Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 270 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

chętnie przespałabym się z Nią i pewnie większość kobiet też. w końcu każdy jest biseksualny...

SatineNic

Zgadzam się:)Niewiele jest kobiet, które budzą takie emocje wśród innych kobiet i to jest najlepszy wyznacznik magnetyzmmu i erotyzmu.

Abriel

eee mysle ze dziewczyny jak widza piekne cialo innej dziewczyny maja jakies tam mysli ale watpie zeby mezczyzni mieliby sie soba zachwycac ;p

guga_buzka

"watpie zeby mezczyzni mieliby sie soba zachwycac ;p"- Bo my jestesmy lepsi od was w 1000000000000000% ;)

PUNISHER

no właśnie. facetami nie ma sie co zachwycać ;DD

użytkownik usunięty
klaudyyynka11

Co za straszny feminizm ;( chociaz gdybym był dziewczyną to byłbym raczej les :p dlatego nie dziwi mnie to :)

SatineNic

mimo wszystko nie chciałabym wyglądać jak ona....chociaż coś w sobie ma

SatineNic

Najpiękniejsza kobieta wszech czasów. Jedyna aktorka, którą mogłabym oglądać bez końca.

MaRyska

Piękna kobieta.Wiele z nas,pań,nie zawsze chyba umie obiektywnie i bez zazdrości oceniać piękne kobiety,ale jak dla mnie,w Monice jest coś takiego...hm,co sprawia,że mimo swojego piękna i sławy jest podobna do nas.
Aj,trudno mi się wysłowić :P

Nenson

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11031/monica_dv118123.jpeg

Dla mnie porażka. Nie tknąłbym jej kijem z 2 metrów.
Co innego Michelle Pfeiffer, albo Natalie Portman.

Motorcycle_Boy

jeju co za lesbijki. :D

Biseksualność to pojęcie wiążące się do jednej płci - do kobiet.

patrick_42

Yy...co?
Albo nie zrozumiałam sensu wypowiedzi o biseksualizmie,albo jest ona,jak twierdze,idiotyczna.

Nenson

Fakt, jest idiotyczna............................................

Nenson

Fakt, ta wypowiedź jest idiotyczna. Chyba, że dla jej autora (lub autorki) biseksualizm i miłość lesbijska to to samo.

Abriel

Oj co wy chcecie.

(nie rozumiem o co chodzi w "za krótki")

patrick_42

Nie martw się. Ten temat jest i tak cały do dupy ;)

PUNISHER

No toż prawda.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
SatineNic

nie wiem jak Ty Virginio-Satine ale ja jestem heteroseksualna i nie kręcą mnie kobiety nawet jesli są ładne, więc bardzo Cię proszę nie mów, że każdy jest biseksualny

chesterka89

dokładnie! Mnie również nie pociągają nawet piękne kobiety...a już na pewno nie ten "włoski" typ....

użytkownik usunięty
SatineNic

choć nie jestem kobieta zgadzam sie z toba w pełni a co do tej biseksualności to moze female + female moze zadziałac alemy faceci ze soba eee raczej nie wiec bi tak ale tylko do kobiet :)

patrick_42

Eee.....tam czy tu się podniecać? Kobita ta wygląda na straszną dziwkę!
W sumie to trzyma sie młodo, ale w dupa z niej to taka sobie!!!

SatineNic

O czym wy tu w ogóle piszecie? Zebrało się kilka osób z głową i rozumem, kilka zawistnych dziewuch z kompleksami i kilku facetów bez gustu. Monica jest piękna i tego faktu się nie kwestionuje.

Cyanide

To tylko kwestia gustu, i warto na te tematy rozmawiać.

patrick_42

a Ty widzisz tu jakas rozmowe? Bo ja widze samych zwolennikow "urody cameron diaz" ktorzy smia sie wypowiadac na temat tej pieknej wloszki w sposob ublizajacy. P-R-Z-Y-K-R-E.

Cyanide

Hmmmm, chyba masz rację...

Cyanide

Którzy śmią się wypowiadać??!!
Chyba żartujesz! kim trzeba być żeby móc się wypowiadać na temat czyjejś urody?!

rudaxxxmarta

Patrzac na Twoj avatar, niestety, jest to PRZYKRE, ze takie osoby wypowiadaja sie w jakikolwiek sposob na temat Bellucci. Ale to sa wlasnie uroki FORUM, mozna byc kims, a mozna byc nikim i wszystko da sie napisac, wystarczy klawiatura i internet.

SatineNic

Cyanide...dla mnie Cameron Diaz jest tak samo okropna jak Monica Bellucci, więc nie wiem na jaki temat się wypowiadasz.Podobają mi sie takie aktorki jak Charlize Theron, Catherine Zeta-Jones, Amelia Warner czy Nicole Kidman-cóź każdy ma swój gust.Ty najwyraźniej nie posiadasz dobrze rozwiniętego mózgu skoro uważasz , że jak komuś nie podoba się jedna brunetka to od razu woli urode blondynek-kiepski i bardzi płytki sposób myślenia....

CristineHolly

Wydaje mi się, że Cyanide miała na myśli pewien nieskomplikowany, boleśnie maślany typ urody, a nie preferencję dotyczącą konkretnego koloru włosów. Ale żeby zrozumieć tą aluzję trzeba było się chwilę zastanowić, a ty jak już przyznałaś, nie masz tego w zwyczaju.

Abriel

Diaz???? Blee co za maszkaron. Bellucci jest bardzo ładna (o ile nie piękna) i myślę, że większość też tak myśli.

SatineNic

Całkiem możliwe...ale też całkiem możliwe, że to ja mam rację. Cyanide nie jestem-Ty chyba zresztą też nie...

CristineHolly

Hmm..no cóż ja tam się w kłutnie wdawać nie będę tylko wypowiem się na dany temat.Tak więc uważam, że nie wszyscy są biseksualni i błędem było wrzucenie nas wszystkich do jednego worka.Co do Moniki to osobiście uważam, że jest piękna, dobrze gra i może na jakiś gorący pocałunek z nią mogłabym sobie pozwolić ale to wszystko :P:):P:)

użytkownik usunięty
markin

Zawsze zastanawiało mnie, że np. faceci nie wchodzą na forum Brada Pitta czy Dzordża Clooneya i nie piszą tam, że ci aktorzy są brzydcy czy mało przystojni. Praktycznie na forum kazdej znanej aktorki znajdzie się kilka przedstawicielek płci żeńskiej i wypisuje posty w stylu, że dana aktorka jest brzydka, ma krzywe usta, nogi czy coś w tym stylu. To jest zwyczajnie żenujące. O ile facet skrytykuje wygląd kobiety to ma to jeszcze jakis sens (mimo, że nieeleganckie), o tyle krytyka ze strony kobiet świadczy jedynie o ich niedojrzałości, kompleksach i zawiści.

Jeśli chodzi o Bellucci to jest po prostu piękna, nie w moim guście, ale szczerze powiedziawszy wygląda, jakby wyszła spod dłuta Michała Anioła albo innego geniusza.Jej mąż V.Cassel to szczęściarz.

cytat: Zawsze zastanawiało mnie, że np. faceci nie wchodzą na forum Brada Pitta czy Dzordża Clooneya i nie piszą tam, że ci aktorzy są brzydcy czy mało przystojni. Praktycznie na forum kazdej znanej aktorki znajdzie się kilka przedstawicielek płci żeńskiej i wypisuje posty w stylu, że dana aktorka jest brzydka, ma krzywe usta, nogi czy coś w tym stylu. To jest zwyczajnie żenujące.

...tak wygląda historia Maleny w rzeczywistości :)

(właśnie obejrzałam wspomniany film; nie znajduję słów dla seksailu Bellucci. chociaż znam osoby, którym boska Monica się nie podoba chociaż nie wiem, jak to możliwe)

SatineNic

ja jakoś nie bardzo z tą biseksualnością...no ale pewnie jestem zacofanym homofobem, trudno.....przezyje to jakoś i spać też będe dobrze