Min-ho LeeII

8,5
1 720 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Min-ho Lee

Czy ktoś wie czy będzie on grał w jakiejś nowej dramie w 2014 roku? Jestem ciekawa.

aneant89

Czytałam dużo plotek o tym, że pójdzie do wojska w tym roku. Jeśli info się sprawdzi, to raczej w niczym nie zagra ;)

Kardaminka

Chyba jednak nie poszedł - ostatnimi czasy bierze udział w wielu reklamach, teraz został twarzą LG

aneant89

z tego co podaje wiki i mdl ma wystąpić w filmie Gangamblues, ale data premiery nieznana więc nic nie wiadomo...

Fantasticmysiapysia75

A z tego co ja się dowiedziałam to dopiero zaczęli czytać scenariusze i premiera filmu jest zaplanowana na grudzień tego roku ;)
Co do wojska to (ja tak myślę. niema potwierdzonych informacji ;d) pewnie będzie po filmie się szykował do niego. Więc na dramę z nim to przez najbliższe dwa/trzy lata to bym wcale nie liczyła.

patrycjagrudzinska1

Tak jak dziewczyny pisały Min Ho obecnie skupia się na zdjęciach do filmu "Gangnam Blues",które właśnie niedawno się rozpoczęły. Premiera filmu jest przewidywana na listopad/grudzień. Co do służby w wojsku, to pisałam o tym na FanPage Lee Min Ho Polska,że została ona mu odroczona tylko na ten rok(teraz do służby wybierają sie roczniki 1987,czyli teoretycznie Min też powinien iść) z powodu takiego iż dobrze promuje koreańską kulturę za granicą. Więc najbliższa drama według mnie za trzy lata,ponieważ służbę w wojsku odbyć musi.

anylka1405

Jak to musi:)? dostanie lewe zwolnienie od lekarza albo sluzbe zastepcza i po sprawie, tak sie to robilo:)

Szybszy

Służba w Korei jest obowiązkowa,nie ma znaczenia to że jest gwiazdą. Tam idzie każda sława bez wyjątku czy jest aktorem czy piosenkarzem. Nie pójście jest raczej niemożliwe,a co za tym idzie nie wyszłoby mu to nawet na dobre.

anylka1405

To tak można :)? A u nas kto miał pieniądze nie szedł do wojska, ech widocznie co kraj to obyczaj :)

Szybszy

No Korea to nie Polska. W związku z tym,że Korea Płn. i Płd. nadal pozostają w jakimś konflikcie,2 letnia służba ma być jakby przygotowaniem.
Oczywiscie są sposoby żeby nie iść do służby jednak zdążają się one częściej wśród szarego społeczeństwa a nie wśród gwiazd gdzie wszystko co robią zawsze wychodzi na światło dziennie.

anylka1405

To wielka strata, bo procz Faith wszystkie dramy z Min Ho były dobre, z drugiej strony to dobrze bo stesknimy się za jego gra, nawet nie wiadomo czy poznamy go za 2 lata...

Szybszy

Czemu uważasz,że Faith było złą dramą? Lepsza niż Heirs na pewno.
Dlatego musimy się nim nacieszyć póki jeszcze jest aktywny :D
Hmm...Myślę,że aż tak bardzo się nie zmieni. Fakt,będzie niestety musiał obciąć włosy,ale nie zmieni się aż tak żeby fani go nie poznali.

anylka1405

Prawda jest taka, ze chyba gdyby w Faith nie zagral Min Ho, mało kto by wogole pamietal o tej dramie :) To drama zdecydowanie za dluga z niezrozumiałym dla mnie zakończeniem, rzucającym cien na cala fabule. Owszem były lepsze momenty, ze chciało się naprawdę ogladac, ale było ich o wiele za mało. Najwyzej z nim cenie Kwiecistych Chlopcow, City Huntera, Personal Taste, Heirs i niestety daleko daleko Faith :) Widzialem go wcześniej, w trzech dobrych dramach, pewnie dlatego Faith mnie tak bardzo rozczarowal .

Szybszy

Czy wiadomo coś by Lee Min Ho zagrał w tym roku w jakiejś nowej dramie? Obejrzałam Boys Over Flowers, Personal Taste, The heirs i City Hunter... i moje życie straciło sens! Czy pojawi się coś nowego? Jestem tak jakby na narkotycznym głodzie jeśli chodzi o tego aktora :D Orientujecie się wygląda teraz jego sytuacja z tym wojskiem?

alisa_94

Poszedl do wojska na początku 2014 roku, zostały mu jeszcze niecale 3 lata do wyjścia.

aneant89

Nowa mini drama z nim w roli głównej! https://www.youtube.com/watch?v=lcGWNa6GIyA&list=HL1400190826 Co prawda duże lokowanie produktu, ale da się przełknąć. Początek szczególnie przypomina mi dramę "You who came from the stars".

Orkadrahi

To też już obejrzałam... :( Ale czy wiadomo czy w tym roku wyjdzie jakaś nowa drama z nim? Pełnometrażowa?

alisa_94

Tak, dramafever o tym informowało jakiś czas temu. Min Ho zrobił sobie dłuższą przerwę i na ekrany wraca dopiero w drugiej połowie tego roku.

Orkadrahi

Ech... no cóż... to daje mi jakąś nadzieję... :D Dziękuję Wam za informacje :) Pozostaje mi tylko czekać ;)

alisa_94

Tak, Min Ho pod koniec tego roku zaserwuje nam jakąś dramę :D Sam to potwierdził w jednym z wywiadów :)

anylka1405

Cudnie! :D Cieszę się, że nie tylko ja czekam na Lee Min Ho i śledzę informacje o nim ;) W ogóle to może ktoś miałby ochotę popisać o tym aktorze i nie tylko? Chętnie powymieniałabym się z kimś interesującymi tytułami dram i wrażeniami po nich :)