Po pierwsze: ta cała Miley jest straszna , zadufana, próżna dziewczynka zachowująca się jak gwiazda ludzkości, ulubienica ślepych nastolatek , ma 15 lat a wygląda na 20!
Po drugie: mam wrażenie że niekiedy chce się robić na Hilary Duff, widziałam mase fotek na których wygląda praktycznie jak Hilary, pozatym w paru wywiadach mówiła że jest jej wielką fanką , że chciałaby zrobić kariere tak jak ona i wogóle och ach.
Powiem tak.. osobiście nie jestem fanką H.Duff ale kiedy byłam młodsza lubiłam ją za to że była sympatyczna i naturalna w swoim zachowaniu. I nadal tak myślę, mimo że była ulubienicą wielu nastolatek to nie robiła z siebie mega gwiazdy, nie robiła nic na pokaz ani woda sodowa nie uderzyła jej do głowy, tak jak np Lindsay! Poprostu jest sobą . A ta Miley wszystko robi na pokaz, nie dość że sama sobie strzela jakieś bezwstydne fotki to jeszcze robi wokól siebie pełno szumu. Albo reklamuje jakieś żelki które wyglądają jak męskie genitalia albo opowiada jak to ona kochała Nicka Jonasa, potem gada o jakimś związku z facetem. Wszystko papla i wygaduje byle tylko ktoś coś o niej wiedział. Jedyne co dobre moge powiedziec o niej to to że ma fajną piosenke ,,7things,, fajna melodia ale te jej minki na teledysku i szarpanie się za swój łańcuszek jest takie przesłodzone blee
A może piękna?
http://www.makemeheal.com/news/images/miley-cyrus-teeth-veneers.jpg
No cóż... piękno to też pojęcie względne. Polecam obejrzeć "Elephant man" :]
Według mnie Miley jest śliczna.
I co, zdjęcie jej zębów ma sprawić, że tak przestanę myśleć?
Bez przesady, nie ma ludzi idealnych.