Tyle osób piszę o niej źle daje jej 1 już na to nie potrafię patrzeć i chodź uważam że nie zasługuję na 10 to akurat tyle jej dam!!!
No właśnie o tym piszę. Cały Disney i Miley robią na jednych obrotach z jednym rachunkiem pod koniec. Miley robi wszystko dla kasy, a Disney wykorzystuje jej parcie na szkło i powiedzmy ładną buźkę , aby zarobić kolejne miliardy na takie hity jak HSM. Jedno ciągnie drugie, są od siebie tak zależni że nie wiem czy zaraz nie zobaczymy zdjęcia gdzie Miley chodzi z koszulką promującą Disney Channel, przecież urodziny w Disneylandzie które filmowało MTV i DC już zrobione ;]
Wybaczcie ze nie na temat ale Filmweb zrobil jakas zmiane czy blad jakis? chodzi mi o nowe posty na samej gorze...
Dałam jej więcej niż zasłużyła gdyż mam miękkie serduszko i żal mi że wszyscy tak na nią najeżdżają. Może po prostu wczujmy się w jej rolę? Jak byśmy się czuli gdyby to tak o nas pisano??? A ile Ty masz panie Dorosły że piszesz na mnie "kolejne głupie dziecko"?
"Dałam jej więcej niż zasłużyła gdyż mam miękkie serduszko i żal mi że wszyscy tak na nią najeżdżają."
To nie jest argument, w listopadzie (heh, ja też mam urodziny w listopadzie) będziesz miała 21 lat, a Twoje postrzeganie świata i oceny są ukierunkowane w taki sam sposób jak postrzeganie świata i ocena pewnych rzeczy jakiejś nastolatki...
"Może po prostu wczujmy się w jej rolę?"
Przecież my ciągle jesteśmy w tej samej roli, ciągle podlegamy ocenie.
Słuchaj, jestem słabym piłkarzem, załóżmy, że chcę grać w nogę zawodowo, no i łapię się do jakiegoś klubu i kaleczę tę piękną dyscyplinę na boisku, wszyscy o mnie źle piszą, i mówią (i mają rację), i nagle zjawia się jakiś człowiek, który ogłasza publicznie, że spiwi jest świetnym piłkarzem, może nie do końca zasługuje na to miano, ale tak będę o nim mówił, bo wszyscy o nim źle mówią, a ja mam dobre serduszko...
Platon mówił, żeby każdy robił to co robi najlepiej, ta Miley jest bardzo słabą aktorką, więc niech lepiej da sobie spokój i zajmie się czymś co jej wychodzi.
"Jak byśmy się czuli gdyby to tak o nas pisano???"
Jeżeli ktoś mnie sprawiedliwie dezaprobuje to go rozumiem, i staram się poprawić (jeżeli czuję się na siłach i myślę, że to ma sens), lub rzucam daną sprawę w cholerę, ew. nie robię czegoś publicznie.
"A ile Ty masz panie Dorosły że piszesz na mnie "kolejne głupie dziecko"?"
Tutaj nie chodzi o wiek fizyczny, to chodzi o to w jaki sposób postrzegasz świat, jak dziecko.
----------
Mam nadzieje, ze nie dałem się nabrać na jakąś prowokację ;p.
Gdybyś rzeczywiście był takim piłkarzem to powiedziałabym że każdemu może coś nie wyjść że jeszcze trochę popracujesz nad sobą i może Ci się udać....
A i chodzi mi też o to że ludzie trochę przesadzają z tą 1 ona zasługuję na 4 według mnie więc to jest nie uczciwe dając jej 1... Ja jestem tzw. pocieszycielką od małego koleżanki latały z różnymi problemami dlatego mam tak teraz że czuję ogromną potrzebę pocieszenia ludzi...i sprawiania że będzie lepiej nawet jeśli to tylko marna aktoreczka...
Jest uczciwe jesli wg kogos na to zasluguje. Nie jestes wyrocznia ktora mowi jaka jest optymalna, obiektywna ocena dla tej panny. Dla ciebie jest to 4 dla kogos innego 2..
Tak kazdy kto popracuje moze byc Ronaldinho... Jesli ktos czegos nie potrafi niech tego nie robi! I taka jest kolej rzeczy bo w innym przypadku na scenie muzycznej mielibysmy doczynienia z samymi mandarynami.
na pewno ona to czyta, i ta średnia przeprawia ją o ból, kiedy śpi na milionach dolarów przez to, że takie osoby jak ty kupują torby, długopisy i bilety na ten film ;d
Od jedynki jest zdecydowanie blizej do oceny na jaka faktycznie zasługuje, niz od 10.
Sądze, ze to mniejsze "zło" niż gdyby pozwolic by wszystkie zakochane w tej pannicy nastolatki- i nie tylko jak widac(wspolczuje), dawały by jej same 10. Po jakims czasie mielibysmy piękny rankig Top ludzie: pierwsze miejsce Miley Cyrus i jej krzywy zgryz, a zaraz po niej Al Pacino i reszta pseudo aktorow tj, Brando, Hopkins, Nicholson itd
Liz,mam nadzieję, że spiwi w wystarczająco jasny sposób Ci wytłumaczył dlaczego Cię tak nazwałam. Zostawiłaś mi wiadomość na profilu, więc odpisałam tam, a tutaj nie będę się po raz kolejny powtarzać.
Racja, jej ulubioną aktorką jest Paris Hilton, bo zagrała rewelacyjnie w domu woskowych ciał O.o To tak jakby powiedzieć moją ulubioną tancerką jest Jolka Rutowicz- tak słodko śmigała na łyzwach, a ten taniec...
A co może źle tam zagrała??? Widzieliście te emocje jak uciekała pszed mordercą??? była najlepsza z obsady a tak szybko umarła...No chyba że uważacie że ktoś inny był lepszy to może napiszcie kto i dlaczego???
no akurat Paris spełniła dobrze swoją rolę w w/w filmie: miała zginąć i zginęła, przy czym jej obecność na ekranie była niemiła dla oka - ot kolejna młódka w gronie równie młodych w średnim filmie :)
A co myślisz? Będziemy o niej pisać w stylu "Miley jest słodka i códowna :-)" "Jak ja lovciam i koham miley ". Mi też jest trochę żal tej dziewczyny, ale mi się wydaje, że większość ją krytykuje, bo za często lansuje się w mediach. Myśli, że jest wielką gwiazdą (chociaż zagrała w serialiku, to się pojawiła na Oscarach) i to wielu się nie podoba. Może gdyby była bardziej powściągliwa, to by tak dużo nie pisano o niej. sama sobie na to zasłużyła.
PS. Te błędy w cudzysłowach są celowe
A co myślisz? Będziemy o niej pisać w stylu "Miley jest słodka i códowna :-)" "Jak ja lovciam i koham miley ". Mi też jest trochę żal tej dziewczyny, ale mi się wydaje, że większość ją krytykuje, bo za często lansuje się w mediach. Myśli, że jest wielką gwiazdą (chociaż zagrała w serialiku, to się pojawiła na Oscarach) i to wielu się nie podoba. Może gdyby była bardziej powściągliwa, to by tak dużo nie pisano o niej. Sama sobie na to zasłużyła.
PS. Te błędy w cudzysłowach są celowe
Ok zmieniłam już ocenę z 10 na 3... a chciałam tylko zobaczyć jak na to zareagujecie... Osobiście uważam że ta cała Hannah czy Miley jest lansowana tylko po to by przynosiła dochody... Teraz gdzie nie spojrzeń tam Hannah na bluzkach, ołówkach, plecakach, piórnikach a newet... PODUSZKACH!!! to jest już lekka przesada...
Jak mogłaś tak napisać!!!!!!!!!!!! myślałam że chociaż ty jesteś po mojej stronie!!!!!!!!! Ja nadal lubię Miley
eeeh...
ta cała miley to jedna wielka żenada...
jedyne co wmiar jej wychodzi to śpiew..
ale z taką chamską pewnością siebie nie zajdzie daleko!
no i oczywiście moja ocena to 1 !
'(chociaż zagrała w serialiku, to się pojawiła na Oscarach)"
a to jest jakies osiagniecie tak?:D Heidi Klum tez była choc chyba nigdzie nie grała... nawet w serialiku...
Heidi Klum grała nim. w
2007: Ktoś całkiem obcy (Perfect Stranger) jako Prowadząca na przyjęciu Victorii
2005: Nomad: The Two Worlds
2004: Ella zaklęta (Ella Enchanted) jako Brumhilda
2004: Peter Sellers - Życie & Śmierć (Life and Death of Peter Sellers, The) jako Ursula Andress
2001: Dwa w jednym (Blow Dry) jako Jasmine
1998: Klub 54 (54) jako VIP Patron
raczej wystepowala... to nie jakies wielkie role tylko epizodziki z racji ze jest znana... a przedewszytkim jest modelka a nie aktorka o to mi chodzilo
Oczywiście to żadne osiągnięcie. Tylko mnie razi, że na gali Oscarowej obok wspaniałych, ciężko pracujących na swój sukces aktorów takich jak: Anthony Hopkins czy Angelina Jolie pojawiają się gwiazdki Disney Chanel: Miley Cyrus, Zac Efron, Vanessa Hudgens.
:D dobre:D idac tym tropem gwiazdy Disnaya powinni byc najbardziej nagradzanymi aktorami.. a swoja droga ja rozumiem pieniadze pieniedzmi aleczy oni nie wstydza robic z siebie takiego posmiewiska? I jeszcze niektorzy wyglaszaja takie teksty npEfron bodajze ze chce byc jak DiCaprio...
Postawcie się na chwilę na miejscu 14 latki, która staje się sławna... i później dorastając musi z tą sławą żyć. To nie jest łatwe więc zrozumiała, że sodówa jej uderzyła do głowy, szkoda tylko, że nikt nie chce jej przywrócić do stanu normalnego bo na początku była naprawdę fajna.
Mówicie, że te wszystkie gwiazdki nie mają talentu. To dlaczego są sławne? Dlaczego wygrały castingi i to właśnie one grają w tych filmach/serialach ?
O mamo. Od początku.
Postawimy się w miejsce 14 latki i teraz pytanie - czy ktoś zmusił ją siłą, aby iść na casting? Pierwszy krok do sławy wykonała sama. Czy ktoś potem zmuszał ją aby się pchała do telewizji poza Disney Channel? Nie, krok drugi. I na końcu, czy ktoś kazał jej robić skandale na całe USA, pchać się na wszystkie gale i do show? Odpowiedź brzmi : NIE, sama sobie taki los wybrała. Więc proszę Cię, nie pisz takich głupot że z tą sławą musi potem żyć. Jeżeli nie będzie chciała być sławna, po prostu zrezygnuje z życie gwiazdki. Trochę będzie to trwało, ale później cały świat o niej zapomni, bo nie jest kimś wyjątkowym że będą po niej płakać.
Mówicie, że te wszystkie gwiazdki nie mają talentu. To dlaczego są sławne? Dlaczego wygrały castingi i to właśnie one grają w tych filmach/serialach ?
Nic prostszego. Kryteria jakie muszą spełniać, są typowo amerykańskie. Mają być przede wszystkim medialne, najlepiej by było gdyby były śliczne dzieci, sylwetka również musi być idealna bo te seriale już takie są - wyidealizowane. Umiejętność grania mimiką to podstawa, wystarczy obejrzeć sobie z rzędu 3 seriale DC, i co zobaczymy? Głownie mimikę, zero gry, samie miny. No i dobrze by było jakby trochę śpiewały, bo przecież ideał to ideał. A następnie, to oni już wiedzą co zrobić z taką małolatą, która tylko łasi się na to żeby wejść na czerwony dywan. Do seriali Dinsneya, wystarczy mieć ociupinkę talentu, i 90% wyglądu. Bo jakbyś nie zauważyła, to te seriale choć może i przyjemne , fajne, nie są najwyższych lotów. Aktorstwo u nich leży, choć być może serial fajny.
Zgadzam sie z Uzalezniona...
"Postawcie się na chwilę na miejscu 14 latki, która staje się sławna... i później dorastając musi z tą sławą żyć. To nie jest łatwe więc zrozumiała, że sodówa jej uderzyła do głowy"
Oh biedaczysko.. jest sławna... powinnismy jej wspolczuc? A tak serio to jest wiele dzieciecych gwiazd ktorym jakos sodowka do glowy nie uderzyła i ze slawa musza sobie jakos radzic. Byc moze dlatego ze oni cos soba reprezentuja. Popatrz chociazby na Dakote Fanning.
"normalnego bo na początku była naprawdę fajna"
Na poczatku? tzn kiedy? Za czasow 5 sekund u Burtona?:D
"Mówicie, że te wszystkie gwiazdki nie mają talentu. To dlaczego są sławne? Dlaczego wygrały castingi i to właśnie one grają w tych filmach/serialach ?"
Taaak, napewno dlatego ze maja talent. Tutaj nie ma sie o co sprzeczac nawet bo to czy maja talent lub nie powinien potrafic chyba kazdy kto w zyciu widział dobrego aktora i jego gre.
Pytasz sie dlaczego wygrały castingi? Cyrus to akurat dzieki tatusiowi i tutaj rowniez nie ma cos sie sprzeczac bo to raczej oczywste. Reszta byc moze pasowala do schamatu ladni mlodzi dobrzy do obrobki-na ich miejscu moglyby byc setki innych nastolatkow padlo na nich. Sławni sa dlatego bo wytwornia tego chce! PR w dzisiejszych czasach rzadzi. Taki Disnay wmawia ci ze to sa gwiazdy, wpycha do swoich napomopwanych produkcji, o przemysle plotkarskim i bywalczym nie wspomne. W dzisiejszych czasach nie trzeba wiele by kochajace chlam tandete i komercje bachory polubily taki film a wraz z nim wszystkie jego gwiazdy. Ładnie obrazuje to dowcip:
"Rozmawia chomik ze szczurem. Szczur mówi: słuchaj chomik. Ja mam futerko i ty masz futerko, ja mam mocne zęby i ty też. Ja mam ogon taki jak ty, wyglądamy identycznie. Więc dlaczego ludzie ciebie lubią a mnie nie? Chomik na to: Bo ty masz słaby PR!"
Chyba nie sadzisz ze Cyrus zaslyneła dzieki swojemu wielkiemu talentowi aktorskiemu??? jesli tak todlaczego jej dotychczasowe osiagniecie to durny do szpiku kosci serial dla (wybaczcie) umyslowo opoznionych?