Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Ona w TOP300 aktorów za jedną bzdurną rólke? Bez przesady,kto tu ocenia tak wysoko :/ ten system jest conajmniej dziwny ...

Maciolos

Nie warto zwracać na to uwagi. Wiadomo, że jej fani dają jej 10/10 choć ja nie potrafię zrozumieć za co...

kachab58

a ja nie rozumiem po co sie męczycie (skoro jej nie lubicie) wchodząc tutaj ?!

Maciolos

Hej gdzie masz ranking TOP300 aktorów? Chciałabym go zobaczyć :)

nickola190

ty lepiej zobacz zaczem na date przy pierwszym poscie i nie odswiezaj juz wyjasnionych tematow. Jak chcesz sobie popisac to polecam Word'a

dolce8

Eee ok... To co najmniej żałosne... A co tak nagle pokochałaś/eś Cyrus że tak na mnie naskakujesz???

dolce8

A po za tym napisałaś to co miałaś napisać wcześniej jeśli nie masz już nic do napisania to się nie udzielaj. Zapamiętasz? Czy to trochę za dużo jak dla Ciebie informacji?

nickola190

Ty mi nie bedziesz mowila kiedy, gdzie i co mam pisac

Znaczek przy moim nicku oznacza plec, jestem samcem. To troche za duzo informacji dla ciebie czy zapamietasz?

dolce8

Eee ok... Wiesz ale ty mi też nie pisz co mam robić czyli "sprawdź datę przy poście" ale nie kłóćmy się już może bo to bez sensu. Zgoda?

nickola190

Wiesz ja nie mowilem ci co masz robic, tylko zasugerowalem zebys patrzyla na daty, wtedy mozna uniknac wielu bezsensownych postow. Na przyklad takiego jak ten ;D