Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 983 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Ma u mnie plusa i wieczne poparcie oraz uwielbienie, za to co powiedziała o tym kiczowatym "Zmierzchu". Tego się nie spodziewałem, aż zacząłem odczuwać sympatię w stosunku do jej osoby.

Lotress

Nie będę pisała, że zrobiła to dla własnych sukcesów i sławy, bo o "Zmierzchu" zrobiło się naprawdę głośno, a Miley... no cóż. Osobiście nic nie mam do tego filmu, jednak i bez niego obeszłabym się z pewnością.
Pozdrawiam :D
P.S. Selena Gomez powiedziała to samo, co Cyrus ;P

użytkownik usunięty
_Olinka_

heh ;)
ja też jestem na bieżąco z plotkami na pudelek.pl i też to wszystko czytałam. Nie za bardzo wierzę, że to prawda, ale za tym filmem nie przepadam, więc jeśli tak powiedziała, to ją popieram. ;]
pozdro. ;)

Lotress

Takkk!!! ja teez ją popieram!! nienawidze tego gowna...

wikitikipolska

Boże dzięki Wam, bo już myślałam, że jestem jedyną która nie cierpi Zmierzchu !

Soolange

Zmierzch nie jest taki zły, w porównaniu z serialami w których gra Miley (; Ale do niej jakio aktori nic nie mam.. Chyba lubię ja najbardziej z tych wszystkich Disney'owskich lolitek...

Lonely

A co ona powiedziała o zmierzchu? :D

recess

Powiedziała coś chamskiego ale bardziej powinniście się zainteresować czemu tak powiedziała. Plotki mówią, że jak zapytała się reżysera czy dostanie rolę w Zmierzchu to ten odpowiedział jej, ...

użytkownik usunięty
PsychoPunk

http://www.pudelek.pl/artykul/21033/miley_nienawidzi_zmierzchu/

Aha . xd

recess

Prffff... Po prostu tą całą Miley zazdość zrżera. xD
Nie to żebym była jakąś wielką fanką Zmierzchu.

Lellandra

Miley mówiąc tak o zmierzchu obraziła wiele osób. Np moja koleżanka lubiła i ją i zmierzch, akiedy się tak żle wyraziła o tym zmierzchu to zobaczyła że z niej zazdrosny pustak....

Lotress

Heh. :D ja też nienawidzę Twilight.
Za to kocham BtvS - wersję serialową.
Zmierzch przy 'Buffy' jest jeszcze większym gównem niż w rzeczywistości jest. Nie zafascynował mnie , bo nie ma w nim nic ciekawego... za to w BtvS jest wszystko , co można sobie w fantastyce wymarzyć;).
Ale dobra my tu się o Miley wypowiadamy. Kiedyś ją lubiłam bardziej ,a przez te skandale lubię ją mniej. Jednak nadal uważam , że głos i piosenki ma fajne. Szczególnie te z "Breakout" i "Times of our lives". Pozdrawiam:)

Lotress

zmierzch jest kiczowaty, na ale jak dla mnie przy Hannah Montana jest to wręcz arcydzieło

justix

No ja sie zgadzam z toba justix tez według mnie nawet najgorsze filmy przy hannie montanie sa arcydziełekm xD