Zdecydowanie!Mailey to dobra aktorka i wokalistka.Ocena powinna być o wiele wyższa,ludzie nie oceniają sprawiedliwie,są uprzedzeni do Hannah i twierdzą,że ten serial to badziewie,gdyby tak było,to Mailey nie zrobiła by kariery i nie miała milionów fanów na całym świecie.Mailey jest dobra w tym co robi i życzę jej jak największej kariery.
Właśnie zapomniałem dodać, że hacker się jej włamał na różnego rodzaju konta i komórkę ukradli więc zdjęcia mogły wypłynąć przypadkowo. Dzięki za przypomnienie Kalki90 ;-)
Ale laski z facebooka albo nk nie są przykładem dla 12- letnich dziewczynek, które wszystko po nich kopiują . Miley to osoba publiczna! Powinna sie z tym liczyc.
Dobra, dobra już nie mów w kółko o jednym, no czasami źle postępuje ale człowiek na błędach się uczy czyż nie?
Ty mówisz o jednym ,więc i ja mówie o jednym . Jakos musze bronić swoich argumentów .
Cóz widać Miley sie nie uczy , bo już popełniała ten sam błąd kilka razy.
To jest jej życie i ma prawo robić z nim co chce, nie będzie przecież żyć tak aby dzieci mieli idolkę. A tobie jak już brakuje argumentów to czepiasz się wszystkiego, byle by jej dowalić czymś.
Naprawdę przeraża mnie to pokolenia, wszędzie widzę chamstwo, krytykowanie itp. i głownie to się naszego kraju tyczy. Świetny przykład na YT, gdzie polskie chamstwo rządzi. Wstyd normalnie...
Bo ona zasługuje na krytykę . Porządnych ludzi sie nie czepiam . Zresztą coś w tym chyba jest ,że aż tyle osób jej nie lubi. Jest zwykłym gó*** , osiągnęła tyle bo miała znanego tatusia , który pomógł jej w interesach . Bez znajomości nic by nie zrobiła , bo niestety ,ale żyjemy w czasach gdzie sam talent nie wystarcza. Poza tym czy ja jestem chamska ? To,że wyrażam własną opinie na jej temat nie robi odrazu ze mnie chama.
Poprawka: ona nawet nie ma talentu , głos żaden wybitny . Jedyne co ma to słuch jak miliony osób na świecie.
Szczerze mnie już te twoje wypowiedzi zaczynają irytować, mogłabyś wykazać się większą inicjatywą a nie tylko jedno... ;/ zaczyna mnie powoli nudzić takie odpisywanie Tobie, bo za każdym razem mówisz to samo, praktycznie powtarzasz się. Kalki90, czasami ze swoimi wypowiedziami przesadza ale też ma rację. "Porządnych ludzi sie nie czepiam", nikt nie jest idealny na tym świecie, są upadki i wzloty, Miley zaliczyła sporo upadków ale to jej nie skreśla. "ona nawet nie ma talentu , głos żaden wybitny ", może wybitny nie jest ale na pewno jakiś talent ma, bez przesady, gdyby kompletnie go nie miała to nawet jakby ludziom płacili to by jej nie chcieli słuchać, a oni słuchają jej i to za darmo, więc proszę przestań wygadywać głupoty. Rozumiem, masz prawo do wyrażania własnej opinii, to wolny kraj ale także trzeba się liczyć ze swoimi słowami i myśleć choć odrobinę, gdyż każdy potrafi znaleźć w osobach wady, ale zalety najciężej.
Myślałem o tym ale widząc czasem Twoje wypowiedzi na jej temat to we mnie się powoli gotuje i muszę coś odpisać :P
O rany , spokojnie nie denerwuj sie tak :) To ,że jej nie lubie nie znaczy ,że odrazu musze Ci ciśnienie podnosić . Luzik , to tylko zwykła dyskusja .
ona ma taką słabą ocenę ze względu na to że jak jakaś jedna osoba zacznie się z niej śmiać to odrazu większość... Znałam nawet osobę która ukrywała się że ogląda haanah montana ... Tak wśród młodzieży działa środowisko .. .Oglądasz coś co się innym nie podoba to się z ciebie śmieją ;// I żal mi takich osób które nie mają własnego zdania ..nie mówię tu o was tylko o takich ludziach których znam ...bo was nie znam ....A moim zdaniem jako aktorka jest dobra ... Poradziła sobie z serialem i filmem ,, Ostatnia piosenka'' - Że ktoś gra w serialach młodzieżowych to nie znaczy że jest słaby.. .