My Chemical Romance

7,0
29 ocen muzyki
powrót do forum osoby My Chemical Romance

Utwór nr 14 na płycie The Black Parade? Zaje... jak i cała płyta.

alea

Ten bonus nie ma żadnego tytułu, tak? Nie moge go znaleźć na Bearshare... :( Prosze, mógłby mi go ktoś przesłać?? Mój adres: kitalkil7@wp.pl

alea

Aha, jeszcze jedno, mógłby mi ktoś podać pełny spis utworów z płyty I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love i Three Cheers For Sweet Revenge... Nie jestem pewna czy mam wszystkie piosenki...
Te, które mam:

1. I Brought You....

Cubicles
Demolition Lovers
Drowning Lessons
Honey, the mirror isn't big enough
Our Lady Of Sorrows
Skylines and Turnstiles
This Is The Best Day Ever
Vampires Will Never Hurt You
Early Sunsets On Monroeville
Headfist For Halos

2. Three Cheers For Sweet Revenge:

To The End
Cementery Drive
Give' Em Hell Kid
Helena
I'm not okay
Interlude
Thank You For The Venom
The Ghost Of You
You Know What They Do To Guy Like Us In Prison
Hang'Em High
It's Not A Fashion Statement It's A Fucking Deathwish
The Jetset Like Is Gonna Kill You
Bury Me In Black
I Never Told You What I Do For A Living

Czegoś brakuje?? Prosze, odpiszcie, to dla mnie bardzo ważne:)

alea

Do Kitalkil. Na pierwszej płycie brakuje ci utworu "Romance", a na drugiej bonusowej piosenki "Desert Song". A jeśli chodzi o utrów numer 14 na płycie "The Black Parade" to ona nie jest żadnym bonusem, a nazywa się "Blood (hidden track) :) MCR 4 ever!!!

Velvet_Crotch

Ja tam traktuję to jako bonus:-) Czy zawsze zaczynają to śpiewać po półtorej minuty, czy moja płyta jakaś wybrakowana?

alea

Dzieki wielkie:) (musze coś napisac, bo podobno za krótki na komentarz;/)

Lailea

tak śpiewają to po półtorej minuty. dlatego nazywa się to wkońcu "hidden track" no nie. nie ma za co :D

alea

Dziwne... :/ Nigdzie nie moge znaleźć utwóru "Romance"... Ani na eMule ani na BearShare... Jeśli macie, możecie mi przesłać?? Mój e-mail kitalkil7@wp.pl

Lailea

Wlasnie wyslalam, tylko cos poczta mi szwankuje i nie wiem czy doszlo. Jesli nie to, sprobuje jeszcze raz!
Pozdrawiam :*

alea

No, Blood to ciekawy kawałek :) ale są lepsze ;p ;]

Kari222

Nie wiem, jak inni, ale ja na płycie Three cheers... nie mam żadnego bonusa:(

alea

Nie na Three Cheers..., tylko na The Black Parade. Jak chcesz, to moge Ci wysłać na maila, napisz na moim blogu jeśli będziesz chciała:)