Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 951 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Miley, Selena czy Demi??? pod względem aktorstwa, głosu i filmów...
Dla mnie Miley :)

Lilly878

Dla mnie też Miley :P a szczególnie pod względem głosu ;]

Miley_16

Dla mnie zadna bo nie lubie gwaizdek disneya, a juz szczegolnie
miley......... Ale to tylko moje zdanie..........

Lilly878

Rozumiem, każdy ma prawo do własnego zdania :)
A jeśli chodzi o Ciebie Miley_16 - coraz bardziej Cie lubie xD 3maj sie ;)

użytkownik usunięty
Lilly878

Zdecydowanie Miley, a Seleny nie trafię.

użytkownik usunięty

Ojj sorry, miało być - nie trawię*

Lilly878

Hehe dzięki :) i nawzajem :P

Lilly878

Wydaje mi się, że Selena Gomez.
Pozdrawiam.

_Olinka_

Żadna. xd

Lilly878

Demi ma fajne piosenki i jest śliczna ale z filmami z nią to katastrofa ;D

Lilly878

Tak ogólnie to Selena ;D
Potem (ale prawie na równym poziomie) Miley.

Lilly878

Każda jest inna myślę że to raczej bym podzieliła tak Miley najlepiej
śpiewa , Selena najlepiej gra a Demi wydaję mi się z twarzy
najsympatyczniejsza ma szczery i szeroki uśmiech : )

użytkownik usunięty
Lilly878

Mi też Miley :) Za Seleną i Demi nie przepadam,ale mają fajne piosenki :)

Lilly878

A więc tak: Miley widziałam tylko w Hannah Montana i jeżeli chodzi o aktorstwo, naprawdę krucho, mówiąc szczerze. Myśle, że lepiej sprawdzi isę w filmach, gdzie nie będize musiała wyrażać skrajnego np.: zdumienia. Demi jest dobrą aktorką, ale z tych trzek zdecydowanie najlepsza jest Selena- gra bardzo naturalnie, bez przesadnej mimiki i daje radę sceną, które Miley raczej by zawaliła (sory dla fanw, jak coś nei chcę nikogo obrazić).
W śpiewie najlepsza jest Demi, ma bardzo mocny głos, Miley na drugim, prawie tak samo dobry, charakterystyczny: fajnie wychodzi w piosenkach na wiele głosów, wyróżnia się, jest silny i mocny, ale nie aż tak jak u Demi. Śpiewu Sel nei ocenię, bo nei wiem w końcu czemu wierzyć, ale tak czy siak jej głso nie jest na tyle mocny jak u dwóch poprzednich wokalistek.
Osobiście nie lubię Miley za tłok medialny, który wokół siebie na siłę roztacza, zdecydowanie bardziej szanuję artystów, którzy nei muszą wywoływac skandali, żeby było o nich głośno. Sel wydaje się być najabrdzije sympatyczna, ale lubię ją na rwni z Demi: wydają się być szczere i dobre (nie twierdzę wcale, ze Miley jest zła, ale mogła by czasem odpuścić)

Lilly878

Ja wolę o wiele bardziej od niej Selene Gomez ;*

Lilly878

Miley i Demi. Selena to kicz co nie ma talentu...xD

Lilly878

dla mnie żadna nie ma za talentu może kiedys się wyrobią

Lilly878

Wszystkie siebie warte. Ale jak mam wybierać to zdecydowanie Demi, bo ma mocny głos.

Lilly878

W sumie to trudne.
AKTORSTWO - myślę że każda z nich umie tak samo dobrze grać, więc nie ocenię która jest pod tym względem lepsza.
GŁOS - Demi według mnie najładniej śpiewa, ma mocny głos chociaż cały czas uważam że Miley posiada najoryginalniejszy głos z tej trójki. Co do Seleny to śpiewa w miare ładnie - chociaż nie jest to jakiś super talent.
FILMY - Moim zdaniem Miley wygrywa.

PODSUMOWUJĄC : Muszę się dłużej zastanowić nad tym kogo wolę,ale raczej Miley.

Pozdrawiam. ^^

Lilly878

Wszystkie są i świetnymi aktorkami i piosenkarkami.

użytkownik usunięty
Karolina_ zmierzch2

Hehehehe- dawno się tak nie uśmiałem z żadnego komentarza :D Należysz do kabaretu? xD

Myślę że pod względem aktorstwa to żadna;p
Ale moim zdaniem najlepszą piosenkarką jest zdecydowanie Demi, bo szczerze wątpię czy Miley czy Sel potrafią wyciągać tak wysoko... Ma naprawdę bardzo mocny i wysoki głos a do tego bardzo czysty... Chociaż nie przepadam za Miley to uważam że jest na równi z Seleną jeśli chodzi o głos. Wiecie nawet mi się spodobała ostatnio piosenka z 4 sezonu Hanny Montany Ordinary Girl... Gdyby MIl skupiła się na muzyce. rzuciła aktorstwo to myślę że i tak świetnie by sobie radziła. Przynajmniej miałaby kasę za coś do czego naprawdę ma talent, bo muzycznie jest uzdolniona. Ale aktorką jej nie nazwę;p

Co jest w tym takiego śmiesznego?

użytkownik usunięty
Karolina_ zmierzch2

wszystko :P

No to się tym naciesz, bo nie prędko zobaczysz kolejny śmieszny komentarz.

użytkownik usunięty
Karolina_ zmierzch2

Coś podobnego- dzięki za informację :P

Nie ma sprawy.

Jak dla mnie zdecydowanie Miley ma świetny głos! Demi też umie śpiewać za to Selena wydaje mi się taka trochę pusta ale to moje zdanie... Ale piosenki ma bardzo fajne ^^

ollls26

Miley!!!
Ale wszystkie cool.