NO PYTAM SIE CZEMU?! Wiem moze te zdjecia: http://www.pudelek.pl/artykul/9842/kolejny_skandal_z_udzialem_miley_cyrus/ i ta sesja byla zbyt wyywajaca jak na 15-latke.
Ale ona niezle gra w serialu Hannah Montana. Daje jej 7/10. ale zauwazylam ze kazdy o niej mówi- o kolejna gwiazdka disneya, ze jest pusta, glupia itp.
ja tez bylam do niej uprzedzona przyznaje, ale jakos przez przypadek usłyszlam jakąs jej piosenke(juz nie pamietam jaka)i zaczelam słuchac jej piosenek a potem ogladac "Hanne Montane" i uwazam ze jest naprwde niezła wg mnie ma fajny oryginalny głos a w tym serialu gra świetnie ;) wiec moja ocena to tez 7/10
Została wykreowana przez Disneja. Jej "gra" polega na robieniu minek do kamery, co widac w owym serialu jak i jej prywatnych zdjęciach. Jej kariera muzyczna skonczy się tak jak Vanessy. Jej płyta sprzedala sie tylko w milionowym nakładzie.
Nie wygrała nawet nagrody MTV EMA/VMA, więc o Grammy może pomarzyć. Zagrała w serialu i odrazu postanawia nagrac płytę. Robi wokół siebie wielki szum(patrz: np. ta sesja.).
p.s.
Po jej zachowniu można wywnioskowac, że jest pusta i głupia... -.-'
I ja również byłam bardzo uprzedzona do tej panny. Może i robi w okół siebie jakieś tam skandale, ale która gwiazda nie robi? Zresztą nie podoba mi się gra aktorska Miley, lecz śpiewa całkiem ładnie i czysto. Nie jestem jakąś tam jej fanką, ale nie przeszkadza mi i nie uważam, że jest pusta.
Wystarczy porównać ją z Seleną Gomez - ona to dopiero jest pusta i głupia... (moje zdanie, nie czepiać się ;p )
Ale denerwujace jest to, że wchodze na obojetnie jaki portal, a tu Miley. Nie wiem jak Tobie, ale mi przeszkadzało to, że na kazdym portalu, w każdej gazecie ogldaliśmy zdjęcia Britney Spears z ogolona głową czy bez majtek. To juz sie zrobiło nudne. Nudne to tez jest w przypadku Miley. Ile mozna czytac o tych jej wybrykach...? Z reszta co to za gwiazda, która kariere robi na skndlach? Jak Doda. Skandale sie skończa i o nich juz nie bedzie głośno.
Ale ona m całkiem przecietny głos. Tak jak Britney. Niczym nie powala.
Ja osobiście jestem wybredna jeśli chodzi o muzykę. Wolę ciekawą barwe glosu jaką maja Christina Aguilera, Beyonce, Sting czy Ray Charles ;)
Wiele razy spotkalam się ze stwierdzeniem, ze Aguilera jest plastikowa i sztuczna. Odnosił sie to do jej wizerunku.
To mozna powiedziec o Miley, ale nie o wizerunku tylko o zachowaniu. O tych wszytkich "słitaśnych" minkach, o wysokim poziomie cukru we krwi, o uśmiechu..
Nie znam Sleny Gomez :P
Juliee mnie również przeszkadzał szum wokół Britney. Ale się wybiła więc po kłopocie ;p A jeżeli chodzi o szum na temat Miley to jakoś ostatnio widzę ją tylko na gazetach typu Popcorn czy Bravo... ale ja nie czytam takiego badziewia więc o Miley jakoś nie słyszę tak dużo.
A co do jej min to owszem, zgadzam się. Wkurzają mnie strasznie.... nie wiem czemu ona je robi... chce być fajna czy co?
Aha i ciesz się, że nie znasz Gomez :D
Ale chodzi o to, że sa gwiazdy, ktore zawsze bedą wywoływać skandale czy to przy wydaniu płyty czy filmu. Tak Było własnie z Brit i zapewne zawsze tak będzie. Ja też nie czytam takich śmieci, ale mamtakie szczęście, że znajde cos o niej coałekim przez przypadek w necie.
No chyba chce byc fajna... -.-'
boże.. ona uważa się na "giazde", a wcale nią nie jest !
przynajmniej chyba by chciała <buhahaha> ale jej się w to w życiu nie uda !!!!
BUHAHAHAHA!!!!
Ja bym wszystko zniosła, nawet te jej "dziubki"(xD), ale nie trawie, jeśli wokalista czy aktora chce zwrócic na siebię uwage poprez skandale. Dla mnie to sposób na lepsza sprzedaż. Brak zaoferowania soba czegoś więcej.
Nagrody i nominacje
Rok Ceremonia Kategoria Wynik
2006-2007 Golden Icon Awards Najlepsza rola dziecięca Wygrana[36]
2007 Teen Choice Awards Doborowy Letni Artysta Wygrana
2007 Teen Choice Awards Najlepsza aktorka telewizyjna Wygrana
2007 Nickelodeon Kids' Choice Awards Ulubiona aktorka telewizyjna Wygrana
2008 Nickelodeon Kids' Choice Awards Ulubiona aktorka telewizyjna Nominacja
2008 Nickelodeon Kids' Choice Awards Ulubiony serial komediowy Nominacja
2008 Teen Choice Awards Najlepsza aktorka telewizyjna Wygrana
2008 Teen Choice Awards Najlepsza komedia Wygrana
2008 Teen Choice Awards Najlepsza muzyka Nominacja
2008 Teen Choice Awards Najlepszy singel Nominacja
2008 Teen Choice Awards Najlepsza piosenkarka Wygrana
2008 Teen Choice Awards Najbardziej fanatyczny/a amator/ka Nominacja
2008 Young Artist Awards [37] Prowadzenie Młodej Aktorki Wygrana
2008 Young Artist Awards [37] Najlepsza rodzina w filmie telewizyjnym Wygrana
2008 MTV Video Music Awards[38] Najlepszy nowy artysta Nominacja[39]
2008 MTV Europe Music Awards[40] Najlepszy debiut Nominacja ( III miejsce )
2008 UK Kids' Choice Awards Ulubiona aktorka Wygrana
2008 Australian Kids' Choice Awards Ulubiony międzynarodowy aktor Wygrana
2008 Australian Kids' Choice Awards Ulubiony międzynarodowy aktor Wygrana
2009 Golden Globe Awards Najlepsza piosenka filmowa z filmu Bolt Nominacja
2008 Critic's Choice Award Najlepsza piosenka filmowa z filmu Bolt Nominacja
2009 Kids' Choice Awards Ulubiona aktorka Nominacja
2009 Kids' Choice Awards Ulubiony dubbing w bajce Nominacja
2009 Kids' Choice Awards Ulubiona piosenkarka Wygrana
2009 MTV Movie Awards Najlepsza piosenka do filmu Wygrana
2009 MTV Movie Awards Przełomowa rola żeńska Nominacja
2009 Much Music Video Awards Najlepszy teledysk międzynarodowego artysty Nominacja
"Wystarczy porównać ją z Seleną Gomez - ona to dopiero jest pusta i głupia... (moje zdanie, nie czepiać się ;p ) "
Myślę dokładnie to samo :) Jednak z tą różnicą, że ja naprawdę lubię Miley. Podobała mi się jej gra aktorska, piosenki itd. Nie sądzę, że jej gra aktorska zakończy się na serialu "Hannah Montana". A jeśli wy nie chcecie jej nazywać gwiazdą to tego nie róbcie. Każe wam ktoś?
Owszem napewno sie nie skonczy bo Disnay wepchnie ja na sile do innych swoich produkcji. Jej najwiekszym osiagnieciem jest chyba kilka sekund u Burtona.
Ogolnie co do jej gry, wybaczcie ale zobaczcie sobie jakiegokolwiek dobrego aktora a moze zrozumiecie ze nie na tym gra aktorska polega. Ona tylko wypowiada kwestie strojac do tego glupie niepotrzebne miny po czym zamiera czekajac na kolejna kwestie... to jest gra? Do tego ma chyba wade wymowe choc moze to przez zeby.
hm...to cos cie z nia laczy-glupota.czym sie podniecac kolejna dziewczynka ktora chce byc gwiazda..rany juz mi sie od niej niedobrze robi...widzialam jej zdjecia nago i powiem szczerze ze pokazywac to tam nie ma co...a jak ktos spyta czy jezdze po niej bo mam kompleksy z powodu swojego wygladu...to go zaskocze i powiem ze nie
Rzeczywiście jest pusta... kto widział tą "Hannę Montanę" wie, że to nie aktorka... to tylko kolejna sezonowa gwiazdka...
Muszę się nie zgodzić z kilkoma osobami. W serialu grała co prawda trochę sztucznie (idzie jej to, moi zdoniem, coraz lepiej), ale trzeba przyznać, że ma ładny głos i talent do pisania piosenek (np.'I miss you', 'I leraned from you')
To jest tylko moja opinia!
Nie jestem jakas tam wielka fanka Miley ani serialu "Hannah Montana", ale lubie czasami go ogladnac i posluchac jej piosenek. I ani jedno, ani drugie nie jest tak totalnie do bani jak niektorzy twierdza. Sadze, ze przy swoich ocenach kieruja sie zasada "objedzmy ja i zgnojmy, bo jest slawna". Moim zdaniem to glupie, ale to tylko moja osobicsta opinia na ten temat.
"objedzmy ja i zgnojmy, bo jest slawna"??? w takim razie trzebaby gnoic wszysytkich slawnych ludzi a jakos tego sie nie robi...
Chyba problem z tym, że ta cała Hannah i Miley razi bardzo dorosłego widza naiwnością. Ale ludzie powinni zrozumieć, że grupą docelową tego nie są dorośli widzowie, tylko młode nastolatki, które też coś muszą oglądać. Dorośli powinni mieć do tego dystans.
Ja "HM Movie" zaczynałam oglądać kilkanaście razy, aż w końcu dotrwałam do końca. Jestem zdania że najpierw się coś poznaje a dopiero później ocenia. A moje zdanie jest takie: Disney zaczyna promować aktorskie beztalencia, w szczególności dla jedenastolatek czytających plotkarskie brudy. Według mnie Miley poza czystym głosem nie ma nic do sprezentowania światu, ani talentu aktorskiego, ani ciekawj twarzy, ani też osobowości, poza tym drażnią mnie jej sztuczne gesty i miny, o dykcji juz nie wspominając. Polecam obejrzeć serial bez polskiego dubbingu - wszystko tam wychodzi...