Musicie to zobaczyć !!!
http://demotywatory.pl/2368388/Biografia-Biebera-w-3D
Jak ktoś powie - 'Jestem idiotą i jestem fanem Gracjana Roztockiego' to wtedy podyskutować można, nie? :)
Można ,ale nie w sposób : Dorośnij , zamknij morde , nie odzywaj się , bo gów** wiesz.. " Jak to często bywa na filmwebie i nie tylko..
Co do Gracjana.. On jest śmieszny .. Jak patrze na niego i te jego krótkie spodenki to mi się śmiać chce.
No fakt .. W końcu on ma chyba około 40 lat . Chyba sie nie wyszalał za swoich czasów.
Cóż , nie wiedziałam ,ale można było sie domyslić ,że prawnikiem to on raczej nie jest..
Oj tam .. Szczerze mówiąc mało mnie to interesuję czy to chłopak czy dziewczyna..
"Uchodzisz tutaj za wielkiego fana Miley , który ją kocha , wielbi ,szanuje itd. Jesteś bardzo zachwycony jej aktorstwem i w ogóle."
Słowo "kocha" oraz "zachwycony jej aktorstwem" to są jednak zbyt mocne słowa, fakt iż bardzo szanuję jej osobę, jednakże myślę, że jej aktorstwo jest na średnim poziomie czyli pomiędzy dobry a przeciętny. Zobaczymy na ile się nauczy aktorstwa i wypadnie w kolejnych filmach ;p
Zawsze jej zostaje śpiew, któremu nie mogę wiele zarzucić, choć oczywiście są lepsze talenty niż ona ale po prostu uważam, że warto dać jej szanse :)