Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

To ma być gwiazda...a niby czego ona dokonała?? Jest tak promowana przez media internetowe ze szok... Za każdym razem jak wchodzę na jakiś portal widzę wzmiankę o tym dziecku i jego jakiś seksulanych wyczynach ( a to coś ma dopiero 15 lat!). Dla mnie 15 latka grająca w jakiś Disney Chanel nie jest żadną gwiazdą... Gwiazdą to jest Sharon Stone albo Al Pacino bo na to sformułowanie "gwiazda" trzeba sobie zasłużyć na bazie wielu lat a to dziecko niech napoczątku dorośnie. Pz

tou

Nienawidzę jej!Dla mnie jest strasznie pusta!!!!!Nie umie grać i w ogóle szkoda gadać.Popieram założyciela tematu.

Fallen_Angel_90

ktos kto gra w haj szkól mjuzikal czy hana montana u boku Hillary duff moze byc gwiazdka jednego czy 2 sezonow dla pustych trzynastolatków...

conrado2991

przepraszam, CONAJWYZEJ gwiazdka jednego czy 2 sezonow.

Fallen_Angel_90

nie cierpię jej to jest to samo co Aszli Tisdal i Wanesa jakaś tam.
Ludzie chcieli zarobić na nich kasę robiac z nich "idolki" nastolatek.
Jak wchodzę do jakiegoś sklepu papierniczego to wszędzie są z nimi
oloweczki gumeczki piorniczki plecaczki i inne duperele. Niedaleko
mojej szkoły jest podstawówka i codziennie widzę jak co drugi
dzieciak ma koszulkę z HSM3 i plecak z zakiem i wanesa!! ;/
Dla mnie osoba grajaca w jakimś jednym beznadziejnym serialiku to
nie jest prawdziwy aktor. To jest wypromowane skomercjalizowane
badziewie. Ona ma dopiero 16 lat a tak już ja niszczy show bizness.
A do tego brzydka jest jak noc te zeby mnie dobijaja a ona jeszcze je
pokazuje.

MrsWhibley

Popieram. Chciałam kupić dziś kalendarz dla przyjaciółki na gwiazdkę, więc poszłam do papierniczego. Uciekłam po 20 sek. PRAWIE z krzykiem. TO było wszędzie! Brr... Jeszcze jakiś koszmar mi się przyśni...

tou

'To coś'?!
Trochę szacunku dla człowieka, to nie zwierzę.
Wcale nie musisz jej nazywać 'gwiazdą', czy ktoś Cię do tego zmusza?
Jakich znowu seksualnych wyczynach?!
Fotkach w bikini?

użytkownik usunięty
Carmen_ka

to ja, która wogóle nie interesuję się tą "gwiadką" słyszalam coś o reklamach prezerwatyw i rozbieranej sesji do VF.
halooo.. ona sprzedaje sama siebie by zwrócić na siebie uwagę mediów i całego świata.

Widzę, że ktoś tu czyta pudla.
Z tymi prezerwatywami to tylko głupia plotka, Miley już dawno ją skomentowała.
Radzę na przyszłość nie wierzyć portalom plotkarskim i na podstawie ich artykułów nie oceniać człowieka, bo, jak sama nazwa wskazuje, są tam plotki, których nie należy brać na poważnie.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Carmen_ka

ja nie mam czasu i ochoty wchodzic na strony typu pudelek, lansik i Bóg jeden wie co jeszcze.
widać, że sama go czytujesz bo wiesz skąd pochodzi owa plotka.

Wiem, bo ktoś mi powiedział.
Że takie głupoty wypisują.

użytkownik usunięty
tou

widzę że ktoś ma tu kompleksy! Że ma 15 lat to nie znaczy że nie może być tak zwaną gwiazdą! Ma fajny głos i dla niektórych jest gwiazdą

Ale wy jesteście śmieszni. Jak nie macie już argumentów, wyskakujecie z tymi kompleksami, jakby każdy chciał się kurwić jak ona w wieku 15 lat. Gwiazda? Dla mnie to ona jest co najwyżej dzieckiem, które chciało się pokazać i próbuje desperacko wszystkiego. Nie udało się zaistnieć jako grzeczna dziewczynka Disneya? Trzeba spróbować czegoś innego, jak jedzenie loda na pokaz. Moim zdaniem ona jest po prostu żałosna, grać nie umie, śpiewa przeciętnie, ale chyba naprawdę uważa się za 'kogoś'.

użytkownik usunięty
Gehenn

skoro jets taka zła to czemu na nią zwróciliście uwage? chyba jest warta waszego czasu skoro tu piszecie o niej

użytkownik usunięty

jak juz ktoś tu napisał. na plakietkę gwiazdy trzeba sobie zasłużyć.
Ona napedza tylko komercializm. Wszytko mozesz kupic z podobizna pseudo-gwiazdek Disneya.
Buty, skarpetki, nawet gacie...
żałosne...

tou

Od tego jest założony filmweb.pl i fora na nim, żeby komentować, a jeśli tobie się to nie podoba to poco na to forum wchodzisz?? A co do Miley Cyrus to jej się od sławy w głowie poprzewracało i już nie wie co ma wymyślać, bo w Disney'u nie zaistnieje na stałe (chociaż i tak najbardziej jest przez to rozpoznawalna).

użytkownik usunięty
n_a_t_a_l_i_a

no tak po to zeby pisac o tym co nas interesuje i to na co zwracamy uwage bo nas to interesuje! wszyscy tak sie wymadrzacie jak byscie pozjadali wszestkie rozumy a pewnie nie skonczyliscie nawet 15 lat! az zal was czytacm szkoda slow!

tou

A skąd wiesz, że nie mamy więcej niż 15 lat?? A może to ty masz coś poniżej tego???

użytkownik usunięty
n_a_t_a_l_i_a

wnioskuje po tym co piszecie!!!!ja mam troche powyzej tego, ale watpie czy ty mas zwiecej niz 15

Uhh lala , ile mój post wzbudził konwersacji...
Hmmm...cóż , ja tam bym się cieszyła jak bym miała 15 lat a nawet i mniej bo może wtedy bym miała mniej problemów...heh :)
A co do tematu tej "dziewczynki" ...nie chodzi tutaj o jakąś zazdrość bo równie dobrze mogłabym zazdrościć Meryl Streep czy Sophie Mercu , które uważam za wyśmienite aktorki...chodź nie wiem co mi strzeliło teraz do łba by porównywać je do yyy ...bez komentarza... :)
Ktoś tu jeszcze pisał "skoro jest taka zła to czemu na nią zwróciliście uwagę? chyba jest warta waszego czasu skoro tu piszecie o niej"
Ohhh ...jak już wcześniej wspomniałam w moim poście , wystarczy wejść na jaki kol wiek portal internetowy by wyczytać o seksualnych fanaberiach tej nieletniej po czym człowiek się zastanawia...
"Mój Boże ... ile to dziecko ma lat ? " Co ono takiego osiągnęło w świecie kina , popkultury ,że się tak o nim ciągle trąbi w mediach ..kim ona w ogóle jest ,że o niej piszą ?..Po czym ze zwykłej ciekawości
wpisuje się w filmweb nazwisko skopiowane z pudelka by zobaczyć ,że jest to 15 letnia dziewczynka , która zagrała w jakimś dennym serialiku dla dzieci..."
I o kogoś takiego tyle szumu medialnego ?
Wiadomo , w dzisiejszych czasach 13-nastki dają d*py (sama nie byłam też święta za czasów mojej młodości) ale uważam ,że jeśli jest się osoba medialną i jest się pewnym symbolem dla dzieci nie powinno
się uskuteczniać takiego zachowania tym bardziej ,że jest to żałosne i śmieszne a nie seksowne biorąc pod uwagę jej młody wiek ( chyba ,że kogoś rajcuje pedofilstwo ) to gratuluje
Pozdrawiam , fanów dawnego kina ! :)

tou

Do: TOU świetna jest ta ostatnia odpowiedź zgadzam się z nią w 100%, a co do użytkowniczki ASIADOMANSKA: kazdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, również i Ty więc jeśli nie chcesz nie musisz się wypowiadać na jej temat, a jeśli chcesz na jej temat czy innej osoby to ja Ci tego nie zabronię, ale nie mów, że nie powinniśmy jej krytykowć. Od tego jest ten portal i to forum, żeby na ten temat dyskutować.

tou

Cześć . Osobiście jej nie lubię, ale denerwują mnie tacy ludzie którzy za wszelką cenę próbują zwrócić na siebie uwagę np Madonna(Madonna Louise Veronica Ciccone) cytat:
,,Nie ważne co mówią, ważne by mówili"
I wydaje mi się że ona do takich osób należy
Pozdro,szanuje wasze wypowiedzi!

użytkownik usunięty
smerfetka9601

no spoko, piszcie sobie chociaż bedzie zabawnie <hahaha>

tou

Do: asiadomanska: ostatnia odpowiedz mi sie podobala. A co do wczesniejszej odpowiedzi, ktora cos tam mowila o madonnie to sie zgadzam

użytkownik usunięty
n_a_t_a_l_i_a

to się bardzo ciesze, macie racje że po to jest ta stronka żeby wyrażać swoją opinie na dane tematy

"no spoko, piszcie sobie chociaż bedzie zabawnie <hahaha>"
No , no ...tylko się nie osmarkaj ze śmiechu :) >:)

natalia. steczko ...dziękuję i pozdrawiam.

tou

zresztą dla mnie nie są śmieszni ci co krytykują lecz ci co bronią głupotę... ale to tylko taka mała sugestia , pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
tou

JAKAŚ TY MĄDRA... JAK CI NIE PASUJE TO NIE MUSISZ NA MOJE WYPOWIEDZI ZWRACAĆ UWAGĘ TERAZ TO TY JESTEŚ ŚMIESZNA HAHAHHAHAHA. AŻ ŻAL SIĘ ROBI~!!!~

tou

A do kogo to było asiadomanska?

użytkownik usunięty
n_a_t_a_l_i_a

do pani/pana TOU, :-) :) dziwna jest wymagana ilość znaków, jak nie mam co napisać to musze wymyślać i własnie wymyśliłam, że napisze to

użytkownik usunięty
tou

święta prawda!
rola w hm zapewne bedzie jej ostatnią.

użytkownik usunięty

jakoś w temacie chyba nie jestem?!...............

użytkownik usunięty

yyyyyy... odpowiedz na temat założony przez jego autora?

błeeeeeeeeeeeeee miley jest okropna
sodówka uderzyła jej do głowy

użytkownik usunięty
MjBks

dokładnie.
niech lepiej nauczy się grać i śpiewać zamaist puszyć się jak paw.

użytkownik usunięty

mi się podoba jej jedna piosenka 7 things i głos ma niezły

użytkownik usunięty

mi się nie podoba ta piosenka.
ogólnie jej głos.
ogladałam występ na FR śpiewała piosenkę Just Stand Up...
fatalnie.

tou

7 things jest fajna i moze byc tez start all over

użytkownik usunięty
n_a_t_a_l_i_a

tego nie znam musiała bym posłuchać

Oj...Witam i przepraszam ,że dopiero teraz odpisuję ale nie wszyscy siedzimy 24h na dobę na filmwebie jak nie jaka Asia ..eheh

co do twojego komentarzu ...
"JAKAŚ TY MĄDRA... JAK CI NIE PASUJE TO NIE MUSISZ NA MOJE WYPOWIEDZI ZWRACAĆ UWAGĘ TERAZ TO TY JESTEŚ ŚMIESZNA HAHAHHAHAHA. AŻ ŻAL SIĘ ROBI~!!!~"

Oj ale się zdenerwowałaś :)

"TO TY JESTEŚ ŚMIESZNA HAHAHHAHAHA." Ojojojo ...ale zwała , ale zwała ..nie posiusiaj się tym razem ze śmiechu :) Zresztą nie wydaje mi się by ci było wesoło tylko wszystko wskazuje na to ,że mój komentarz " nie posmarkaj się" nieźle cię zbulwersował :)

A tak propo..."chciałabym" pisze się razem mądralo :) I kto tu wyszedł na śmiesznego ?
Pozdrawiam :)

tou

Oj , przepraszam ...ty napisałaś "musiałabym " ale jak w przypadku "chciałabym" to pisze się razem to i tak ,i tak popełniłaś ortograficzną gafę ;p ;)

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
tou

1. nie siedze caly czas na tej stronie
2. przepraszam cie za mój błąd pani mądralińska
3. nie zbulwersowałąm sie tylko rozśmieszyło mnie to
4. pozdrawiam
5. C:

"zbulwersowałąm" No ja nie wiem kto tu jest śmieszny :)

wiesz ...polecam jednak posiedzieć nad słownikiem zamiast na forum

"1. nie siedze caly czas na tej stronie "

Hmmm , chyba nikt tu nie dodał tyle postów co ty i to jeszcze codziennie :) Mój post 16:41 , twoja odpowiedź już 17.03 ...szybki Bill z ciebie hehe ...może wyjdź czasami z koleżankami na dwór zamiast siedzieć tu :) Oj przepraszam...chyba ,że wolisz ogladać bardzo inteligentny serial "Hanna Monthana" czy jak to się w ogóle nazywa :) Pozdrawiam :)

tou

hehehe ;D zgadzam się /za krótki; za krótki; za krótki/

tou

Ja na przykład lubię wchodzić na to forum, ponieważ lubię czytać odpowiedzi, a nie dlatego, że oglądam w tym czasie "Hankę Montankę", więc jeśli asiadomanska chce to niech wchodzi na to forum, bo ty TOU jej tego nie zabronisz. A tak dla ścisłości to sama dosyć często wchodzisz na to forum, wiem, że go założyłaś, ale co z tego??

użytkownik usunięty
tou

Nie przesadzaj, przynajmniej ma ładny głos.

tou

Na temat jej głosu nie będę się wypowiadać, bo zdania są podzielone, ale tak jak już pisałam wcześniej podobają mi się jej dwie piosenki.

n_a_t_a_l_i_a

Kłócicie się o jakąś nastoletnią nimfomankę^^

użytkownik usunięty
Chocolat

Wiesz chociaż co znaczy nimfomanka??

Jak bym nie wiedziała, to bym nie pisała.
Jeszcze wiem co robię.
A to określenie do niej pasuje.
Bynajmniej kreuje się na taką osobę.

tou

Od tego to forum powstało!<za krótki>