Gdy widzę ją to szlag mnie trafia... Ale tak to jest jak, jak się zaczyna w stajni Disneya i to dzięki tatusiowi. Nie ma talentu aktorskiego. Jedyne jej osiągnięcie to pokazywanie majtek na scenie. Głos też ma nie za ciekawy. Taka prawda że jedyna produkcja z jakiej jest znana to Hannah Montana, a w ten sposób napewno niczego nie osiągnie. Jak Hannah Montana się skończy to ciekawa jestem co Miley będzie robić... Poza tym uważa się za nie wiadomo jaką gwiazdę... Sodówa uderzyła jej do głowy;p
No ja prawdę mówiąc, jak czytałam "Ostatnią piosenkę", to jakoś właśnie mi pasowała Miley do roli Ronnie. Nie wiem, jak wypadnie w filmie, ale nie przeszkadza mi, że właśnie ją wybrali, i nie jestem z góry uprzedzona.
No dobra masz 17 lat, wybacz... Patrzyłam po nicku... A wiesz oglądnęłam wczoraj Hannę Montanę, pierwszy raz od bardzo długiego czasu i powiem tak: Nie widzę Miley w innej produkcji, bo ona raczej nadaje się do takich ról. Ma taką urodę i wogóle... Może grać wieczną nastolatkę bo wygląda młodziej niż w rzeczywistości. A to że filmowo się nie wyrobi to trudno... A to co robi ze swoim życiem to jej sprawa;p
Wierzysz w głupie plotki? No tak.
Niedawno wyszła jej nowa piosenka,wątpię więc,że rezygnuje ze śpiewania . ; /
zgadzam sie. sukces osiągnęła tylko dzięki tacie i jego znajomościach w branży muzycznej!! miley jest rozpieszczona bo jej tata już dawno grał i zarabiał na scenie na siebie i dom. nie znosze rozpuszczonych gwiazdeczek takich jak ona. ale to tylko moja opinia.
A więc nie mam ochoty czytać poprzednich postów, więc wyrażę jedynie swoje zdanie na temat Miley Cyrus. moim zdaniem faktycznie nieraz zachowuje się niestosownie lub po prostu głupio. Jednak nie świadczy to o tym, że jest złą aktorką czy też piosenkarką. Moim zdaniem ma ładny głos, nieźle gra. A Hannah Monata? Bardzo ten serial lubię i nie rozumiem ludzi, którzy dają 1/10 Hannie, a np. Nie ma to jak hotel - 10/10 czy coś w tym rodzaju.
Czym te seriale się tak w sumie różnią?
PS A tak apropo, Lola140392 - baaardzo Ci się dziwię, że dajesz Miley 1/10, a na przykład tej sztucznej, skrzeczącej i na siłę próbującej zrobić z siebie megagwiazdę Selence Gomez - 10/10. Twoim zdaniem ma ona większy talent aktorski i - przede wszystkim lepiej śpiewa? Haha.
Jak sama powiedziałaś że każdy ma prawo do własnego zdania... MOże dała Selenie większą ocenę bo ona lepiej gra i nie ma tylu skandlai na koncie.
A co piernik do wiatraka? Nie wiedziałam że ilość skandali przekłada się na ocenianie umiejętności aktorskich czy wokalnych lub jakichkolwiek.
SELENA GOMEZ jest odpicowana jak nie wiem co. Miley jest naturalniejsza. wystarczy jej tylko błyszczyk i tusz na rzesy. ;/
A czy ja mówię że lubię Selene Gomez?? NIE ja tylko mówiłam o założycielce tematu, że może jej się Selena podoba, kwestia gustu... Ja osoboście nie lubię żadnej pseudo aktorki z disneya, a jak mi powiesz że Miley nie ma żadnych skandali na koncie to się gościu lecz...
A ja tam wolę Selenę niż Miley! I chwileczkę... Miley jest naturalniejsza???!! Koń by się uśmiał... Selena właśnie jest naturalniejsza bo pomaga jej to że jest w połowie latynoską. A Miley by wyglądać starzej nakłada nie wiadomo ile podkładu... Sorry ale to widać jak nie wiem co;p Poza tym miley miała poprawki... Ząbki same się jej pewnie nie zrobiły... :D
Chryste. Jak widzę na premierach Miley ma tylko tusz i błyszczyk. No i puder. a co ? ma być biała jak ściana?
Selena ma zawsze szminkę,puder,eyeliner,tusz i Bóg wie co jeszcze.
Może Miley chce wyglądać na bardziej dorosłą? Miley nosiła aparat na zęby.co w tym złego? też nosiłam.
No i? Co z tego niby? Selena jest beznadziejna i Miley nie zmieni tego w żadną z możliwych stron, tak więc żadne jej poniżanie czy coś w tym stylu nie ma znaczenia.
madeinjapan - dokładnie.
Tylko że Selena nie robi żadnych cyrków tańcząc z homoseksualistami czy robiąc sobie wyzywające foty w Vogue czy inne takie bo wie że jest autorytetem dla wielu dzieci na świecie. Ona to wie ale czy Miley zdaje sobie z tego sprawę? Wiem że chce zerwać z wizerunkiem Hanny ale niech to robi grając w filmach albo nagrywając płyty a nie pokazując majtki... Nie wiedziałam że aby być dorosłą trzeba się aż tak "poświęcać"...:/
No właśnie... W pełni się z tobą zgadzam Lola. No bo czy taka Selena która by złóżmy chciała zerwać z wizerunkiem Disneya tanćzyła by przy homoseksualistach albo robiła by se nagie foty??? Coś mi się nie wydaje....
Po pierwsze to wstawiła sobie nowych zębów - z resztą to widać.Tylko ma takie nakładki specjalne na zęby.
A po drugie to nie wiedziałam że tańczenie z homoseksualistami to coś złego.Najpierw myślałam że chodzi tu o ten niby erotyczny taniec a teraz wygląda że problemem jest to z kim tańczyła...
Beeti, a skąd Ty to wiesz?
Lola, szczerze, nie wiem o jakie Ci chodzi foty.
A wracając do Seleny, to czy Wy naprawdę nie widzicie, że ona tylko udaje, że niby jej nie zależy na szumie i lubieniu jej? A po co się przyjaźniła z Demi i potem z nią 'zerwała'? Po co w tym całym Uncefie nieszczerze pomaga? Po co spotyka się, a potem zrywa z różnymi chłopakami? (Lautner, Jonas 2 razy) I przede wszystkim - po co chce na siłę śpiewać, skoro tego nie potrafi?!
Okej, więc tak. wyobraź sobie taką sytuację: przychodzisz od własnego domu, bierzesz własny aparat, robisz własne fotki, zgrywasz do własnego kompa. A potem ktoś Ci kradnie te fotki i umieszcza je w necie. No i co? Ty nie jesteś winna, bo masz prawo robić własne zdjęcia. Każdy tak może. A np... no weźmy Katherine Heigl. Ona też sobie robiała nagie foty. I wiele innych gwiazd. Też są za to tak potępiane jak Miley? Nie. Więc nie rozumiem.
Jeżeli chodzi o tą fotę to coś mi się nie wydaje że to Miley..ja się przyjrzałam jej twarzy i ona jakaś taka inna..wygląda jakby fotomontaż ...Skoro tak potępiasz te jej
"nagie fotki" to potępiaj tak u wszystkich nie patrząc na wiek a nie w kółko "małolata myśli że jej wszystko wolno" i tak cały czas. Skąd ty wiesz co ona myśli? Jakoś nie wydaje mi się że takie fotki świadczą o tym.
Dobra to pokarz mi nagie FOtki Katherine Heigl..... Catherine 13 pisała że ona też sobie robiła, ale coś nie mogę nigdzie znaleść...
A to to Twoim zdaniem co?
http://blogs.creativeloafing.com/dailyloaf/files/2009/07/katherine-heigl-03.jpg
http://aboutkatherineheigl.info/wp-content/gallery/photos/katherine-heigl-photo- 030.jpg
PS I poćwicz trochę ortografię.
Jeny w szkole nie jestem to się odczep :P A te fotki to chyba z jakieś sesji, a Mi8ley se w domu pstrykała dla frajdy.....
P.S i Tak z Katherine nie przepadam to mam to w dupie.
No właśnie! To chyba ma prawo robić sobie sama własne zdjęcia, a sesja to byłaby już przesada!
Ja też, ale jeśli Miley jest za to taka potępiana, to chciałam wspomnieć, że nie tylko ona takie zdjęcia robiła.
Selena nie umie śpiewać? Toż to wierutne kłamstwo! Tak się składa że ja sama chodzę na lekcje śpiewu i śpiewam od dziecka i wybacz ale nie zgodzę się z tobą... Miley też ma głos, ale powtarzam to po raz wtóry: ONA NIE MA TALENTU AKTORSKIEGO! Nie twierdzę też że Sel jest zaje*bistą aktorką(przepraszam za określenie), bo tak nie jest! Mówimy tu o gwiazdach Disney Channel a nie o jakiś oscarowych artystach. Jeśli chodzi o Demi i Sel to nie wiadomo w końcu czy naprawdę zerwały przyjaźń, natomiast jeśli chodzi o Nicka to on zerwał z Seleną a nie ona z nim. I to z kim chodzi to jej prywatna sprawa. Bo Miley to niby lepsza? Odbiła faceta innej lasce... Ktoś kto ma choć trochę przyzwoitości nie umawia się z facetem zajętym! A mnie dokładniej chodziło o foty które z robiła sobie do Vogue w wieku 15 lat gdzie zakryta była tylko prześcieradłem. I sorry ale nie każdy robi sobie takie zdjęcia nawet prywatnie... I gdyby miała trochę oleju w głowie to pomyślała by przez chwilę, że skoro jest osobą publiczną to chyba powinna być bardziej rozważna i odpowiedzialna i nie robić sobie nagich fot bo każdy może dobrać się do laptopa.... Wiecie co? Ja myślę żeby zostawić to tak jak jest. Wy kochacie Miley to ją kochajcie. Ja mam mieszane uczucia co do niej. Wolę Selenę i Demi Lovato chociaż nie jestem żadną fanką ale tak ogólnie. Dziwię się tylko dlaczego nikt nie mówi o Emily Osment, bo to zdolna dziewczyna i szkoda że jest ciągle w cieniu Miley, bo każdy widzi tylko Hanne Montanę... Naprawdę szkoda mi Emily...
Nie jesteś fanką? Oceniasz Demi i Selenę na 10 i twierdzisz, że nie jesteś fanką?! A Emily bardzo lubię, o niej po prostu nie jest głośno, siedzi cicho, nie traktuje siebie jak jakąś wielką gwiazdę czy coś i nie zagrała w szczególnie wielu filmach. Teoretycznie nagrała płytę, jest aktorką i wgl., ona po prostu nie che rozgłosu najwidoczniej. Może i Miley chce i dlatego jakieś tam pseudoskandale robi ze swoją osobą? Nie wiem. Ale wiem, że to nie świadczy o talencie jakimkolwiek.
To że dałam im 10 nie znaczy że jestem fanką... Po prostu uważam że dają radę na tle innych pseudogwiazdek... Nie oglądam ani Czarodziejów... ani Sonny regularnie ale widzialam pare odcinkow i uwazam ze ich gra jest calkiem niezla.
http://www.pudelek.pl/artykul/25414/nie_probuje_byc_zdzira/
A oto kolejne poczynania panny Cyrus... Pudel rzadko mówi prawdę ale jak to mówią "nie ma dymu bez ognia"... A Emily całkiem dobrze zagrała w "Tatastrofie"... Całkiem przyjemny film. A Miley też nie zagrała w zbyt wileu filmach po prostu miała cholerne szczęście bo dostała rólkę dzięki której jest tym kim jest...
Wiem, wchodzę na pudelka, czytałam i to. Być może i nie ma dymu bez ognia, ale naprawdę przesadzają już lekko. Nawet nie chodzi o to, ale ogólnie niektóre ich wpisy są żałosne i bezsensowne.
Lubisz "Tatastrofę"? Mamy raczej inne gusta. Chociaż, oczywiście Emily gra dobrze.
Sorry ale jakie poczynania? Powiedziała chyba jasno że nie próbuje być zdzirą za którą ją widocznie niektórzy biorą..
Mówić to sobie może.... Jaka ona jest pusta. sama o sobie mówi że wyrosła na seksowną więc się tym ciałem chwali.. .żal... nawet jakbym o sobie też tak myślała to nie mówiłabym tego na głos, bo to takie samolubne.
Jezu Miley się zmieniła i tyle... Nie jest pierwszą gwiazdą która cierpi na samouwielbienie. Nie była taka na początku swojej kariery. Im jest sławniejsza tym więcej słyszymy o tym jak to miley próbuje pozbyć się opinii słodkiej hanny. Można to robić ale nie musi zachowywać się jak diva. Poza tym ten kto nie jest bez winy nie tłumaczy się tak zacięcie jak ona. Ktoś niewinny nie musi się tłumaczyć bo nie ma z czego;p Ja oceniam tylko jej grę aktorską i jej ostatnie zachowanie. Przez to właśnie ją znielubiłam, a była, można powiedzieć, moją idolką.
A ona się tłumaczy?!
Po prostu jeśli tyle osób ją uważa za ździrę itp., to chyba ma prawo powiedzieć - prawdę zresztą - że to nieprawda?
Prawdę, można pokazać w inny sposób, na przykład zachowując się jak na gwiazdę przystało. Moim zdaniem Miley jest i będzie gwiazdką disneya. I nawet jeśli by odtańczyła sto tańców z homoseksualistami, albo chodziła bez majtek to dla mnie nie będzie prawdziwą gwiazdą. Bo prawdziwa gwiazda ma klasę, której Miley brakuje. Zamiast mówić jaka to jest seksowna mogłaby pomóc ubogim dzieciom albo włączać się w akcje charytatywne, jakoś wykorzystać swoją popularność żebu zrobić coś dobrego. Wiele gwiazd to robi... Ludzie od razu spojrzeli by na nią inaczej. Ja na przykład tak. Sorry ale jedna akcja z Haiti to trochę za mało...