Kasę przeznaczoną na robienie arcydzieł kinowych z nią dajcie mi , ja to lepiej zainwestuje :D gdyby jeszcze chociaż się mogła pochwalić urodą czy inteligencją ...
Ale żarełka się raczej na tym smażyć nie da- bo to tak niezdrowo na tworzywach sztucznych :D
Mówiąc o piórniczkach, klapeczkach i ubraniach z Hanną Montaną... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=W0URN2QUDJk
Dobra, a teraz wprowadzę trochę ciekawostek do tego tematu utworzonego przez szanownego kolegę PaZmusa, bo się już nieco temat wyczerpuje :P.
Więc- jak już pisałem wcześniej- "nie obracam się w kręgach "pudelkowych" i po takich stronach nie chodzę ale w zaistniałej sytuacji trochę tam poszperałem i znalazłem dwa cytaciki, które mnie autentycznie rozbawiły, rozwaliły i poniekąd ugruntowały jeszcze bardziej wystawioną przeze mnie 1 :D. Pozwolicie, że przytoczę słowa Cyrus:
a) O używkach: "W małych proporcjach nic nie jest szkodliwe" :D I jak słusznie głosił napis pod spodem- coś by się jednak na pewno znalazło :D
b) O "miłości"- wg niej :D: "Seks mogę uprawiać z każdym. Pociągają mnie piękni ludzie" :D
Ale to nie wszystkie jej niecodzienne życiowe mądrości :D- jeśli ktoś jest ciekaw reszty- niech wejdzie na "pudelka" hehe :D- nie żebym "pudelka" reklamował czy coś- nic z tych rzeczy :D
A ja się w kręgach pudelkowych obracam i się tego nie wstydzę ;).
"Seks mogę uprawiać z każdym. Pociągają mnie piękni ludzie" jest tym zabawniejszy, że kilka tygodni wcześniej Panna Cyrus zarzekała się na wszystkie świętości, że zostanie dziewicą do ślubu, bo szanuje siebie :)
Dziecko które zostało opanowane przez pieniązkiiii i tyle w temacie(znaczy troche powyzywac pozniej mozna).
irishfolfan :D mój nick nie brzmi PaZmus :D:D tylko PlaZmus no dalej powtórz ładnie :D pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi !!!