Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 269 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

nie kapuje...

użytkownik usunięty

co ludzie w niej widza? nie jest przesadnie piekna ani zdolna... a wszyscy sie nia tak zachwycaja.. nie kapuje

Wlasnie ja tez nie rozumiem,
o co w tym wszystkim chodzi. Dla mnie ona jest po prostu przecietna. A tak naprawde nikt nie jest w stanie odpowiedziec mi, co takiego w niej widzi.

użytkownik usunięty
fiamma

no i to mnie właśnie zastanawia...
dla mnie ona tez jest przecietna...czaasem ladna czasem brzydka. ale niek jakos jeszcze nigdy mi nie potrafil sprecyzowac co w niej takiego pieknego. nawet nie uslyszalam od nikogo ze ma to tzw. "cos" ...

użytkownik usunięty

nie zgadzam sie z toba
Dla mnie jest ona bardzo piekna i seksowna. Da sie to nawet zauwazyc jak jest w pelni ubrana :DD, wiec nie wiem czemu sie dziwisz, a jesli chodzi o zdolnosci to zalezy w czym ... :D

użytkownik usunięty

nie zgadzam sie.,..
nie zgodze sie z toba...dla mnie ona wcale nie jest kobieca, zmyslowa etc. nie rozmiem zachwytu nad jej osoba a co do zdonosci...chodzilo mi o te aktorskie bo z tego co mowia jest ona aktorka chyba...(chociaz z tym czasem mozna by polemizowac)

usteczka
to przez te usta.
to wszystko przez nie!

nie ty jedna
ja też nie wiem czym się tu zachwycać.Ona wcale nie jest żadną pięknością.Zwykła baba i tyle.Nie przekonuje mnie ani jej gra ani rzekoma uroda.

mi sie podoba jej (tak mi sie wydaje) normalnosc, to ze nie robi z siebie Bóg wie kogo poprostu jest sobie i fani ja kochaja :P

najpiekniejsza kobieta swiata - koniec i kropka

Alexanderrr_2

ale wy inteligentne rozmowy prowadzicie:p
-jest przeciętna i nie wiem co ludzie w niej widza
-nie zgadzam sie jest seksowna i piekna
-nie zgadzam sie z toba jest przecietna i nie wiem co ludzie w niej widza
-zgadzam sie z toba nie wiem co ludzie w niej widza
-nie zgadzam sie.......

ja powiem tyle że się z wami zgadzam a z wami sie nie zgadzam:p - podziwiam Belucci odkąd obejrzałam Malenę - gra aktorska na wysokim poziomie(nikt nie zaprzeczy). Na inne role też nie ma co narzekać... a uroda?charakterystyczna i tyle jako aktorce wystarczy. Czy sie podoba czy nie to już rzecz gustu - a czasami i zazdrosci ( jak to czesto bywa - podświadomej;)).

pozdrawiam serdecznie

__9829Nutellka

hmmm wlasciwie to wszysto jest bez sensu kazdy sądzi inaczej wiec po co sie klucic jak pewnie i tak kazdy wierzy w swoja racje heheh

Anouk_4

oj przeciez nikt sie nie kłóci - na razie dowiadujemy sie kto sie z kim zgadza a kto nie:p
Ale mnie troszke razi keidy ktoś dochodzi do wniosku że skoro Belucci juz ma zmarszczki, a ludzie uważają że jest piękna to jest złą aktorka... dziwaczne rozumowanie:)

__9829Nutellka

hmmm na mysl mi przychodzi mi jedna piosenka 'baranek' niech zyje zawisc i zazdrosc, wlasciwie to niektorzy by ja pewnie zatukli jak Malene hehe tylko za co za to ze maja kompleksy??? ehhh

Anouk_4

no ja sie z M. nie zgadzam! ogladajac chociazby Malene mozna sie przekonac, ze grac naprawde potrafi, jest piekna i mimo wszystko ma klase

__9829Nutellka

Tak samo, jak Ty podziwiam ją odkąd zobaczyłam "Malenę", strasznie mnie wkurzały te baby, które ją pobiły za to, że była ładniejsza od nich. Podobnie jest pewnie z krytką, zazdrość. W "Malenie" zagrała super, w "Podejrzanym", choć nie mówiła wiele, też była dobra.
Pozdrawiam

Veda12

Ludzie, o gustach się nie dysktuje!!! ja ją uwielbiam (co prawda jeszcze duzo jej brakuje do Catherine Deneuve), ale to nie znaczy, że wszyscy muszą ją podziwiac... a poza tym ja tez na przykład nie rozumiem zachwytu Angelina Jolie, ale szanuje to, że inni ja uwielbiają i mają ku temu swoje powody...

pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
miriam_b

czymże jest Bellucci przy Catherint?Czym?

"Czymże jest Bellucci przy Catherint? Czym?"
BOGINIĄ!!!
Monica jest, Bellissima!!!
Porównywać ją z Bellucci to tak jak porównać ziarenko piasku do Słońca. Bo tym, że jest dla mnie Monica Bellucci SŁOŃCEM!!!

Zgadzam sie. Uwazam, ze nie jest taka seksbomba na jaka sie ja kreuje. Aktorka nie jest wybtina, ale ciezko jej odmowic talentu. W "Malenie zagrala dobrze". Nie zawsze wlasciwie wykorzystuje swoj talent, bo trudno zeby robila to odgrywajac 20-minutowe sceny gwaltu:D

Nie musi byc piekna, nie musi byc bardzo zdolna
Co ludzie w niej widza? Normalnosc. Nie jest sztuczna gwiazda kreowana przez media
Pozatym czuc od niej kobiecosc i wdziek, ktorego slowami opisac sie nie da. To trzeba poczuc. Jesli nie czujesz, to nie zrozumiesz