Kurde, po cholere ona zmieniła imię?!!!!! Przeciesz Destiny to super imię a nie tak jak Srajli Miley...Nie ma talentu, ani w graniu ani w śpiewaniu. Nie mówie że wgl tego nie potrafi (bo najgorsza to jest Gomezka) ale jest mnustwo dziewczyn które są lepsze od niej i mniej zdzirowate!! Moim zdaniem Disney zszedł na psy, żeby takie badziewie trzymać i jeszcze płacić jej krocie.
Przez te durnowate gwiazdki disney'a kojarzę disney tylko z nimi... A nie z Myszką Miki. Miley popierają tylko pokemonki. Może potrzebują pociechy, że istnieje ktoś od nich głupszy...
Majly srajly tam... Scierwa zwykła i tyle (a może nie bo gra w serialu dla dzieci a się liże z 30-stolatkami czy coś takiego było chyba, to po tem ma opinie dziwki i tyle) Zooooonk
@ Miley_16/
/użytkownik "beeti95" (post wyżej), jest bardzo dobrym przykładem tejże wąskiej grupy społecznej jaką są "Pokemony Internetowe", tudzież znane jako "Net Pokemons" ze slang'u lengłidżowego. xD
Haha Stul morsę tyle ci powiem... Jak chcesz znać prawdziwego pokemona i język to wejdź na blog Emo martynki (TAk naprawe to jakieś 2 laski piszą na tym blogu) :P Mówię ci dobre mają teksty :P http://emo-martynka.blog.onet.pl/D-a-Y-wyJaZd-dOo-gRanD-MatCheR,2,ID403540597,DA 2010-03-31,n Przeczytaj se jeszcze wcześniejsze wpisy xD
@ beeti95/ "Haha Stul morsę tyle ci powiem..."
/jeny... a czemu odrazu tak dramatycznie? poza tym ja nic przecież nie mówię... xD
/skoro uważasz "Emo-Martynkę" za pokemona i ją czytasz, to Ty... musisz być... pokemon-fanką! ...no oczywiście, że jesteś pokemon-fanką!!! :D :D
Hehe ja wiem kto kto jest pokemonka ;P moje pytanie było postawione raczej w celu dowiedzenia się co ONA rozumie przez słowo "pokemonka" bo napisała że tylko pokemonki popierają Miley..a ja się za pokemonkę nie uważam :p Ale też zgadzam się z Twoją odpowiedzią ;]
ONA nie spodziewała się, że KTOKOLWIEK nie zrozumie jej wypowiedzi i się dopiero teraz zczaiła. A więc - pokemony (np. te na filmwebie) dają swoim ulubionym gwiazdkom 10, nawet jak grają jak kawałek drewna, wstawiają masę emotikonek, najczęściej po jednej po zdaniu (np. jak taka jedna @Miley_16), dużo znaków interpunkcyjnych i niektóre piszą falą. Pozdrawiam.
A ja oglądałem dzisiaj 'Morze Miłości' serial TV i stwierdzam, że to jedna z najlepszych komedii jakie do tej pory widziałem :) 1/10 i oczywiście do ulubionych za mistrzowski humor xD