Ale po co tak się męczyć i wchodzić tutaj? Nie lubisz jej - Okej,dzieciaczku, okej.
dzieciaczek to może ty jesteś bo nie ja znasz takie słowa
,,cwana w necie frajer w świecie"
to do was się tyczy w porąbani fani cyruski. ja was się nie boją więcej biorę na klatę niż wy ważycie dzieciaki
ja nie odpuszczę dopóki fani się nie zamkną i nie przestaną pisać na forum to tak anty fani się nie zamkną
sama dzidzi daj spokój ja nie odpuszczę dopóki wszyscy fani na tym forum nie zamkną się i nie przestaną zakładać tematów i pisać że jest fajna
Pomyliłeś się . ;) Dzidzią to już dawno nie jestem.
Chłopie,zachowujesz się jak zdrowo po.pierdolony facet. Co Ci to da?
Urwiesz łby fanom Miley ?
Każdy ma inne zdanie. :) Co Ci Miley takiego zrobiła?
słucham.
ja nie bo słyszałem jej piosenki są kiepskie ale są inni wykonawcy co dobrze śpiewają ja tam lubię eminema i 50 centa ale też z polskich pare osób jest
Ja też lubię Eminema i 50 centa i jakoś ich nie wyzywam i nie najeżdżam na tych którzy ich nie lubią..
Miley to fajna utalentowana dziewczyna, ma niepowtarzalny glos i bardzo mi sie podoba ;) Dodam ze nie jestem juz nastolatkiem i nie zamierzam wchodzic w polemike z niedojrzalymi emocjonalnie gowniarzami...
beeti95 ma racje a ja dalej nienawidzę miley przez parę dni mnie będzie bo lecę do Włoch. Ale wtedy niech inni antyfani mnie zastąpią
A w czym cię niby mają zastąpić? To jest śmieszne i ten "ruch antyfanów" haha ty chyba za poważnie bierzesz do siebie to wszystko. Weźcie może chodźcie po domach i zbierajcie od razu podpisy antyfanów Miley.
odczep się bo teraz nie mam czasu na dyskusje bo muszę się pakować ale w następnym tygodniu podyskutejemy
''odczep się od Miley'' ?
weźcie się zastanówcie. Gadacie jakby ktoś wam mame wyzywał, albo coś..
Szkoda gadać.. ;/