Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Kliknij w ten link
http://www.facebook.com/pages/Miley-Cyrus-Polska-2011/173812059319767?v=info#!/p ages/Miley-Cyrus-Polska-2011/173812059319767?v=wall

A możesz przyczynić się do jej przyjazdu!!

PS Bez głupich komentarzy. I tak to nic nie da.

osk987

Dołączam się :)
Raczej na pewno posypią się głupie komentarze ale to faktycznie im nic nie da bo prawdziwy fan i tak zagłosuje.
W Polsce może nie jest ich aż tak wielu ale mniemy nadzieję, że grono się powiększy :P
PS Zapomniałaś/eś dodać, że trzeba kliknąć w "Lubię to" chociaż to oczywiste ale dla niektórych może jednak nie jasne.

parradox12

Parradox - błagam Cię . Jednym poście piszesz , że jej nie lubisz . A tu zaś okazuję się , że jesteś jej wielkim fanem / fanką i pragniesz , żeby do Polski przyleciała .
Da się zagłosować na inne kraje ? Bo może ją do Korei , Iraku czy do Afganistanu wyślemy ... .

Mokoto_san

To pokaż mi niby gdzie tak napisałem. Nie bede sie zniżał do twojego poziomu, żeby komuś ubliżać.

osk987

Przepraszam bardzo , ale czy Ty masz dwa konta ? A poza tym , ja Ci nie ubliżam ... Ja Cię tylko proszę ...

Mokoto_san

Ja nigdzie nie pisałem, że jej nie lubię co jedynie mogłem pisać iż wkurza mnie, że wszędzie jest HM ale to wszystko... :P

parradox12

Każdy lubi coś innego lub kogoś innego. Kazdy ma inny gust :)

osk987

Ale ja Ją lubię, przecież sam wspieram akcje.

osk987

Głupi komentarz :

Głupi komentarz

*humor dla inteligentnych xD

Bandobras Took

Trzeba rozruszać towarzystwo ! No dalej ! xD

użytkownik usunięty
Bandobras Took

No ogólnie to wkurvvia mnie ze pełno jej wszędzie, ale wyrosła przynajmniej i z czystym sumieniem mogę napisać że wychędożył bym jej żubra i to nie raz :O