Miley, Selena czy Demi??? pod względem aktorstwa, głosu i filmów...
Dla mnie Miley :)
Dla mnie zadna bo nie lubie gwaizdek disneya, a juz szczegolnie
miley......... Ale to tylko moje zdanie..........
Rozumiem, każdy ma prawo do własnego zdania :)
A jeśli chodzi o Ciebie Miley_16 - coraz bardziej Cie lubie xD 3maj sie ;)
Każda jest inna myślę że to raczej bym podzieliła tak Miley najlepiej
śpiewa , Selena najlepiej gra a Demi wydaję mi się z twarzy
najsympatyczniejsza ma szczery i szeroki uśmiech : )
A więc tak: Miley widziałam tylko w Hannah Montana i jeżeli chodzi o aktorstwo, naprawdę krucho, mówiąc szczerze. Myśle, że lepiej sprawdzi isę w filmach, gdzie nie będize musiała wyrażać skrajnego np.: zdumienia. Demi jest dobrą aktorką, ale z tych trzek zdecydowanie najlepsza jest Selena- gra bardzo naturalnie, bez przesadnej mimiki i daje radę sceną, które Miley raczej by zawaliła (sory dla fanw, jak coś nei chcę nikogo obrazić).
W śpiewie najlepsza jest Demi, ma bardzo mocny głos, Miley na drugim, prawie tak samo dobry, charakterystyczny: fajnie wychodzi w piosenkach na wiele głosów, wyróżnia się, jest silny i mocny, ale nie aż tak jak u Demi. Śpiewu Sel nei ocenię, bo nei wiem w końcu czemu wierzyć, ale tak czy siak jej głso nie jest na tyle mocny jak u dwóch poprzednich wokalistek.
Osobiście nie lubię Miley za tłok medialny, który wokół siebie na siłę roztacza, zdecydowanie bardziej szanuję artystów, którzy nei muszą wywoływac skandali, żeby było o nich głośno. Sel wydaje się być najabrdzije sympatyczna, ale lubię ją na rwni z Demi: wydają się być szczere i dobre (nie twierdzę wcale, ze Miley jest zła, ale mogła by czasem odpuścić)
W sumie to trudne.
AKTORSTWO - myślę że każda z nich umie tak samo dobrze grać, więc nie ocenię która jest pod tym względem lepsza.
GŁOS - Demi według mnie najładniej śpiewa, ma mocny głos chociaż cały czas uważam że Miley posiada najoryginalniejszy głos z tej trójki. Co do Seleny to śpiewa w miare ładnie - chociaż nie jest to jakiś super talent.
FILMY - Moim zdaniem Miley wygrywa.
PODSUMOWUJĄC : Muszę się dłużej zastanowić nad tym kogo wolę,ale raczej Miley.
Pozdrawiam. ^^
Hehehehe- dawno się tak nie uśmiałem z żadnego komentarza :D Należysz do kabaretu? xD
Myślę że pod względem aktorstwa to żadna;p
Ale moim zdaniem najlepszą piosenkarką jest zdecydowanie Demi, bo szczerze wątpię czy Miley czy Sel potrafią wyciągać tak wysoko... Ma naprawdę bardzo mocny i wysoki głos a do tego bardzo czysty... Chociaż nie przepadam za Miley to uważam że jest na równi z Seleną jeśli chodzi o głos. Wiecie nawet mi się spodobała ostatnio piosenka z 4 sezonu Hanny Montany Ordinary Girl... Gdyby MIl skupiła się na muzyce. rzuciła aktorstwo to myślę że i tak świetnie by sobie radziła. Przynajmniej miałaby kasę za coś do czego naprawdę ma talent, bo muzycznie jest uzdolniona. Ale aktorką jej nie nazwę;p
Jak dla mnie zdecydowanie Miley ma świetny głos! Demi też umie śpiewać za to Selena wydaje mi się taka trochę pusta ale to moje zdanie... Ale piosenki ma bardzo fajne ^^