Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 928 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

jak miałem 11 lat bardzo jeą lubiłem ale teraz nie. Dlatego że jest po*******na zrobiła sobie tatuaż w uchu1, i że pokazła c***2

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Twoja wypowiedź jest bardzo interesująca.

użytkownik usunięty

Bo JEST interesująca :D Mikołaju, zmień jeszcze tylko ocenkę ten chodzącej katastrofy a może cię nawet polubię :D

a jeśli chodzi do tego drugiego przypisu dodaje link do zdjęcia
http://e2.pudelek.pl/p918/d33c5ab4000cafef4c20d859

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Ło- tego nawet o niej nie wiedziałem- nie dość, że nic nie potrafi to jeszcze szmata się z niej zrobiła :D- Doprawdy- fajną macie głupie dzieci idolkę i wzór do naśladowania :D

O bożee jaka z niej dziw*a żal :/ Moja kuzynka ma na jej punkcie obsesje... :/ Neie wiem co zrobić żeby już się nią nie interesowała... 12 lat ma)

użytkownik usunięty
beeti95

O- ja mam tak samo z moją kuzynką :D... 11 lat ma :D

A ja nie mam kuzynek, ale mam za to ołtarzyki.

użytkownik usunięty
Lwie_Serce

Wierz mi- lepsze ołtarzyki niż "taka" kuzynka :D

Właśnie :/ Masakra.. .Jak wchodzę do jeje pokoju na każdej ścianie jej papa.... Jakieś plakaty, naklejki albo coś :/

użytkownik usunięty
beeti95

Wiem coś o tym ;)

Mam też nowe info. Że Cyrus ucieszyła się że jej tata wyjeżdża do Francji. Mów że ona potajemnie pójdzie na erotyczną impreze. To z pudelka

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Ja się w kręgach "pudelkowych" nie obracam, ale informacja niezgorsza :D- ciekawe czy prawdziwa- ale po Cyrus to się raczej wszystkiego można spodziewać :D

gały wytrzeszczam z przerażenia, czytając, co Wy tu o niej wypisujecie! "erotyczne imprezy", "chodząca katastrofa", "szmata"... a innych to już nawet nie zacytuję...
szok!
zaraz ocenę zmieniam i surowe zakazy w moim domu dla Córy wprowadzam!
:)

bruce1940

A ciekawe czy jak ja napiszę że Miley zamierza pójść do zakonu i pomagać biednym to zmienisz ocenę na 10?

Miley_16

no jasne!
:D

bruce1940

hehee dobre :P Ale raczej to jej nie grozi :P

beeti95

sie wie! :))

użytkownik usunięty
bruce1940

Nie bądżcie tacy pewni ludzie- jak to ktoś powiedział- "Są rzeczy na świecie o których się filozofom nie śniło"- w każdym razie coś w tym stylu :D:P A tak na poważnie- to fakt- nie grozi jej to, chociaż- może kiedyś przypadkiem zabłądzić i trafić prosto do klasztoru- kto wie :D

:D
tu jednak nawet Szekspir by się zdziwił:)

Miley_16

Cóż, rzucając okiem na pannę Cyrus- nawet przez chwileczkę- nie byłabym w stanie dać wiary plotce o udanie się do zakonu. ;)
Zasada "jak Cię widzą, tak Cię piszą" jest doskonale znana celebrytom (zarówno gwiazdom jak i przelatującym kometom), więc trudno dziwić się pogłoskom jakie krążą, kiedy są one mimowolnie podpierane prze autentyczne zdjęcia z koncertów, czy przez nieprzemyślane wypowiedzi. :)

Mari_ella

ha-ha-ha! od razu mam w pamięci thiller :"Plotka" - tak właśnie one się rodzą...
a wszystko przez moją zmianę oceny... :)

bruce1940

info że miley Cyrus rozebrała się do naga!
amerykańskich gazetach już MC przdstawiona cenzurami

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

I co? Jarasz się tym chłopczyku czy jak? xD

:D spoko, Irishfolkfan! pozdrowionka! a przy okazji - byłeś na polach wiadomej bitwy? :)

użytkownik usunięty
bruce1940

Tu cię zawiodę, bo niestety nie byłem xD Dlatego, że mam nie do końca skompletowany strój łucznika, a trochę to kosztuje (sam nie mam czasu szyć bo się uczę i pracuję, no raczej teraz się nie uczę w wakacje, ale pracuję :)). Poza tym- wyszło mi to na zdrowie, bo nie lubię tłoku :P