Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 929 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Musicie to zobaczyć !!!
http://demotywatory.pl/2368388/Biografia-Biebera-w-3D

aTripToTheDentist

Czemu Miley ma tam zagrać? jeśli w tym democie nie ma nic na jej temat?

parradox12

o mAtko!!! No ale film z Bieberem to będzie kreskówka, a Miley zagrała tam gościnnie:D Przecież biografia16-latka to nie może być nic innego jak tylko film animowany:P

aTripToTheDentist

Chcesz przez to powiedzieć, że skreśla to Miley całkowicie? Czy jak? ale zgadzam się z Tobą całkowicie, że film z Bimberem to będzie humor jakiego nie mało, tzn mam tutaj na myśli patrzenie na jego twarz bo sam film myślę, że będzie kompletnie bez sensu i pozbawiony jakiejkolwiek fabuły (stwierdziłem tak, gdyż widziałem trailer tego filmu). :D

parradox12

hmmm...drogi parradoxie12-oczywiście,że jej przez to nie skreślam!!! Spodobała mi się w filmie " The last song", w którym pokazała, że może "odejść" od roli słodkiej Montany. Z resztą w Never say never 3D występuje jako "ona sama" przez co nie ma sposobu żeby ocenić jej aktorskie umiejętności....Poza tym-uwielbiam piosenki z jej ostatniej płyty.uhhhhhhhh.
Warto było po prostu o niej wspomnieć .... :P

aTripToTheDentist

Aha w porządku, bo nie do końca Cie zrozumiałem ;p
Ja także oglądałem "The Last Song" i jestem pełen podziwu, że potrafiła się tak zmienić, co prawda film wyszedł jak wyszedł tzn. wiele osób go mocno krytykuje, ponieważ przeszkadzały im jej "minki" itp. ale i tak uważam, że dała z siebie wystarczająco dużo.
Teraz trzeba czekać na film "LOL: Laughing of Loud" i "I'm Like So Undercover:", niestety w przypadku "LOL" pewnie także zostanie mocno skrytykowany, gdyż tam najprawdopodobniej dziewczyna wciela się w osobę, palącą, ćpającą, pijącą alkohol itp. ale i tak jestem po jej stronie :)
Natomiast w "So Undercover" ma grać jakiegoś detektywa, czy jakoś tak, więcej informacji nie znam, ponieważ film jest dopiero kręcony teraz w Nowym Orleanie, a LOL premierę będzie miał na początku wiosny 2011 roku.
PS: Także słucham jej niektórych utworów.

użytkownik usunięty
parradox12

Paradoxie , mam do Cb jedno pytanko. Uchodzisz tutaj za wielkiego fana Miley , który ją kocha , wielbi ,szanuje itd. Jesteś bardzo zachwycony jej aktorstwem i w ogóle. A co sądzisz o takich aktorkach jak np. Nicole Kidman , Charlize Theron , Penelope Cruz , Meryl Streep ?

użytkownik usunięty

Ja dorzucę jeszcze Kate Winslet, Naomi Watts, Cate Blanchett i Jennifer Connelly ;)

Ciężko jest mi ocenić każdego oddzielnie ale powiem ogółem, że oczywiście np. Nicole Kidman, Penelope Cruz, Jennifer Connelly, Meryl Streep uważam, iż są dobrymi aktorkami także, przecież mój świat aktorów nie opiera się tylko i wyłącznie na Miley Cyrus.
Reszty nie za bardzo znam, tzn. może w filmach jakichś się pojawiły, które widziałem ale nie jestem na tyle pewny abym mógł coś o nich powiedzieć.

użytkownik usunięty
parradox12

No ,ale chyba nie można porównać ich aktorstwa do gry Miley Cyrus?To są zawodowe aktorki , które zagrają dosłownie wszystko , a Miley to amatorka , ktora wykreowała postać Hany Montany i na tym koniec , bo w ,,Ostatniej Piosence "raczej sie nie sprawdziła jak dla mnie. I błagam nie nazwiązuj tutaj do młodego wieku ,że ma jeszcze czas. Do aktorstwa trzeba mieć smykałke od małego . Np. Saoirse Ronan jest młodsza o kilka lat od MC ,a w filmie ,, Nostalgia Anioła " była rewelacyjna. To samo z Sofią Vasilleva , Abigail Breslin. To są dziewczyny młodsze od Miley ,ale u nich widac talent

Oczywiście, że nie porównuję ich aktorstwa do MC, bo są lepsze może masz rację, że do aktorstwa trzeba mieć "smykałkę", ale ja i tak trzymam się swojego zdania.

użytkownik usunięty
parradox12

Ok :) Ja go zmieniać nie będę, tylko po prostu byłam ciekawa Twojej opini. A jeśli chodzi o muzykę to słuchasz kogoś jeszcze oprócz Miley ?

Oczywiście, np. Breaking Benjamin, Drowing Pool, Linkin Park, Green Day, Within Temptation, niektóre utworki Lady Gagi oraz trochę Techniawy też nie zaszkodzi :) Na razie tyle jak mi się przypomni to jeszcze napiszę.
PS Mogłabyś napisać w czym ty gustujesz?

użytkownik usunięty
parradox12

Bleeeeeee ;P Ale Within Temptation ujdzie ;)

użytkownik usunięty
parradox12

Czyli ogólnie to rocka ? Ja też raczej w tych klimatach coś .. Nirvana , Aerosmith , Queen , The Beatles , Slash ..

użytkownik usunięty

Pozwól, że wtrącę - Te już lepsze ;)

użytkownik usunięty

Człowieku , ONE SĄ NAJLEPSZE!!

użytkownik usunięty

Nieeeee, dla mnie nie ;)

użytkownik usunięty

A dla mnie tak :)

użytkownik usunięty

Wolę to co mam na blogu plus wczesny punk rock, street punk, hardcore punk, folk metal, rock alternatywny, indie rock, jazz itd. :)

użytkownik usunięty

Nagi instynkt chcesz oglądać??? Weź dziecko nie przesadzaj xD

użytkownik usunięty

Uwierz ze widziałam bardziej odwazniejsze filmy...

użytkownik usunięty

Z resztą ,,Nagi instynkt " też juz widziałam , bo cos mi sie kojarzy .. Tylko pewnie kilka lat temu i nie pamietam za bardzo..

użytkownik usunięty

Dobra dobra, nie moja sprawa :P Echhh ta dzisiejsza młodzież ;p

użytkownik usunięty

Ha.. Ciekawe jaki ty byłeś..

użytkownik usunięty

To zamierzchłe czasy, tym bardziej, że za kilka miesięcy skończę 20 lat xD

użytkownik usunięty

Haha .. 20 lat ?? I ty mnie smiesz nazywać dzieckiem ? Sam masz zapewne jeszcze nieźle nasra*** w głowie ( bez urazy oczywiście ) . No chyba ,że tak bardzo spieszy Ci się do dorosłości.

użytkownik usunięty

No za niedługo będę miał 20 ;p

Nasrane?? Jestem bardzo poukładanym człowiekiem, punkiem, anarchistą, wielbicielem muzyki i włoskiej kuchni :P

użytkownik usunięty

Jasne, jasne .. Każdy tak mówi.. I co może nie zdarza Ci się ostro zaszaleć na imprezie?

użytkownik usunięty

Do wcześniejszego - nie kojarz punka tylko z takim czymś - http://ja.gram.pl/upl/blogi/439483/img_wpisy/2009_44/Punk.jpg xD Są różne gatunki punków ;p

Zdarza, alkoholowo, ale nic poza tym ;)

użytkownik usunięty

Haha.. Skąd wiedziałeś że właśnie tak sobie Ciebie wyobrażam?

Zadnych papierosów , narkotyków , chodzenia na bójki po meczach ligowych ?

użytkownik usunięty

Nie wiedziałem. Masz bujną wyobraźnię ;p

Papierosa to ja nigdy w gębie nie miałem :) Serio. Narkotyki tym bardziej - logiczne ;p Nie chodzę na mecze (kiedyś byłem na Polska-Czechy), bo nienawidzę polskiej ligi i polskich kiboli. Pojadę do Eire to tam będę chodził na mecze :)

użytkownik usunięty

Nie dziw się . Większość punków tak wygląda , więc to normalne ,że tak mi się kojarzyłeś.

Taa.. Kibice polscy .. Żałosne.

użytkownik usunięty

Wcale nie większość :P
Mam zbyt ładne włoski, żeby je irokezem lub jeżem niszczyć xD

Widziałem ich w akcji - jedyne co chcieli na meczu to rozróby - banda debili.

użytkownik usunięty

Haha.. Może mi jeszcze powiesz ,że stoisz pół godziny przed stoiskiem z szamponami ,żeby wybrać odpowiedni do swoich włosów? ;-DD

Wiem .. Wiekszosc z tych zagorzałych kibców nawet nie wie na czym polega spalony..

użytkownik usunięty

Nie, ale miewam problem łupieżu :)

A na czym polega? xD Dobra, nie zadaję Ci takich trudnych pytań ;)

użytkownik usunięty

Słucham ?? Ty chyba mnie nie doceniasz.. Na temat piłki nożnej mam o wiele większa wiedze niż nie jeden chłopak haha.. :-P

użytkownik usunięty

Jesteś odmieńcem ! :)

Coś o Tobie - "I'm a creep, I'm a weirdo" xD - http://www.youtube.com/watch?v=XFkzRNyygfk

użytkownik usunięty

Mogłbyś mi przetłumaczyć na polski , bo ja niestety w szkole jestem przymuszona do nauki niemieckiego i z angielskiego raczej nie błysne..?

użytkownik usunięty

"Jestem odmieńcem, jestem dziwakiem" xD

użytkownik usunięty

AA .. no ta . często to słyszę..

użytkownik usunięty

Eeee.... serio? :)

użytkownik usunięty

Sam mnie tak przed chwilą nazwałeś ,więc co sie dziwisz..

użytkownik usunięty

No żartuję, ale dziewczyna co zna się na piłce to skarb hehehe ;)

użytkownik usunięty

Dziękuje :)

Oj , gdybyś mnie znał to byś nie żartował.. Mam swoje dziwactwa...

użytkownik usunięty

Każdy ma jakieś :)
Ja spadam, adios.

użytkownik usunięty

Nara..

użytkownik usunięty

Ronan jest spoko i jest ładna hehe xD

użytkownik usunięty

Ok , ja się na temat dziewczyn nie będe wypowiadac .. Za to Enrique Iglesias albo Iker Casillas... Boooże...

użytkownik usunięty

Ale to nie z Tobą na te tematy..

użytkownik usunięty

Ja nie wiem co wy z tymi południowcami. Spieczone to jak za bardzo spieczony chleb razowy hehe ;P