Być może połowa ludzi sie ze mną nie zgodzi!!!!! Ja jej nie cierpię!!!!!! Jest taka dziwna i głupia!!!! Aktorka z niej żadna i piosenkarka tym bardziej!!!!!!! Angelina Jolie to jest dopiero aktorka!!!! A taka Madonna to jest piosenkarka a nie to co ona!!!! Niech ona ma tam sobie tych sowich fanów i mnie to zwisa tylko nie rozumiem dlaczego wszyscy tak ją ubustwiają!!
nie nawidzisz jej bo twoja przyjaciółka za nią szaleje i nie macie o czym gadać!!!!!!skoro jej nie lubisz to po co wchodzisz na jej profil
Tak. Mamy demokracje i kazdy ma prawo mieć swoje zdanie ale nie rozumiem jak ktos moze napisac ze jej nienawidzi!?
"Nienawisc" - wiesz w ogole co to słowo oznacza? Chyba nie bardzo.
Nawet jej nie znasz. Dajesz się nabrać na wszystko co powiedzą w mediach a to nie zawsze prawda.
Rozumiem ze jej nuzyka moze Ci nie przypaść Ci do gustu albo nie podoba Ci się jej gra w serialu ale nie mow ze jej nie nawidzisz ;/ !!
Ugh.. Pusta lalunia...nie rozumiem jak komuś może się podobać jej śpiew albo gra ;// jest taka sztuczna i wgl.
Osoba która napisała pierwszego posta musi mieć trochę nie tego.Tak jak ktoś już mówił,może nie lubisz jej muzyki i serialu w którym gra [a także filmie].Ale skąd pomysł z `nienawiścią`?Znasz ją tak z reala?Rozmawiałaś choć przez 5 minut?Nie?No to zupełnie nie rozumiem skąd się tu wzięłaś.
Jak kogoś można nie nawidzić , skoro nawet się tego kogoś nie zna. Zastanów się najpierw zanim coś napiszesz!
Hitler też nie nawidził żydów , bez powodu
Ja też jej nie lubie, ale żeby nienawidzieć?
Nie rozumiem, jak można nienawidzieć osoby, której sie nie zna...
Obraziła cie?
Zabrała ci chłopaka?
Rozjechała ci kota?
To w czym problem? :)
Masz Racje to pieprzona żdzira dziwka kurwiszon nie wiadomo jeszcze jak ją kurwa mać nazwać pirdolona południca zresztą huj znią
tak, to jest jebana suka, nie ma przyjaciół i ich szuka na tych swoich pierdolonych stronkach, a te co ja ubóstwiają też są jebnięte, napiszcie jej swój numer gadu gadu na pewno wam odpisze, podajcie jej swój numer telefonu napewno oddzwoni, żal aż dupę ściska
Ja naprawdę współczuję takim ludziom,którzy są `wulgarni na pokaz`.Każdy potrafi przy kumplach klnąć ile wlezie.A ciekawe czy taki ktoś przeklnie przy swoich rodzicach.Fajnie jest się powyżywać w necie nie?Jest kilka powodów dla których ludzie obrażają sławnych.Jednym z nich to zazdrość.Zaraz mi ktoś napisze`A czego ja mam jej zazdrościć?`.To też ważna kwestia.Możesz zazdrościć jej tego,że ma tyle kasy i może sobie ją wydać na co zechce.Tego,że jest sławna chyba już na całym świecie[No może poza Irakiem].I można by tak wymieniać.Może aktorka z niej żadna,ale jak na mnie umie śpiewać i napewno do czegoś dojdzie,a Ci którzy ją obrażają są trochę nie teges.I nie jestem jakąś wielką fanką Hannah Montana czy innych takich.Miłego dnia.
Nie mieszkam z rodzicami, klnęłam przy nich ile wlezie oni nic z tego nie robili, oczywiście jak byłam mała było inaczej, ale już dorosłam, każdy lubi trochę poklnąć jak ktoś go wkurwia, a kasy tej kurwie nie zazdroszczę, bo pieniądze szczęścia nie dają, a sławna jest chyba jedynie z tego, że jest tępym chujem i wyje jak koń (nie chciałam obrażać tych zwierząt, bo i tak są mądrzejsze od niej)...
Oj to nie zazdroszcze `krejzolko`.Ale za to głęboko współczuje.Chociaż w sumie to wina rodziców.Ja tam jak się denerwuję to nie przeklinam,a Ty jesteś chyba trochę nadpobudliwa.I wątpię,że `dorosła`kobieta,która nie mieszka już z rodzicami,ma czas aby żalić się na filmewebie jak to bardzo nie znosi Miley Cyrus.
wzięłam urlop więc mam czas, miałam trudne dzieciństwo i co z tego? To, że przeklinałam przy rodzicach nie znaczy, że ich nie szanowałam. Większość ma dzieciństwo usłane różami, tzw. beztresowe wychowanie i co z tego wynika? Nie przeklinają, gdy są wkurwieni tylko wyzywają swoich rodziców. Małolaty myślą, że świat należy do nich i wszystko mogą. A według mnie to gówno mogą. Nie mówie oczywiście o wszystkich, bo nie chcę obrażać tych, którzy są w porządku
Miałaś trudne dzieciństwo i "denerwuje" cię to że ktoś ma lepsze bo ona ma większość rzeczy o których przeciętny człowiek marzy tak jak kasa,sława,dobrze jej się wiedzie i żyje.I możesz pisać ze pieniądze szczęscia nie dają ale tak na prawde każdy chciałby mieć tyle kasy.A z tych zdań "Małolaty myślą, że świat należy do nich i wszystko mogą. A według mnie to gówno mogą" wieje mi zazdrością.W ogóle jakie małolaty,co ona ci takiego zrobiła że jej tak nienawidzisz?I skąd wiesz co ona myśli ?
To miłego urlopu życzę.Tylko nie wybuchnij z tych nerwów bo kto Cię będzie zbierał.I mówiąc`małolaty`nie masz chyba na myśli mnie.Choć napewno jestem od Ciebie młodsza,to nawet się z tego cieszę.I współczuje Ci trudnego dzieciństwa.Ja mam idealne..;)
Według mnie Miley jest do dupy, nie umie śpiewać, nie potrafi grać. Zaraz zapytacie czy ja potrafię. Nie, nie potrafię, ale ludzie, którzy wykonują jakiś zawód powinni go wykonywać dobrze. Ja swój wykonuje dobrze. A ona niestety nic nie umie. Urodą też nie grzeszy. A czemu jest taka sławna? Bo mamusia i tatuś sypnęli groszem.
Może i rodzice `sypnęli groszem`,ale przede wszystkich wzięła udział w castingu i jakoś się jej udało.Na początku swojej kariery `nie grzeszyła urodą`.Widziałaś jej zęby?Teraz ma zrobione.Ale wcześniej wyglądała gorzej.Lepiej nie marnuj urlopu i popracuj nad swoim językiem.Bo nie ładnie wygląda jak co drugie słowo to przekleństwo,wyzwisko itp.
*przede wszystkim*
A co do gry to się zgodzę,narazie nie umie grać ale może się nauczyć.A śpiewać umie i ma predyspozycje.Głos niezły.Tylko mogłaby teksty piosenek zmienić na bardziej 'życiowe'.Bo piosenki o pięknym życiu zostawmy Paris Hilton.
Jakoś nie zuważyłam,żeby była aż tak kiczowata i różowiutka.I w porównaniu z Paris gra o niebo lepiej oraz o wiele lepiej śpiewa.P.Hilton nawet nie wie co to nuty skoro wyje w swoich piosenkach.
a jezeli uwazasz ze nie potrafi spiewac to obejrzyj chociażby to :
http://www.youtube.com/watch?v=2hgxCuVPFWw&feature=related
jest to jeden z wielu filmików gdzie Miley pokazała ze potrafi spiewac.Oczywiscie nie jest to głos na skale takich gwiazd jak Celine Dion czy Witney Huston , ale śpiewa bardzo ładnie i ma talent ;)
A co do nagrania jest ono na pewno na żywo, bo było nagrywane podczas jakiejs audycji radiowej.
nie podoba ci sie ? trudno.
nie bd cie przekonywac bo kazdy ma swoj gust.
ale nadal nie rozumiem po co tu wchodzisz?
ja nie wchodze na artykuly np.o tokio hotel i nie obrazam ich, tracąc przy tym czas.
no chyba jednak nie ja.
chodzilo mi o to ,ze jak moze ci sprawiac przyjemnosc kogos obrazanie - tego nie rozumiem.
ze jej nie lubisz to ok , przyjęłam. I mało mnie to obchodzi :)
pozdro
a mnie chodziło o to, że jak ktoś stwierdzi, że ona jest głupia to jej fanki oblegają tego kogoś swoimi komentarzami, a nabijanie się z nich jest fajne :P
eh... właśnie! ja też jej nie lubie, nie umie spiewać i jest nieładna. Zaraz napiszecie, że jej zazdroszcze, ale przykro mi, tak nie jest. Powyć każdy potrafi i zrobić sobie gołe zdjecia też. Po co tu wchodzę, jak jej nie lubię?? Ponieważ chcę wyrazić swoje zdanie o niej. Przecież to nie jest strona "fan klub crazy miley" na której fanki 8-latki piszą "Kocham ją!mam piórnik z twoim wizerunkiem!" albo coś w tym rodzaju... to jest strona dla wszystkich i mam prawo wyrazić moją opinię xd.A propos w co 2 sklepie jest co z seri"hannah montana" ;/ zygać się chce...
i tyle. xd
porównywanie madonny do Miley Cyrus to lekka przesada z tej hany montany to przynajmniej pośmiać można a dzisiejsza madonna na tanim skandalu jedzie biorąc sobie dziecko do bicia "rzymskich katolików" .Niech podskoczy Żydom lub Muzułmanom to zobaczymy(tylko,że nie zrobi tego nigdy bo wie co ją czeka)