Morgane Polański

6,9
1 308 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Morgane Polański

Rewelacyjnie zagrała w Wikingach. Z twarzy podobna do do swojego taty. Ma dużo wdzięku. Chce się na nią patrzeć, jak gra. Przykuwa uwagę.

Paklum

najgorsza rola w całym serialu, aż sprawdziłem kim jest ta kobieta i jakie są recenzje jej aktorstwa, a to córka Polańskiego xD niewątpliwie nie odziedziczyła po ojcu talentu

Armando101

Najgorsza rola w całym serialu to Bjorn, który ma na kilkadziesiąt odcinków jedną minę- skrzyżowanie wyrzutu na rozmówcę z bólem istnienia

Armando101

Mam to samo zdanie. Nie odziedziczyła też urody po matce:(

Paklum

Aż wstyd się przyznać..ale oglądając Vikongow,nie wiedziałam kim ona jest. Pomyślałam sobie,że po prostu brzydka aktorka. Niestety...ale urodą nie grzeszy. Jakiś tam talent ma....ale jej postać była wybitnie wkurzająca. Szkoda też,że nie odziedziczyła urody po matce

Sabineczka7

Ona nie ma urody, bo podobna do ojca, ale zagrała bardzo dobrze negatywną postać. Oczywiście, że wkurzająca. Ba taka miała być.

Paklum

Chodzi mi o to,że jego córka ma wkurzający wygląd, manierę.. a co do Polańskiego to nie mam nic do jego życia prywatnego. Jak dla mnie jest wielki pod względem artystycznym. Robi zaje....ste filmy.

Sabineczka7

Polański też urodą nie grzeszył, nie lubię go jako człowieka, nie tylko przez ekscesy z nastolatką, ale również dlatego, że jest zarozumiały, co było widać w jednym z wywiadów z naszą dziennikarką. Jednak talentu reżyserskiego i aktorskiego nie sposób mu odmówić. Lubię jego wczesne filmy amerykańskie: Dziecko Rosemary, Chinatown i ten z Sharon Tate o wampirach. Wciąż dobrze się je ogląda.