My Chemical Romance

7,0
29 ocen muzyki
powrót do forum osoby My Chemical Romance

30 latek

użytkownik usunięty

Jutro urodzinki Gerarda to już trzydziestka ...

Hehe, nom. Trudno uwierzyć, nie? Nie wygląda na 30;)

Lailea

30?

I wystarczy.

Do piachu czas...

Embrional

HAPPY HAPPY HAPPY BIRTHDAY!!! Spiewaj nam, Skarbie, jak najdłużej, bo żyć bez Ciebie byłoby źle:*

Happy Birthday To Youuuuuuu!!!! We love You, Gerard;) MCR 4ever!

Heh, no ale 30 lat to nie tak dużo... Wystarczy spojrzeć na Jareda Leto... 35 na karku, a jak się trzyma!:P

Kitalkil ty zawsze temat skonczysz na osobie Jareda:PP łajdak z ciebie bo tu o GERARDA chodzi tylko i wylacznie :D tak wiec HAPPY BORTHDAY TU JU :*:::::*::::*:**:*:**::**************************************** :)

No dobra, dobra, już nie bede pisała o Jaredzie:P

Ehh, szkoda tylko, że nie możemy złożyć życzeń Gerardowi osobiście:) Ciekawe, jak teraz świętuje;) Mam nadzieje, że będzie z nami jak nadłużej:) My Chemical Romance forever... Jak mówił Buzz Astral 'Do końca świata i jeden dzień dłużej!':D

No dobra, ze mną coraz gorzej, teraz pisze o postaci z Toy Story...;]

;D

zgadzam sie z wersją ze nie wyglada na swoje lata O_o ;D

ale aby zył jak najdłużej i jak najszczęśliwiej ;*

Annarchia

Ja bym mu dała najwyżej 20, a to prawda że mają przyjechać do Polski 22 sierpnia do Katowic, było by super, mogli by wpaść przy okazji do Elbląga :)(:

Patrycja_9

Jak mniemam to Kitalkil jest moją przyjaciółką :P także zgadzam się z nią kiedy pisała o tym że Jared jest boski pomimo jego wieku(35)... HAPPY BIRTHDAY!!!

.....!!!!!!
MCR mają przyjechać do Polski???!!!!!!!!! Skąd to wiesz???!!!

.....!!!!!!
MCR mają przyjechać do Polski???!!!!!!!!! Skąd to wiesz???!!!

Lailea

na tym blogu to czytałam- http://gerard-way.blog.onet.pl/

To o tym przyjeździe do Polski to chyba jakiś żart;/ A już miałam taką nadzieje...:(

użytkownik usunięty
Lailea

Mcr w polsce to zbyt piekne by było prawdziwe

GRRRRR a już się tak napaliłam że pojadę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(((((((

Yuzuki

Na jakiejś stronie pisało nie pamiętam teraz adresu, ile a bym dała żeby tak na żywo ich zobaczyć:)

wytarczy wpisac w google 'my chemical romance, katowice' i wyświetli sie kilka stronek.

użytkownik usunięty
Lailea

nie rozumiem chcecie powiedziec że mcr przyjedzie do polski
Łohoł<szczęsliwy>:)

Nie, po prostu jakiś idiota(lub idiotka) rozniósł taką plote w necie... ;(

Lailea

a ja uż se nadzieji narobiłam że zobacze ich na żywo ;(

użytkownik usunięty
Patrycja_9

ale by było super że jakies th przyjechało a mcr nie przyjezdza

Bo w większej mierze zależy to od Polski, nie MCR. Co z tego, że Oni chcieliby tu zagrać, skoro tutejsi ludzie, którzy organizują takie rzeczy nie?
Wtedy MCR nie mają nic do powiedzenia.

ej ale to nie temat o koncercie i przyjezdzie\nie przyjezdzie mcr do polski

brechta

eee no dobra ale chyba można sobie pogadać, co??? Czy to też jest zabronione??? A co do tego, że to nie zależy od MCR to się zgadzam... No bo to w końcu Polska, nie? Kaczyński by powiedział że to "Szatańska muzyka" <lol2> Ja się przeprowadzam do Irlandii!!!