Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Hannah Montana to całkiem fajny serial dla dzieci-moi mali siostrzeńcy go uwielbiają i ja
też.Miley jest wkońcu gwiazdą Disneya więc czego oczekujecie?By grała u Formana albo
Allena?

ulisseska1989

chodzi bardziej o to, że to serial dla najmłodszych, który przedstawia jedynie najgłupsze wzorce. Zamiast uczyć i bawić to ogłupia.

użytkownik usunięty
braindead138

Właśnie- trafił szanowny kolega w sedno sprawy xD

braindead138

Dobrze powiedziane. Te pierdółki typu Hannah Montana tylko niszczą dzieciom mózgi.

maxior

Miley jest spoko... nie wszyscy muszo kochac tego Ala Pacin czy jak mu tam...

użytkownik usunięty
Annys

Dziewczynko- mylisz pojęcia-cenić jakiegoś aktora za wybitne role, świetną grę aktorską itp. to nie znaczy, że trzeba go kochać czy uwielbiać xD

użytkownik usunięty

Ja tez lubie Miley. Jest sliczna i ma ladny glos. A Hannah Montana czasami ogladam,choc mam juz 15 lat,bawi mnie ten serial.

użytkownik usunięty

Już 15 lat czy dopiero 15 lat- chciałaś napisać? xD

użytkownik usunięty

Bo widać poziom gimnazjalny w twoich wypowiedziach :D

użytkownik usunięty

No i co z tego ? Kochany,jak bedziesz tak kazdego traktowac,to zostaniesz sam jak palec. Poza tym,jestem dziewczyna,jakis szacunek mi sie nalezy. Aha. I watpie,ze jestes starszy ode mnie :). Skroro bawisz sie w takie cos.

użytkownik usunięty

"Kochana", nie martw się tak o mnie- samotność mi nie doskwiera :) Co do szacunku- na niego trzeba sobie w życiu zasłużyć dziewczynko- a nie od razu zakładać na dzieńdobry, że ci się należy hehehe xD I zapewniam, że jestem starszy od ciebie o wieeeeele dziecko xD

użytkownik usunięty

Masz powazny problem ze soba. Niech cie zawioza do szpitala psychiatrycznego. W bialym kaftaniku bedzie ci do twarzy. :)
Co z Ciebie za facet,skoro obrazasz dziewczyny.... twoj poziom to 0 moze -1. Dziecko... haha. Ale mi pojechales. No,no. Masz cos jeszcze ? Ot,kulturalny czlowiek z ciebie. - sarkazm.

użytkownik usunięty

Wybacz, ale nie wiem gdzie cię obraziłem xD- to raczej Ty mnie obraziłaś tam u góry. Kulturalny jestem bardzo, ale nie dla takich jak Ty, którzy sami uważają, że mogą rościć sobie prawo żeby ich na miejscu szanować- i co jeszcze? buty mam lizać na błysk czy ci oddać pokłony- zastanów się dobrze.

użytkownik usunięty

Nazwales mnie dzieckiem. Niestety,ja nie wygladam jak dziecko,tak mozesz sie zwracac do swojej matki. Jak Ty mi ja Tobie. Poza tym,nie moge zniesc ,gdy obrazasz fanki Miley. To takie ... niedojrzale i niekulturalne.

użytkownik usunięty

Nieważne, że nie wyglądasz jak dziecko- masz 15 lat- proste xD Ale wybacz- już nie nazwę cię dzieckiem. Poza tym nie obrażam żadnych fanek, a jedyne co tutaj jest niedojrzałe to niewolnicze uwielbienie Cyrus i twoje oburzenie po nazwaniu cię dzieckiem xD

użytkownik usunięty

Ciesze sie ogromnie. Dobra,kolego. Niech sobie ja uwielbiaja,ja zadnego problemu nie widze.

Annys

hańba ci dziewczynko.

użytkownik usunięty

nie ma to jak inteligentna riposta x]
(to sarkazm, jakbyś nie obczaiła)