TV i stwierdzam, że to jedna z najlepszych komedii jakie do tej pory widziałem :) 1/10 i oczywiście do ulubionych za mistrzowski humor xD

Panna_P

Destiny to dobre imię, ale dla striptizerki :)