Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

on jest bardzo ładna i ślicznie spiewa.
wy jej zazdrościcie.
dla mnie est na 1 miejscu.

Indiana_Miley

Co ja mam jej zazdrościć ! Ze gra w patologicznym filmie dla dzieci chorych psychicznie , i fałszuje na scenie .

Selena007

Kto fałszuje ten fałszuje ale na pewno nie ona..

Miley_16

Masz racje O.N.A nie fałszuje ale Cyruska tak

Elefirex

Nie jestem fanem Chylińskiej

Indiana_Miley

Wszystko jest dla ludzi, 'Selena007'. Nikt nie będzie miał problemów po obejżeniu serialu, albo wysłuchaniu kilku piosenek, chyba, że weźnie to sobie zbyt "dosłownie".
Pozdrawiam :D

_Olinka_

Ooooo tak.... zazdroszcze jej, że jest idiotką ^^

Indiana_Miley

No cholera jasna! Jak czytam te tematy to mnie biorą nerwy poprostu. I wiecie co Wam powiem, nie mam nic do Miley, ani do filmów w których gra, wisi mi. Ale przez te jej zagorzałe fanki i te puste teksty, zaczyna mi obmierzać właśnie sama Miley, chociaż nie jej wina, że ma fanów, którzy nie dopuszczają myśli, że może mieć też antyfanów. Tylko od razu posądzają o zazdrość...

użytkownik usunięty
Camilla3

kto jej zazdrości ten zazdrości, ale nie usprawiedliwiajcie się tym, że ona fałszuje, bo nie jest mandaryną. uważając, że ktoś jest słabym aktorem/piosenkarzem nie trzeba mu od razu zazdrościć, ale jeśli to nie jest prawdą, tzn to, że jest słabym aktorem, to tylko zazdrością to można nazwać.
pozdrawiam ; DD

Indiana_Miley

Ale chyba każdy ma swoje zdanie, i według niektórych jest właśnie słabą aktorką lub piosenkarką i nikt nie mówi tego przez zazdrość, tylko wyraża poprostu swoją opinię.

Indiana_Miley

o jej,ile masz lat 4?? Przez to,ze niektorzy chca wyrazi swoja opinie,to nie znaczy,ze jej zazdrosci:))

użytkownik usunięty
MaMich

tak jak napisałam, to zależy w jakim przypadku.
i nie mam 4 lat, nie mam nic przeciwko wyrażania swojej opinii.

użytkownik usunięty
Indiana_Miley

Ładnie śpiewa, ale to pusta lalka. Też bym chciała być sławna, ale jakbym była to bym miała mózg, a nie straciła go zaraz po uzyskaniu fanów.

Jak dla mnie Miley to pusta lala bez głosu i wyglądu... Nienawidze jej... Nie dlatego że jej zazdroszczę.. Chyba wspólczuję... Kiedyś ją nawet lubiłam ale jak dorosłam to zmądżałam i zauwazyłam ten brak talentu....:P POzdrO

Jak dla mnie Miley to pusta lala bez głosu i wyglądu... Nienawidze jej... Nie dlatego że jej zazdroszczę.. Chyba wspólczuję... Kiedyś ją nawet lubiłam ale jak dorosłam to zmądżałam i zauwazyłam ten brak talentu....:P POzdrO

beeti95

Oczywiście, że jej zazdrościsz. I za co możesz ją nienawidzić ? Znasz ją ?
Co ty w ogóle możesz wiedzieć w końcu wszystkie części High Schol Musical oceniłaś na 10! :)

Blablarzynca

Przecież to jakiś troll, po co sobie nim zawracać głowę.

A sama MC jest gwiazdeczką wypromowaną przez producentów. Gra słabo, a śpiewać to my naprawdę tego nie wiemy, bo wokal się dziś prawie wszędzie przerabia. To nie jest przecież artystka tylko maszynka do robienia pieniędzy.

Abukashi

Nom zgadzam sie z tobą Abukashi....... Jasne kurde zazdroszcze jej podygało cię chyba balbazynca9 czy jak tam masz)? A high school oceniałam już dawno jak mi się jeszcze bardzo to podobało... TERAZ jak mi przypomniałaś/eś to zmieniłam ocene :P

beeti95

Nie, nie zazdroszcze jej. Nie wiem czy komus mozna zazdroscic, prowadzi to do grzechu, a ona nie jest grzechu warta. Nie wiem jak mozna sie tak nia zachwycac. Podbila swiat bo jest ladna. A jak widze nastolatki wzdychajace za kazdym razem kiedy wymawiaja jej imie to mnie cholera bierze. Sa kobiety warte takiego wzdychania - powiem to juz drugi raz - naprzyklad taka Eva Green, ale nie berbecie jak Miley.

Indiana_Miley

Weź Ty się zastanów co mówisz !! Przecież to dziecko nie jest ani ładnie , ani ślicznie nie śpiewa !! Jak ona może być w tej samej kategorii jak Johnny Depp, Heath Ledger itd ?! Dla takich jak to coś powinna być stworzona nowa rubryka pt. 'beztalęcia' . A tak wgl to się na klawiaturze napisz pisać xdd

blueberry_4

miley to dz*&^ka i tyle więcej talentu mają polskie menele jak się napiją i ładnie śpiewają i wogule to beztalencie jest tylko dla dzieci disneya bo ja wychowałem się na prawdziwym kinie i aktorach którzy coś znaczą a nie podrabianej disneyowskiej pipie

hemp_gru13

a tak wogule filmweb zamienia się w przedszkole bo tylko dzieci piszą o mily jonasach efronach i innych disneyowskich pipach

hemp_gru13

Zgadzam się :/ Naprawdę chyba wole słuchac mojej siostry pod prysznicem niż tego czegoś co się nazywa Miley czy jakoś tak :P

hemp_gru13

Boziu,dzieciaku.Jakie Ty błędy ort. popełniasz!
Ja ją lubię,wygląda na sympatyczną.
Uważaj,bo niedługo Tobie jadu zabraknie.

czekoladoweserce

a tobie czego innego miley to jeden wielka pi#da i tyle to rozkapryszony gówniarz i tyle i sory ale ja błędów nie robię

hemp_gru13

Robisz. Pisze się : w ogóle,a nie wogóle.
Poza tym,ciekawe co Ty wiesz co znaczy dziwka.Jestem bardzo ciekawa :).

Nie lubisz jej,okej. Ale czy musisz ją wyzywać od dziwek?
Jak dla mnie jesteś rozkapryszonym bachorem,który zazdrości Miley i ma kompleksy. ;>
Żenada.

czekoladoweserce

Boziu,tak Cie to boli,że Miley jest sławna i bardzo ładna?
Pewnie zazdrościsz jej tego. Rozumiem,al pohamuj język. < 3

czekoladoweserce

Na pewno lepiej gra niż np. Kristen Stewart. Jest przynajmniej radosna,a nie przymulona jak Stewart.

czekoladoweserce

Stewart jest o wiele lepsza pod względem aktorstwa od Miley (chociaż za tamtą też nie przepadam). Już w tym zmierzchu napewno jest lepszy poziom aktorstwa niż hannie montanie...

beeti95

dzieci oblegają forum bo tylko one wypowiadają że lubią hanke. Na pewno ta ze zmierzchu jest lepsza choć też za zmierzchem nie przepadam

hemp_gru13

Nie. Stewart to smutny,zamulony kościotrup,który wciąż otwiera paszczę.
Nie jestem dzieckiem,mam 16 lat. A ja myślę,że jesteś jakąś zakompleksioną dziewuszką [13 lat góra].

beeti95

Ohohoho. No proszę!

Nie wiem dlaczego tak nie znosisz Miley. Co ona Ci zrobiła?
Drażni Cię?

Indiana_Miley

ładna jest i dobrze śpiewa, ale jej gra aktorska to jakieś nieporozumienie -.-'
niech ona lepiej zacznie śpiewać i ustąpi miejsca prawdziwym aktorom .

marsandearth

jest brzydka nie umie śpiewać i nie powinna grać w żadnym filmie ponieważ filmy z nią jeśli będę dobre to i tak będą mieć kiepską ocenę

hemp_gru13

Ponieważ ludzie jej zazdroszczą. Boże.
To widać,jest czego zazdrościć.
Jest piękna :). A to zdjęcie na filmweb =cudne. Uwielbiam,kiedy ma takie loki :D

czekoladoweserce

A wg mnie ma takiego dziecinnego ryja.... Podobnie jak Selena Gomez... NIe lubię urody ani jednej ani drugiej...
Co do talentu Miley.... To w ogóle go nie posiada...
Aktorstwo w hannie montanie do bani (po niczym więcej nie da się go oceniać bo w niczym prawie nie grała), a co do tego jakieś filmu last song czy jakoś tak to podobno strasznie słabo zagrała ( takie sa opinie krytyków i nie tylko, bo nota na imdb i komentarze też mowią same za siebie)

hemp_gru13

Ja nie wiem czemu ludzie piszą że ona jest brzydka? Co najwyżej jej uroda może nie być w twoim guście ale nie jest BRZYDKA. Jeśli tak sądzisz to chyba nie widziałaś naprawdę brzydkich ludzi. I podobnie jest ze śpiewaniem - przecież ma bardzo dobry głos i fajnie śpiewa na żywo - wystarczy tylko posłuchać. A z jej aktorstwem wcale nie jest tak tragicznie jak niektóry piszą. W HM ja nic nie widzę takiego co by się rzucało w oczy i zarazem byłoby przejawem takiego wielkiego beztalencia za które ją masz. Tak najłatwiej po prostu zaprzeczyć - jest brzydka, nie umie śpiewać, nie umie grać. Ale jak na swój wiek to sporo osiągnęła i tam w USA jest bardziej postrzegana jako gwiazda.I niech mi nikt nie pisze to wszystko dzięki ojcu bo on za nią nie śpiewa i nie gra.Wiadomo że w czymś na początku na pewno jej pomagał ale który ojciec by nie pomógł własnemu dziecku? Polska to powinna mieć chyba drugą nazwę pt: " Kraj nienawiści i zazdrości " sądząc po tych wszystkich komentarzach i nie tylko na podstawie Miley tylko ogólnie. Zawsze gdy ktoś u nas próbuje coś osiągnąć to zostanie zmieszany równo z błotem.A jeżeli chodzi o kiepską ocenę filmów z udziałem Miley - to wiadomo że bez względu na jakość i tak ocena będzie niska bo większość osób oceni film zanim obejrzy " bo gra w nim Cyrus". Żałosne.

marsandearth

Dobrze sobie radzi.Nie jest wybitna,ale nic do niej nie mam.
Jak tak Wam przeszkadza,to zróbcie coś z soba...

czekoladoweserce

to sami wpierw zróbcie coś z sobą i nie piszcie i nie zakładajcie tematów pt: ,,Ona jest śliczna" , ,,Uwielbiam ją" itd itp i dla waszej informacji wg mnie jest brzydka nie ma talentu jedyna piosenkę którą da się jeszcze słuchać to see you again i nic więcej do kiepskich aktorek z polski nie może się równać. według mnie jej największym talentem jest robienie show wokół siebie aby świat o niej nie zapominał

hemp_gru13

Taka prawda :/
Te wszystkie jej skandale na koncie to tylko dla sławy...
NIe lubie takich aktorek ani piosenkarek ktore dla sławy zrobią wszystko...

beeti95

i takich ludzi jak ty lubię bo rozumieją mnie

beeti95

Plotkarskie portale wymyślają głupoty na jej temat,a Ty we wszystko wierzysz. Jezus. -.-

beeti95

Matko jakie skandale? Już od bardzo dawna nie słychać o żadnych jej "skandalach". A te "pseudo-nagie fotki" to rzeczywiście ogromny skandal bo pokazała przecież trochę brzucha i pleców ;/

hemp_gru13

Może hm... spójrz w lustro ?
Bo wątpię,że Ty taka piękna jesteś,zakompleksione brzydactwo.

czekoladoweserce

dziecko!!! piękna czy piękny bo ja nie jestem dziewczyną i co mnie obchodzi wasze i twoje zdanie ja już się o niej wypowiedziałem

hemp_gru13

Nie jestem dzieckiem,ale Ty widocznie tak. PO Twoich wypowiedziach to widać. :)
Nie wiem. Siostra się każe Ci ją tyrać czy co ?

hemp_gru13

A wy przestańcie zakładać tematy pt: "Jaka ona paskudna ale ma ryj" czy "totalne beztalencie" itp...

Miley_16

to wy nie zakładajcie że jest ona utalentowana śliczna mądra fajna itp itd

hemp_gru13

Boże,nie podoba się coś,to więcej się nie krzywdź i nie wchodź tutaj.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Ja też Miley lubię.
Jest świetną,sympatyczną dziewczyną.Jak kumpela z podwórka :).

weź się nie podniecaj że jesteś fanka no i co sama nie wchodź tu mi nie zabronisz