tyle, że chyba w tym filmie (nie wiem, tak mi się wydaję) pokazuje dużo ciała. Owszem ma co pokazać, ale chba są granice. Jest ładną dziewczyną...oj tzn kobietą, więc chyba nie potrzebuje rozgłowu typu rozbieranych scen itp jak np doda...
nie potrzeba, ale czasem nie zaszkodzi... występ nago w dobrym filmie to inna sprawa niż nagość w kilku playboyach i CKMach (chociaż jako facet też mi nie przeszkadza) czy na kiepskich filmikach sieciowych (patrz doda i radek i te inne syfy)!
Ja tam się ciesze na te scenki ;)
własnie, z drugiej strony lepiej zeby pokazywała nagie ciało w dobrym[chyba] filmie niz w podrzędnej gazetce lub na necie.. chociaz dla facetów nie ma to znaczenia.. chociaz moze niektórzy rozumieja róznicę..
zresztą chyba kazda kobieta inaczej traktuje rozbieraną sesją w filmie a inaczej na amatorskiej kamerze... [z braku doswiadczenia mowię to od strony teoretycznej :)]
Nie porównujcie jej z Dodą, Natalia ma wrodzoną klase , urodę i styl, Doda wygląda jak tania dziwka ( z całym szacunkiem dla Dody, którą lubię za osobowosć, ale teraz mówię tylko o powierzchowności). I zdadzam się z przedmówcami , ze lepiej pokazywać ciało w dobrym filmie niż Playboy i CKMie. A zresztą ona nie ma czego się wstydzić, wręcz przeciwnie. Zresztą Uschi Obermeier, którą grała, bardzo chętnie zrzucała ciuszki, to był jej wyraz buntu, także ... taka rola ;-)