Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

że ona ma 165 cm podczas wieku 21 lat, a ja 164 cm w wieku 12 lat, to takie trochę rozwalajace, no
nie?

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Wow, szacun.

Nie jestem taki wysoki, jak sie zdaje ;p

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Nie? Wiek nie ma tu znaczenia.. Po prostu, jedni sa wsocy, a inni nie;) I nie rozumiem, dlaczego dajesz jej 1? Tzn, mozesz miec swoje zdanie, szanuje je, i wg, ale chcialabym wiedziec, dlaczego? Ja pomimo, ze za nia, jako osoba, nie przepadam daje jej 7, poniewaz moim zdaniem dobrze gra ;)

nearly

Pokaż mi gdzie ja jej dałem 1 ;)

filmowy_laufer

Sorry, to o ocenie 1 mialo byc do Grandlord0009 ;)

nearly

A to nie ma problemu :)

filmowy_laufer

Masz 12 lat i nie potrafisz tego ogarnąć?

Berith7777

Czytaj dokładnie :)

filmowy_laufer

Daj znać jak już to zrozumiesz bądż sobie wyobrazisz;)

filmowy_laufer

no nie wiem.........................może temu że jesteś chłopakiem?
JA PIERDZIELE XD

iLuna

Moja ciocia ma 190 cm i ona też jest chłopakiem? ;)

filmowy_laufer

190 cm u kobiety, to jest cos nieprawdopodobnego i bardzo bardzo rzadkie. Najwidoczniej masz w genach wysoki wzrost. Kazdy jest inny i kiedy przestaniesz miec przyrode i w koncu zaczniesz sie uczyc biologii, to moze cos tam zakumasz. Jak narazie to dla mnie sie strasznie wyglupiles.

iLuna

Aj, dobra, dobra. Mi chodziło, że to dziwne do wyobrażenia czyli jakbym tak stanął koło niej i ona ledwo by była wyższą,

filmowy_laufer

No ale blagam, sa kobiety w wieku 40 lat, ktore maja 158 cm wzrostu. Co w tym dziwnego?

iLuna

Że ona wygląda na min. 170 cm

filmowy_laufer

Ja mam prawie 16 lat i też mam 165 wzrostu... Nie czaisz tego że niektórzy nie rosną tacy wysocy ? Ja już pewnie nie urosne ,ale ciesze się z tego że mam tyle wzrostu przynajmniej jak ubiore szpilki to nie bd wyglądać jak wielkolud .

asiunia12304

Temat już nieważny.

filmowy_laufer

165 ale ile może wychlać ;)

filmowy_laufer

Ja też mam 12 lat i mam 170cm, wiec różnica większa:)

Lady_Eowyn

Temat już nieważny :)

filmowy_laufer

Boże, nie sądziłam że przyjedzie mi czytać o problemach dorastania na tym portalu. Strach pomyśleć co nas czeka za 5 lat..

nosek18

Nie dziw się 12-latkowi który był głupi.

Powtarzam kolejny raz: TEMAT NIE WAŻNY.

filmowy_laufer

NIEWAŻNY*

filmowy_laufer

A teraz ile masz? Nawet rok nie minął odkąd to pisałeś.

Zuza88

Tyle samo, dlatego temat uważam za nieważny :)

filmowy_laufer

Lat 13, wzrost 164 cm. Nie wiem o które Ci chodziło. Może rok nie minął, ale poglądy i zachowanie tak :P

filmowy_laufer

To że mam niecałe 15 lat jestem dziewczyna i mam 175cm tez jest troche rozwalające co?

filmowy_laufer

No więc widzisz

VictoriaLove00

Piszesz, że masz 15 lat, a wiesz czym są kropki i przecinki?:)

Zuza88

Wiem czym są przepraszam jeśli uraziło cię to że ich nie piszę. I co z tego? Mogę, to nie szkoła

VictoriaLove00

Faktycznie, tylko w szkole warto udawać, że jest się inteligentnym człowiekiem.

Zuza88

Nie muszę udawać :) Po prostu nie zwracam na to uwagi w internecie bo nie mam takiej potrzeby.