Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 951 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Ja Miley lubię:)Ma ładne piosenki i jest fajna:)Czemy Wy Jej tak nie lubicie???!!!

użytkownik usunięty
Jessica_18

A temu, że posiadamy rzeczy zwane mózgami.

Jessica_18

...Takie tematy too ja często widzę... Jedyne argumenty fanów to pytanie dalczego wy jej tak nie lubicie?... he

beeti95

A ciekawe czy ty w ogóle masz jakieś sensowne argumenty bo jak narazie tego nie zauważyłam..

użytkownik usunięty
Miley_16

A czyżbyś ty nie zauważyła tej całej góry argumentów która przetoczyła się tu przez ostatnie tygodnie?? xD

no ja do niej nic nie mam,no nie jest brzydka wręcz przeciwnie ale jej głos nie w śpiewie tylko tak normalnie mnie denerwuję:) ale jako hannah montana mi sie podobała i nie mam nic do zarzucenia w śpiewaniu i w graniu ale troszkę mnie denerwuję jak kupuję jakieś pismo i jest na pierwszej stronie jako skandalistka i wejdziesz na jakiś plotkarski portal w necie i już masz Miley i jej nstępny odpał włączysz tv i to samo ja staram nie czytac i nie słuchać tych żeczy bo to jej sprawy i życie skupiam sie na jej filmach i muzyce a więc czy to dla was dość argumentów??? i chyba dlatego jej nie lubicie:) kto sie dołancza do mnie?? pisac swoje zdania

Bartekweb

Ja jej nie lubię głównie przez jej skandale i przez to jak zaczęła ubierać się na swoje koncerty, poza tym nie lubię jej w hannie montanie (a dokładniej jej gry aktorskiej :P) i jej śpiew też mi zbytnio nie przypadł do gustu...

użytkownik usunięty
Bartekweb

No cóż chłopczyku- patrząc na twoje "ulubione" od razu widzę z jaką "sztuką" uwielbiasz obcować więc nie ma nawet o czym z tobą rozmawiać xD

użytkownik usunięty
Bartekweb

A ja jestem za tym, żebyś zaczął stawiać przecinki.

no dziewczynko nie chce sie z tobą tu wykłócać bo nie ma z kim, bo już po nicku widać że to ktoś nie za bardzo mądry bo co to za stwierdzenie?? od razu widzę z jaką "sztuką" uwielbiasz obcować, czy ktoś coś z tego rozumie?? bo ja nie hmm obejrzałaś moje ulubione filmy ??no to każdego człowieka indywidualna sprawa jakie sobie dodaję, a nie innych ludzi i widać że jesteś wscipska, skoro pisać zacząłem o Miley to może o niej gadajmy a nie jakiś głąb mi będzie mówił żebym zaczął używac przecinków, no ale przynajmniej mądrzejszy komentarz jego od powyższego:) więc irishfolkfan i pAwEl_PaUl życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)

użytkownik usunięty
Bartekweb

Ty patafianie xDD nie jestem "dziewczynką" xD Nie umiesz wejść na mój profil i sprawdzić albo chociażby wywnioskować tego z pseudonimu pajacu??? xD Nazwałem cię chłopczykiem bo podejrzewam że masz malutko latek chłopczyku mało inteligentny :D Rada na przyszłość- najpierw myśl potem pisz. Powodzenia partaczu :P

no nie bd cię przepraszał za to że cie nazwałem dziewczynką bo sie tak zachowujesz i nie masz u mnie szacunku jako mężczyzna tylko jako dziewczynka bo zachowujesz sie jak rozkapryszona 13latka choć i one się lepiej od cb zachowują:) no jakoś nic mi nie przychodzi do głowy,ale pewnie nic mądrego:) a patafianów to sobie w rodzinie poszukaj:) chcesz klauna?? ić do cyrku,i nie bd ci odpisywał bo szkoda sensu i mojego czasu:) narka dziewczynko:D

użytkownik usunięty
Bartekweb

Najpierw naucz się pisać młodociany pokemonie a dopiero potem dyskutuj. "Narka" cwelu uderzony za mocno w dzieciństwie w głowę xD (Ale wybacz- dzieciństwa to ty jeszcze raczej nie masz za sobą xD)

Hehehe dobre :P Jakie teksty tu idą xD

użytkownik usunięty
beeti95

Nie lubię z takimi idiotami jak on dyskutować, ale sam się o to prosi idiota :P

a przepraszam ja zacząłem??? dziewczynko?? to zamknij w końcu mordę wieśniaku!!

użytkownik usunięty
Bartekweb

Dobra- niech ci będzie dziewczynko skoro chcesz żebym cie tak nazywał umazany gnojem młodociany cwelu :P A zatem dziewczynko- ani razu nie otwarłem "mordy", ale jak widać ty nie odróżniasz pisania od mówienia- ale może jeszcze nadrobisz te zaległości z wiedzy o świecie w szkółce podstawówce no bo w końcu- masz jeszcze czas- przecież jesteś młokoskiem :P Więc obetrzyj najpierw mleko spod nosa a potem coś pisz- zalecam tak zrobić :P xD

tyle co ja mam szkół leszczyku to ty nawet tyle lat nie masz,noi to raczej ty nadrób tą wiedzę bo jak widzę to ona jest na poziomie przedszkola frajerze:) i nie nazywaj mnie cwelem bo nie pamiętam bym sie schylał po mydło gnojku i niechce mi sie z tobą tu kłócić i ten post jest za mały dla nas dwóch więc może zrobimy zawody??? zapytamy kogo chcą tu ludzie mnie czy ciebie?? jeśli więćej głosów będzie na cb to odejdę i nie bd ci w chodził tu w drogę wchodzisz w to czy wymiękasz??

użytkownik usunięty
Bartekweb

Dziwne koleś że już to niby tyle tych szkół masz za sobą skoro nawet nie wiesz gdzie się robi przecinki i ogólnie wiedzę na temat poprawnego wyrażania sie pisemnie masz zerową- co to były za szkoły? Specjalne czy jeszcze jakieś inne w tym stylu? xD
A szczerze? Gówno mnie obchodzi czy ja stąd pójdę czy ty :P W tej chwili obserwuję mnóstwo ciekawszych tematów od tego tutaj w którym jedyne co robię to dyskutuję z pewnym frajerkiem zwanym Bartekweb :P

Po pierwsze mój post był skierowany do beeti95 a nie do ciebie i to od niej chciałam usłyszeć argumenty a nie od ciebie cy od kogoś innego..no ale mniejsza z tym.

Jessica_18

"Jest fajna"... Rozumiem, że ją też znasz, tak jak Pattinsona oczywiście, tak? ;)

Camilla3

Dałem z całym przekonaniem 1/10. Argumenty? Iść spać czy coś napisać... hmmm... Idę spać.
Dwa argumenty szybkie - gra aktorska. A raczej jej brak. I poziom tego czegoś co nazywają "Hanną Montanną".
No i przede wszystkim - symbolizuje wszystko to czego obecnie nienawidzę - młodocianych gwiazdek, z rzyci* wziętych.
*wiem że to słowo was przerasta. Shit Happens.

Jessica_18

Pozwolę sobie dodać , iż mój pies ładniej chrapie niż ona śpiewa ...

plaZmus92

A dodam jeszcze, że nie warto debatować tu nawet ... na tak żałosny temat fani tego czegoś są już niereformowalni i nikt tego nie zmieni ...kwiat polskiej młodziezy ... jest taki zakład potocznie się go nazwya ''dom wariatów,, i tam w pokoju bez klamek powinni skończyć wszyscy namiętni fani tych pierdół pokroju hanna montana , high school musical , Harry portfel ( i podrobiona stówa ) czy zmierzch ... pozdrawiam wszystkich normalnie myślących

plaZmus92

a zwracając uwagę na argumentację pokroju - ''jest fajna ,, tym bardziej się nie opłaca..

plaZmus92

no masz rację nie warto skończyłem już i sorry wszystkich że musieli to oglądać miłego komentowania:)

Bartekweb

Ja nie mam zamiaru porównywać całkiem niezłych książęk dla dzieci i młodzieży za tą całą Hanną Posraną. Sama uważam że przy Harrym Potterze, Hanka to syf, badziew itd. Gra aktorska nie jest najlepsza w Potterze(chodzi mi o młodsze pokolenie aktorów), w Zmierzchu ciut lepsza(byłam wczoraj na Zaćmieniu i muszę powiedzieć że film mogę śmiało ocenić na 7/10). Książki Stephanie Meyer są świetnie napisane i chociaż nie lubię czytać romansów ten mnie wciągnął, a książek o Harrym Potterze, byłam fanką od zawsze. Uwielbiam czasami oderwać się od szarej rzeczywistości i przenieść się w inny świat. A co mi daje Hannah? Powiem co: Nic a nic! wyobraźnia wogóle się nie rozwija, wręcz stoi w miejscu. Następuje zanik mózgu. Nic dziwnego że Hannę lubią głównie hihihi nastolatki i dzieciaki. I jak się domyślam zaraz napadnie na mnie ktoś że lubię badziewia. Może sprostuję: Lubię książki fantasy, filmy też ale cenię sobie też poważniejsze dzieła literackie i filmowe. Może niektórzy mają tendencje do zaszufladkowywania wszystkich filmów, książek, seriali itp. za którymi młodzież, dzieci szaleją ale ja taka nie jestem! Potrafię odróżnić prawdziwe badziewie od czegoś co jest godne uwagi i ma jakąś fajną fabułę. Mam w nosie też opnie ignorantów których zachowanie jest podobne temu co opisałam wyżej.

użytkownik usunięty
Lola140392

Dla mnie te zmierzchy to raczej parodia sztuki filmowej, ale nie będę chamski bo już w innych miejscach je krytykowałem więc nie zamierzam tutaj :P Co do Potterów to filmy wg mnie są takie sobie ale książki naprawdę dobre :) Ale tak poza tym to w fantastyce nic nie może się równać z książkami Tolkiena i filmami na podstawie jego dzieł- kto temu zaprzeczy to najprawdopodobniej jest wielbicielem/ką hani i innych rzeczy piorących mózgi :P

Jessica_18

ja ja kocham :)

Jessica_18

Ja Miley lubię:)Ma ładne piosenki i jest fajna:)Czemy Wy Jej tak nie lubicie???!!!

Ano dlatego, że nie ma ładnych piosenek (kolejne piosenki nastoletniej gwiazdki pop o niczym). Chyba nie słuchałaś w życiu dużo piosenek skoro uważasz, że są "fajne". Ale dobra, Twój gust, lubisz to.

"jest fajna" - Znasz ją osobiście?

"Czemy Wy Jej tak nie lubicie???!!!" - *czemu, a nie lubimy bo nie bawią Nas seriale dla nastolatek z marnym poziomem humoru, piosenki w wykonaniu Miley (czyt. pop) i zaczynają Nam działać na nerwy fanki które ją ubóstwiają, piszą jak Ty i nie mają żadnych sensownych argumentów za swoją wypowiedzią.

Pozdrawiam.

Sophie1926

Właśnie zaponniałam o "Władcy Pierścieni":) Też uwielbiam te filmy, ale muszę powiedzieć że kiedyś mnie te książki nudziły, ale w sumie miałam z 13 lat gdy podjęłam się ich czytania. Gdy skończę sagę "Zmierzch" ponownie zabiorę się za Tolkiena. Filmy są świetne! Co do Zmierzchu uważam że książki są bardzo dobre, filmy takie sobie, jak na razie trzecia najlepsza. Jak na razie czekam na część ostatnią i oczywiście filmową adaptację ostatniego Pottera. Ma być w 2 częściach więc może nareszcie nie pominą tylu szczegółów i ważnych postaci. O Hannie nawet już nie wspomną bo nie warto;p

użytkownik usunięty
Lola140392

W wieku 13 lat raczej mało komu podobają się książki Tolkiena :) Są napisane dosyć trudnym językiem. Natomiast 6-stkę Pottera moim zdaniem schrzanili bo pominęli ogromnie ważne wątki i ogólnie zrobili z filmu jakąś komedię romantyczną :P Ale może ostatniej części nie zepsują- zobaczymy ;)

LIE! Przeczytałem w wieku lat 11 bądź 12 i zakochałem się w książce od razu :)
A moim marzeniem jeśli chodzi o ekranizację jest nowa wersja "Wiedźmina". Tylko do jasnej cholery nie zrobiona przez Polaków! Gumowy bazyliszek mi się śni po nocach...

użytkownik usunięty
bartolomeoxXx

Zgadzam się- film "Wiedżmin" to rzeczywiście jedna wielka tragedia i hańba :p Natomiast książki Tolkiena pierwszy raz czytałem w mniej więcej tym samym wieku co Ty ale takie prawdziwe uwielbienie do nich przyszło mi dopiero w gimnazjum a teraz mam prawie wszystkie jego książki ( jakieś 10 ) i czytam co jakiś czas :)

Skoro z tej zrobili romans to z ostatniej chyba też zrobią. Szkoda, w sumie czytałam tylko piewszą część i oglądałam kilka części ale nie chciałabym żeby zrobili z tego HSM:/

Sophie1926

To jest nieco inna historia;D Więc raczej nie zrobią... Ale mam nadzieję że nie zostaną w ostatniej części pominięte ważne wydarzenia i postacie. Dla mnie to jest sprawa najważniejsza. No i pytanie: Jak ten film będzie wyglądał w 3D? Poprzednie części były robione w normalnym formacie. Co do "Wiedźmina" nie wiem. Szczerze powiem" Nie widziałam tego filmu więc nie wypowiem się:D

Lola140392

Wiedźmin nic specjalnego... Dużo scen erotycznych;)

użytkownik usunięty
Sophie1926

Też mam takie obawy bo reżysera nie zmienili- jest ten sam co kręcił szóstkę :(

Wiem i piątkę też;p
Swoją drogą ciekawe jak mają zamiar przywrócić postacie które zostały pominięte w poprzednich częściach? Mam na myśli Zgredka, Fleur Delacour, Olivandera, a także starszych braci Rona i Rufusa Scrimegoura. To postacie które w powieści odegrały dość ważną rolę.

użytkownik usunięty
Lola140392

No tak, ale najważniejsze to jak rozwiążą sprawę większości horkruksów które pominęli w szóstce? Pominą je całkiem? :p

Z trailera jasno wynika że chyba nie pominą;p Np. pokazany był fragment sceny w banku Gringotta gdzie Ron, Harry, Hermiona i Gryfek uciekali na smoku i jechali wózkiem w podziemiach. A w książce, w banku Gringotta, w skrytce Bellatrix Lestrange, ukryta była czarka Helgi Huffelpuff czyli jakimś cudem przywrócą inne horkruksy;p ciekawa jestem jak Harry, Ron i Hermiona dojdą do tego w filmie...:/ Bo w 6-tce nie było o tym ani słowa!

użytkownik usunięty
Lola140392

Nie oglądałem wcześniej trailera więc dlatego nie wiedziałem jak to będzie :) Co do "wpadnięcia" na te horkruksy to też jestem ciekaw ;)

PlaZmus książek się nigdy nie czepia pozdrawiam .. :D

plaZmus92

Jak chcecie jakieś magii czy jakiegoś oderwania się od sraczkowatej codzienności to szczerze polecam Tolkiena (książki i filmy ) naprawdę Tolkien miał pomysł nie to co ta autorka Harrego...

użytkownik usunięty
plaZmus92

Ja Tolkiena znam na pamięć ; )

Oo

plaZmus92

To masz giga plus ziomek ;)

użytkownik usunięty
plaZmus92

Takie pytanie: Masz szynszyla? xD

irishfolkfan- mistrz cietej riposty xD

użytkownik usunięty
Vinrael