że ona ma 165 cm podczas wieku 21 lat, a ja 164 cm w wieku 12 lat, to takie trochę rozwalajace, no
nie?
Nie? Wiek nie ma tu znaczenia.. Po prostu, jedni sa wsocy, a inni nie;) I nie rozumiem, dlaczego dajesz jej 1? Tzn, mozesz miec swoje zdanie, szanuje je, i wg, ale chcialabym wiedziec, dlaczego? Ja pomimo, ze za nia, jako osoba, nie przepadam daje jej 7, poniewaz moim zdaniem dobrze gra ;)
190 cm u kobiety, to jest cos nieprawdopodobnego i bardzo bardzo rzadkie. Najwidoczniej masz w genach wysoki wzrost. Kazdy jest inny i kiedy przestaniesz miec przyrode i w koncu zaczniesz sie uczyc biologii, to moze cos tam zakumasz. Jak narazie to dla mnie sie strasznie wyglupiles.
Aj, dobra, dobra. Mi chodziło, że to dziwne do wyobrażenia czyli jakbym tak stanął koło niej i ona ledwo by była wyższą,
Ja mam prawie 16 lat i też mam 165 wzrostu... Nie czaisz tego że niektórzy nie rosną tacy wysocy ? Ja już pewnie nie urosne ,ale ciesze się z tego że mam tyle wzrostu przynajmniej jak ubiore szpilki to nie bd wyglądać jak wielkolud .
Boże, nie sądziłam że przyjedzie mi czytać o problemach dorastania na tym portalu. Strach pomyśleć co nas czeka za 5 lat..
Lat 13, wzrost 164 cm. Nie wiem o które Ci chodziło. Może rok nie minął, ale poglądy i zachowanie tak :P