Była.. Tam nie tylko są gwiazdy ale również i zapraszają chyba najpopularniejsze i najsłynniejsze gwiazdy poniżej 21 roku życia... Ale nie wiem jak oglądałam, to też ją widziałam, byłą w sukience takiej choinkowatej... ;) Ale nawet fajnie wyglądała.. ale do końca to nie wiem co tam robią dzieci.. i w ogóle to jest Parada gwiazd, a taka Miley ma na koncie serial Hannah Montana i film Montana.. więc co tam ona robila to ni wim.
To po pierwsze miley nie lubie ale ona była na oskarach ponieważ "bolt" bajka w ktorej dubbingowała kogos tam byla nominowana a zack i vanessa dlatego ze wystepowali na ceremoni spiewali znaczy razem z beyonce i hugh jackmanem jakbysci ogladali to byscie wiedzieli dlatego zanim bedziecie snuli mylne teorie prosze o zapoznanie sie z faktami a nie narazali mnie na uswiadamianie takich niedoinformowanych ludzi jak wy ;]]
miłego dnia..
| xoxo |
niedoinformowani. hm. nie kazdy miał okazję ogladac gale rozdania
osacrów, wiec cóz. trudno sie mówi. a jak nie chcesz nikogo
"uswiadamiac" to poprostu tego nie rób.i problem z głowy.
co do milej, to racja, nie pomyslałam ze ona tam dubbingowala w tym
filmie "Piorun". ;d
hmm jednak po krotkim namysle przyznam ze lubi ludzi pouczac i czesto mi to wytykaja XD a o tym ze miley tam glos podladala dowiedzialam sie raczej z forum albo ze strony z boltem znaczy piorunem ...a miley i tak jest glupia i tak XD
też tego nie rozumiem......
ale jak zaprosili tego pattinsona i debili z hajskólgówna to ona też się tam wepchała....:/
Ale macie problemy!
Boże Święty, to takie straszne, że tam była!
Dostała zaproszenie, to przyszła.
Nie wiem, zazdrościcie jej, że miała już po raz drugi z rzędu okazję uczestniczyć w Oscarach?
nie, ja wolałabym byc na rozdaniu np. Złotych Palm w Cannes, a nie na
tym targowisku próżnosci w LA ;p