Happy Birthday To Youuuuuuu!!!! We love You, Gerard;) MCR 4ever!
Heh, no ale 30 lat to nie tak dużo... Wystarczy spojrzeć na Jareda Leto... 35 na karku, a jak się trzyma!:P
Kitalkil ty zawsze temat skonczysz na osobie Jareda:PP łajdak z ciebie bo tu o GERARDA chodzi tylko i wylacznie :D tak wiec HAPPY BORTHDAY TU JU :*:::::*::::*:**:*:**::**************************************** :)
No dobra, dobra, już nie bede pisała o Jaredzie:P
Ehh, szkoda tylko, że nie możemy złożyć życzeń Gerardowi osobiście:) Ciekawe, jak teraz świętuje;) Mam nadzieje, że będzie z nami jak nadłużej:) My Chemical Romance forever... Jak mówił Buzz Astral 'Do końca świata i jeden dzień dłużej!':D
No dobra, ze mną coraz gorzej, teraz pisze o postaci z Toy Story...;]
;D
zgadzam sie z wersją ze nie wyglada na swoje lata O_o ;D
ale aby zył jak najdłużej i jak najszczęśliwiej ;*
Ja bym mu dała najwyżej 20, a to prawda że mają przyjechać do Polski 22 sierpnia do Katowic, było by super, mogli by wpaść przy okazji do Elbląga :)(:
Jak mniemam to Kitalkil jest moją przyjaciółką :P także zgadzam się z nią kiedy pisała o tym że Jared jest boski pomimo jego wieku(35)... HAPPY BIRTHDAY!!!
Bo w większej mierze zależy to od Polski, nie MCR. Co z tego, że Oni chcieliby tu zagrać, skoro tutejsi ludzie, którzy organizują takie rzeczy nie?
Wtedy MCR nie mają nic do powiedzenia.