Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 951 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Kończy z głupawym serialem Hannah Montana (na jej korzyść)
'When I Look At You' też nie jest cukierkową piosenką.
Krótko ujmując... stała się poważniejsza.
Myślę, że dzięki tym zmianom, można ją polubić. Ja osobiście się do niej już przekonałam.

xxtequilaxx3

Ta stała się poważniejsza?? Chyba bardziej ździrowata...

beeti95

no niestety muszę potwierdzić Miley sie zmieniła spoważniała bardziej i nie jest już taką małą słodką dziewczynką jak widzieliśmy w serialu hanna montana ale ja ją wolałem jaką małą słodką dziewczynkę;)

Bartekweb

No cóż każdy kiedyś dorasta..

Miley_16

Na razie dopiero zaczyna pokazywać swoje nowe oblicze. Poczekajmy z rok czy dwa i przekonamy się co z niej wyrośnie. Na razie uważam że jej muzyka jest ok:D

Lola140392

a no popieram że każdy dorasta, noi ona też coraz starsza jak myślicie długo uda jej sie utrzymać wizerunek nastoletniej gwiazdy???? skoro ona już pokazuję swoje drugie obliczę i te jej odpały do nastolatki troche nie pasuję chociaż nie chce tego czytać;) uważam że to kłamstwa ale jedno mnie irytuję które słyszałem takie pytanie skończy jak Britney spears?? jak myślicie?

Bartekweb

To jest bardzo możliwe. Na razie jest na najlepszej drodze by skończyć jak Brit. Mam nadzieję że skończy ze skandalami i zacznie na serio zajmować się muzyką, bo ma b. dobry głos. Co do aktorstwa już pisałam co o tym myślę i nie będę się powtarzać, bo znowu ktoś na mnie naskoczy. Mam nadzieję że Miley wybierze tę właściwą drogę,( bo wybór należy do niej, w końcu ma swój rozum) i przestanie udawać gwiazdę tylko faktycznie się nią stanie, bo gwiazdorstwo polega nie tylko na nagrywaniu piosenek, trzeba też włożyć serce w to co się robi, nie spoczywać na laurach i nie wywoływać skandali żeby być w blasku fleszy. Moim zdaniem długa droga przed nią jeśli faktycznie kiedyś ma zostać prawdziwą gwiazdą.

użytkownik usunięty
Lola140392

miło tak czasem poczytać miłe słowa o Miley. a nie tak jak to robi głównie beeti95 : same obrażanie jej.
pozdrawiam ;)

Bez przesady...:D To że jej życzę dobrze, nie ozancza że nie potępiam tego co robi teraz... Jak już wspominałam nie bardzo za nią przepadam. Ale masz rację, samo obrażanie jej do niczego nie prowadzi bo to oznacza brak dojrzałości. Ja również pozdrawiam!;-))

xxtequilaxx3

Ja przekonałam się do niej po obejrzeniu "Ostatniej piosenki", zagrała tam przyzwoicie, a sam film jest bardzo dobry ...
Mądry, wzruszający, poważniejszy. Moim zdaniem, dała sobie radę.
A co do piosenki, 'When I Look At You'- bardzo ją lubię. Pomimo, że Miley nigdy nie słuchałam i nie słucham. Ale ta mi jakoś wpadła w ucho, całkiem fajna.