Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Hannah Monatana to serial który czasem wypadnie mi oglądnąc i jeszcze nigdy nie żałowałem poniewąz poprawia mi humor gdyz ogladajac go przypomina mi sie dziecinstwo ( wiadomo disney ;*** ) a mam 19 lat i nie ma sie co czepiac miley ze nie umie grac bo w disneyu nikt wcale lepiej od niej nie gra jak skonczy 18'stke pewnie sie skonczy wiec dajmy spokoj z krytykowaniem jej ja w kazdym razie ja lubie i jej serial nr 1 także ( tak wiem ze jestem inny :D )

użytkownik usunięty
timbaland

Kolego po co żeś się przyznawał.Zaraz ktoś cię wyśmieje,że oglądasz 'gniot'.Ja np. jak nie mam co robić także to oglądam,ale traktuje to jak odprężenie.Może i jest naiwny i sztuczny,może i Miley robi głupie miny i nie umie grać,ale śmieszne są niektóre sceny i oczywiście Jackson i jego 'inteligencja' ;)

ha ha ha

timbaland

ajjj tam nie bede sie tym przejmowal bo podobnie jak ty ogladam to tylko okazyjnie nie jestem zadnym superfanem ktory ma posciel z hannah kubek z jej twarza itp itd . ja po prostu chyba lubie kicz a jedyne czego na ekranie zdzierżyć nie moge to .... BOLLYWOOD !!!! to jest dopiero masakra

timbaland

Też się zgadzam z założycielem tematu! Oglądając serial tylko dla oderwania się od rzeczywistości nie wszyscy są zaraz fanami i noszą Miley/ Hannah na ubraniach :D. Osobiście bardzo ją lubię, chociaż do "strojenia się w nią"... tak bardzo się nie zapatrzyłam :)
Pozdrawiam :D
P.S. Również nie lubię Bollywood.