hahaha, pewnie zazdrościsz Miley urody i talentu bo jesteś 13-letnią dziewczynką z kompleksami! to, co robisz jest śmieszne, nie masz nawet żadnych argumentów www.żal.pl
-współczuję Ci
o tak, każdy kto krytykuje to od razu zazdrości.
kiedy następna wizyta u lekarza?
nie rozumiem tej filozofii... od razu jak ktos kogos skrytykuje to jest zakompleksiony i mu zazdrosci.. mowicie z wlasnego doswiadczenia? bo ja nie wiem jestem chyba jakas inna jak komus czegos zazdrosze powiedzmy urody czy talentu to go nie krytykuje tylko za to wychwalam, ba to nawet poteguje moja sympatie... np chcialabym wygladac jak theron ale czy to znaczy ze jej nie lubie? nie!
Ok widzę już setny temat założony o jej wyglądzie i talencie i wszędzie jest napisane zero. Owszem urody to ona zachwycającej nie ma i denerwuje mnie swoją mimiką twarz oraz tym, że jej woda sodowa uderzyła do głowy i że nie mapieknego głosu, ale nawet da się jej słuchać.
Dziwne, że tylko dziewczyny krytykują jej urodzę. O aktorstwie czy tam show biznesie się nie wypowiadam, ale co jak co - ładna to ona jest, nawet bardzo.
Widzę, że dużo się wagarowało. Pseudoautochton to rodzaj męski, a nie żeński. Nie wiem zatem skąd to dziwne twierdzenie. Zaćma na oczach?
mezczyzn nalezalo by sie spytac o jej urode gdy juz dojrzeja... bo ci w jej wieku zazwyczaj biora to co leci byle miala wzglednie ladne cialo jak to sie mowi "worek na leb i jedziesz".. coz zrobisz hormony... tym starszym natomiast watpie czy by sie podobala a jesli tak no to na to chyba sa paragrafy...
zreszta to wszystko kwestia gustu dla mnie osobiscie (plec zenska) ona sie nie podoba ani troche... a konkretnie ma paskudne zeby... (nie mowie o licowkach)
ogÓlnie*- z zasady nie czepiam sie bledow bo sama je czesto robie ale ogolnie, w ogole itd to podstawa cos jak moj, mowic itd
taaa wszyscy mówicie "beznadziejna, brzydka gwiazdka disneya" ale tak naprawde to byscie chcieli ja ogladac i sluchac. potraffycie tylko krytykowac. moze i ona nie jest aniolkiem ale spiewa siwetnie! XD
przepraszam bardzo:D gdybym chciala ja ogladac i sluchac to bym to robila... sugerujesz ze mamy jakies podswiadome pragnienia i jesli ktos jej nie lubi to tak naprawde lubi tylko o tym nie wie? najwyrazniej moje ID zakluca Super ego a super ego ego itd...
```ona cos W zxycIu osiagnela xD. UmIe sPiewac posluchajCie jej piOoOsenej see you again seven things (o nickUU jOnasie <3) , breakout.!Q NAPEWNo JesT lepsha od tej prZeslodZonej SELENCI <zal> wwwwwwwwwwwrrrrrrrr XD
nie wiem czy bycie tworem wytworni to osiagniecie... zreszta ja mowie o osiagnieciach aktorskich(to jest FILMweb).. co do muzyki to wybacz nie gustuje w czyms takim wiec dla mnie to nikle osiagniecie...
PS. wez pisz normalnie a nie jakby ci palce polamali bo tego sie czytac nie da, i (zapewne) wbre twym wyobrazeniem nie jest to "cool" "slodziusie" itd tylko zalosne...
gdyby miala talent aktorski to napewno zagrala by w
innych filmach a nie tylko w `Hannah Montana`
, widac tatus ja wkrecil ;]
Zgadzam się z założycielem tematu. Ona nie powinna występować w żadnych filmach, a tych disneyowskich nie powinni nawet puszczać w tv -,-