Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 533 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

Monica jest taką sobie aktorką. Co wy myślicie?? Ale nie jest moją ulubioną. Np. Keira Knightley jest piękniejszą od niej.

i_v_

A widzałaś chociaż kilka filmów z Monicą czy przeczytałaś te bzdury w bravo girl?

i_v_

drogi Endrju mam prawo powiedziec na jej temat co ja chce. Nie bedziesz mi mowil co mam pisac. a widzialam kilka filmow z nia np. Asterix i Obelix 2, Nieustraszeni bracia Grimm. Nie chce mi się wiecej pisać bo po co??

pozdro:)

i_v_

Monica jest najpiękniejsza! Keira jest ładna, Charlize Theron jest ładna i wiele innych aktorek jest ładnych bądz pięknych natomiast Monica, to 100 % kobieta, nawet jej chód jest bardzo kobiecy po prostu jest zjawiskowa.

użytkownik usunięty
andrzej_25

Zjawiskowa to dobre określenie nie Belucci. Mi właściwie się nie podoba, na pewno nie chcialabym tak wyglądać, ale ma w sobie coś, to jej spojrzenie... Dla mnie osobiście jest idealnym przykładem na to, że uroda to nie wszystko.

i_v_

Keira jest piekna? Przypominam sobie wypowiedz jakiego piosenkarza gdy poweidzial o niej : " Keira mnie nie kreci. Wyglada jak chlopak, zero kraglosci". Owszem, gdyby przytyla te kilkanascie kilo moze jakos by wygladala, ale nadal efekt psuja te wywiniete na druga strone wargi :/

kozas15

Zgadzam się w zupełności. to tak jakby napisać, że Orlando Bloom jest piękniejszy od Moniki. Jak juz porównujemy to porównujmy prawdziwą kobietę z prawdziwą kobietą. A jeśli chodzi o grę aktorską, to Keira na razie nie pokazała nic godnego uwagi.