Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Mam już dość takich ludzi, którzy wyzywają Miley. Nie rozumiem takich ludzi.
Jest już dorosła i ma swoje życie i robi z nim co chce , a wam nic do tego.
A po za tym na tym skandalowym video , Mil nie z własnej winy pali fajkę wodną
to jej najlepsza przyjaciółka ją wrobiła ! Zdradziła ją najbliższa jej osoba !
Jak ty byś się czuł gdyby ciebie tak potraktowano ?

To jest okropne i współczuje jej z całego serca.
Mam dosyć tych którzy wyzywają ją od szm.at , czy dzi.wek !
Nie chce już dłużej słuchać takich rzeczy !
Teraz w tych trudnych dla niej chwilach wiele fanów już od niej odeszło,
bo, np. zakończyła się emisja Hannah Montany ..
No , ale pomyślcie, ona już dorosła i nie będzie wiecznie kręcić
serialu dla dziesięciolatów. Ma w swoich planach większe produkcje
większe filmy i chce zajść daleko jako aktorka.
Nie którzy też ją znienawidzili , za tę żekomo rozbieraną sesję w hotelu.
I co bo głupie BRAVO tak napisało to już wszyscy muszą w to wierzć !
A to wcale nie jej Miley ! Bo inna modelka przyznała się ,że to ona jest na
tych zdjęciach , a nie Miley !Nie wiem czy wiecie , ale rodzina Mil się rozpadła !
Jej rodzice się rozwodzą i ona teraz jest w rozsypce. Ma obowiązek zajmowania się młodszym rodzeństwem Noah i Brasionem. To ciężkie chwile dla całej trójki.
Dlatego to jasne , że woli spędzać czas z przyjaciółmi którzy ja pocieszą , a nie
jeszcze bardziej przeżywać sytuację rodzinną. Wiem co czuje Miley w tych chwilach , bo moi rodzice teraz też są w trakcie rozwodu, po 19 latach małżeństwa.
I też mam młodszego braciszka, którym się muszę opiekować w tym czasie.
A więc jesteśmy w podobnej sytuacji. I ja naprawdę ją rozumiem.

kimikoq

Heh nie wiem czemu ale odnoszę dziwne wrażenie gdy to czytałem bo sam podobny tekst tutaj pisałem, nawet wtedy gdy MetroWNY wydało artykuł broniący Miley ale nikt nie zebrał się na odwagę aby coś napisać albo po prostu nie miał dobrych argumentów przeciw i się speszył, bo nawet 1 posta nie było a temat trochę siedział na "głównej" ;)

kimikoq

ja nie rozumiem ludzi którym nie podoba się to że "to kolejna gwiazdka disneya" ale prawda jest taka że posiada znakomity głos a ludzie i nic tego nie zmieni wolę ją jako piosenkarkę ale piosenkarkę a nie jako dziewczynę z Hanny Moontany

kimikoq

No dokładnie, ja tez nie rozumiem takich ludzi. Ja Miley mimo wszystko lubię i twierdze,ze ma całkiem dobry głos.

mrs robinson

Ja też ją rozmumiem bo moi rodzice też się rozeszli... Ja jej nie potepiam, chociaż oczywiście nie uważam jej ostanie zachowanie za właściwe, ale nawet ona chyba to przyznaje że trochę zbłądziła... Mam nadzieję że ułoży się jej w życiu... Bo wiem jak to jest gdy tój świat w którym żyłaś/eś wali ci się na głowę...