Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

1. Jest brzydka
2. Jest głupia
3. Nie umie grać
4. Nie umie śpiewać
5. Wszędzie widać jej twarz
6. Odbija jej od kasy
Moźna wymieniać i wymieniać...
Ogółem daje jej: 1/10
a jej serialowi 3/10

Johny999

zgadzam się w 100%

czrnusio

Ja też xD

andrea93

i ja :)

Johny999

Taa, śpiewać nie umie... Może i nie ma ambitnych piosenek - zresztą takich mało jest w USA i tak, ale głos ma całkiem dobry, a ma dopiero 18 lat...

Johny999

nic dodać nic ująć Johny xD

eagle_xD

Jak dla mnie jest ładna i śpiewać potrafi i ma też bardzo fajne teksty np "Stay. Uroda i jej śpiew to kwestia gustu, ale na jakiej podstawie sądzicie że jest głupia, znacie ją osobiście? Zanim się zacznie kogoś krytykować trzeba go najpierw poznać, a przede wszystkim najpierw spojrzeć na swoje wady. Takie osoby jak Johny999 jeżdżą po kimś tylko z zazdrości.

CloudStrife

Sądzić że jest głupia można po jej wypowiedziach i czynach np:
- że chce powiększyć piersi
- że ma gdzieś młode fanki
- po strojach
- po tańcu ze starym facetem i to co z nim robiła
itp.

Johny999

To co ludzie medialni robią przed kamerami, a to jacy są naprawdę to dwie różne rzeczy. Najpierw naczytasz się pudelka potem sądzisz że znasz osobę i uważasz że możesz ją krytykować. Taki taniec jaki ona odstawiła to nic takiego, bywałem na takich imprach że laski robiły o wiele gorsze rzeczy. Czemu np nie krytykujesz Colin Farrell'a, ten to dopiero odstawiał akcje, np przez niego producenci "Aleksandra" byli narażeni na dodatkowe koszty bo zachciało mu się rozróby w hotelu po pijaku, potem trafił na odwyk. Najpierw naczytasz się pudelka potem sądzisz że znasz osobę

Johny999

Teżź się zgadzam ze założycielem tematu :P

beeti95

Ona jest ładna, ale śpiewac nie potrafi, grac tez, niech zostanie modelkom.....................

Apanachi

A ty znasz tą osobe drogie debilne dziecko?

Vinrael

Przede wszystkim nie jestem dzieckiem. Jeżeli obrażasz już kogoś na samym początku to świadczy tylko o twoim niskim poziomie inteligencji. W żadnym poście nie napisałem że ją znam, i na przyszłość czytaj ze zrozumieniem.

CloudStrife

1.jest ładna
2.tak szczerze to jaj wszyscy nie znamy żeby powiedzieć czy jest głupia
3.gdyby nie umiała grac to co robiła w ostatniej piosence?? w hannie montanie??
4,gdyby nie umiała śpiewać to co by robiła na szczycie??
5.jest sławna więc ją promują no ale gdy ją czesto widzisz to może cie to denerwować;)
6 a postaw sie na jej miejscu tobie by nie odbiło nie zgadzam sie z twoją wypowiedzią;) nie wiem dlaczego do niej z takim negatywnym nastawieniem podchodzisz;)

Bartekweb

Bartekweb dzięki ci za twojego posta, nareszcie osoba na poziomie

CloudStrife

Czyli jak ktoś kogoś obrazi wiedząc ze jest niezbyt rozgarnięty ma odrazu niski poziom inteligencji? Oczywiście to było pytanie retoryczne stereotypowy "dorosły człowieku", nie czytam twoich bezsensownych postów bo wiem co będzie w nim napisane. Ale teraz właśnie przeczytałem i zobaczyłem ocenę 10/10 więc musisz byc dzieckiem lubiącym komercyjną muze pop i komercyjne filmy i seriale o nazwie "Hanna..." więc prosze nie udawaj jakiegos profesora. Chcesz posluchac dobrej muzy? Nirvana, Nas, Wzgórze Ya-Pa 3, k44, steppen wolf, the doors. Chcesz zobaczyc dobrą aktorke? Obejrzyj film z Brittany Murphy, Rachel McAdams.

Vinrael

Jak byś chciał wiedzieć to mam 21 lat, słucham takich zespołów jak Within Temptation, Epica, Linkin Park czy Nightwish, natomiast oglądać lubię filmy typu "Piękny Umysł" czy "Łowca Jeleni". Nic o mnie nie wiesz, więc nie pisz takich rzeczy.

użytkownik usunięty
CloudStrife

Skoro tak, to dlaczego zaśmiecasz sobie gust i życiorys bzdurnymi montanami? bejbera też lubisz? xD

Właśnie.
Jak można mieszać Miley z takimi zespołami jak Nightwish czy Within Temptation?!

CloudStrife

Dla mnie lubisz oglądać filmy typu Zmierzch czy Avatar, natomiast muzykę typu Miley cyrus. pozdrawiam

Vinrael

A czy jeśli ktoś lubi film Avatar, czy właśnie muzykę Miley Cyrus, to jest jakiś gorszy? Ludzie, uważacie się za lepszych, bo potraficie otwarcie krytykować gwiazdę disneya? Weźcie się ogarnijcie.

użytkownik usunięty
Sonik_2

Gorszy? hmmm........głupszy i z niewybrednym gustem na pewno xD

Sonik_2 dzięki za wsparcie. Na dyskusje z takimi ludźmi jak irishfolkfan lub Vinrael szkoda słów

użytkownik usunięty
CloudStrife

Widzisz? Nawet się sam bronić nie potrafisz tylko czekasz na wsparcie a potem piszesz że szkoda słów xD Byłeś badziewiarzem i badziewiarzem zostaniesz, ale tobie z tym dobrze, więc się nie wtrącam.

Trochę dla mnie dziwne mieszanie Nightwisha z takim badziewiem...
Pop z power metalem. ech... Rzecz gustu.

Sophie1926

Leszcze nie napisałem nigdzie, że jestem lepszy, kolego tobie chyba brak słów bo dopiero kiedy sonia zrobiła nagły atak wypowiedziales sie.

Vinrael

Leszcze? ;D

Johny999

Zgadzam się ze wszystkim oprócz czwartego punktu. Głos ma mocny według mnie.

JustFurious

irishfolkfan sorry nie wchodzę ci w drogę tym razem i nie mam zamiaru drugi raz to przerabiać, ale nie uważacie że każdy ma swój gust i powinien go wyrażać w bardzo inteligętniejszy sposób?? a nie kłócąc się spory,tutak do niczego nie prowadzą ja już napisałem swoje ale uważam że i tak będą się dzilic fani Miley curus na tych którzy darzą ją i im sie podoba a drudzy na tych co im sie nie podoba to chyba logiczne więc nie warto się kłócić więc proponuję żebyście o swoich poglądach co w niej lubicie a co nie,a nie ten jest gorszy bo lubi to a ten tamto;) Pozdrawiam choć nie wiem czy ktoś nie zacznie jakis sporów ze mną:)

użytkownik usunięty
Bartekweb

"inteligętniejszy" - inteligENtniejszy ;) - wybacz poprawkę xD
Ja nie napisałem, że ten ktoś jest gorszy bo lubi to czy tamto, po prostu mnie śmieszą gusta co poniektórych osób xD
Pozdrawiam i jak obiecałem - nie wchodzę w drogę xD

Ja nie mogę przeboleć mieszania power/gothic/symfonicznego metalu z Biberem i Miley! To obraza!

użytkownik usunięty
Sophie1926

Ja to jeszcze przeboleję, ale gdyby ktoś zaczął mieszać bimbera i cyrus z folk rockiem ( proszę wybaczyć szczerość xD) - to bym delikwenta własnoręcznie utłukł xD

Ja mam tak z metalem xD
Kosa w rękę i...

użytkownik usunięty
Sophie1926

....jatka, masakra, rzeżnia xD

...ręka, noga, mózg na ścianie xD
Psycholka :D

użytkownik usunięty
Sophie1926

Psycholka? No to polecam "Martwicę Mózgu" - film dla ludzi takich jak my czyli z drobnymi odchyłami xD

Naszczęście nie odchyłami w muzyce xD

użytkownik usunięty
Sophie1926

Tak :D

Całe szczęście.
Niech nie próbują mieszać metalu z Bimbrem i Miley!

użytkownik usunięty
Sophie1926

Dlaczego nie? - bimber dojrzewający w metalowym baniaku - coś nowego xD

Bez powietrza xD

O muzykę mi chodziło :)

użytkownik usunięty
Sophie1926

"O muzykę mi chodziło" - przecież WIEM!! xD Po prostu mi produkcja wina przyszła na myśl xD

W życiu bym się nie napiła wina Justina ;D

użytkownik usunięty
Sophie1926

No wiadomo przecież xD

Zgon na miejscu :D

użytkownik usunięty
Sophie1926

No nie wiem, prawdopodobna jest też śmierć w okropnych męczarniach :P

W rytmie: "Baby, baby, baby ohhh!" xD

użytkownik usunięty
Sophie1926

Tak. I wiedziałem, że to napiszesz ;)