Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
105 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman
au2

A może jest marsjanką ;p
czy to takie ważne jakiego wyznania jest???raczej nie

A odp na pytanie: jest z rodziny Żydowskiej,ale czy praktykuje jakąkolwiek religię wie tak naprawde tylko ona sama

Anqxxx

jemu nie chodzi o wyznanie tylko o pochodzenie; poza tym moze on podziwia zydow albo sam jest zydem i dlatego o to pytal; nie pomyslales o nim; polactwo jest strasznie tempe i jak widzi slowo zyd w tekscie to od razu atakuje ze jest tam antysemityzm; to chyba jedyny narod ktory reaguje tak na slowo zyd w tekscie; zydzi musza miec z nas niezly ubaw jak czytaja te boje o nich;

użytkownik usunięty
bigBangTheory

no faktycznie, Angxxx zaatakował strasznie, stoczył iście brawurową walkę o użycie słowa Żyd.

au2

Jej tata jest Zydem, a czy ona to zależy jak na to spogladac tzn. żydwostwo dziedziczy się po matce a jej matka jest Amerykanką dlatego wg ortodoksyjnych to on nie jest Żydówką :)

Alicja_kosmitka

nawet jeśli nie jest po matce to jest mentalną żydówką, to coś jak volksdeutsch... A tak poza tym twierdzę, że większość ludzi powinno przestać śnić o życiu w pięknej bajce takie rzeczy są tylko w filmach na których zarabiają bajkopisarze by zrobić w głowie matrix marzycielom. pa pa

au2

No i co z tego !!!!!!!!!!!! Wazne chyba jak gra ..

Naifu666

właśnie ;)
a do tego uważam, że jest śliczna ;]

ty_albo_ja

Facet chciał się tylko dowiedzieć. Może też ją lubi i go to interesuje?

NickError

czemu tak po nim jedziecie toż to już sie nawet grzecznie nie można się już o nic zapytać?

Naifu666

Facet chciał się tylko zapytać ale widać "głodnemu chleb na myśli...."

au2

To jest człowiek, poza tym ona świetnie gra w różnych filmów.

beciunia_2

tu sie nawet spytać nie wolno od razu myślicie, że jak się zapyta to już rasista??! ..

beciunia_2

Ludzie nie bądźcie śmieszni. Człowiek się spytał a wy od razu z mordą.
Macie jakiś problem?? A może sami macie zapędy antysemickie? A może
antypolskie...

Arsenic_Nephilim

a co mają zapędy antypolskie do żydów?
..............

Szmminka

No bo przecież Żydzi działają na korzyść Polski... haha.

m111

Gdzie jest tolerancja dla nietolerancyjnych, się pytam ?! Dla mnie śmierdzi całe żydostwo bo o żydostwie nic złego powiedzieć NIE WOLNO !!!

Cman_2

nie rozumiem tego zdania ale to szczegół.

Czego wy się czepiacie 50% znanych mi aktorów to ateiści z tego co mi
wiadomo ten aktor grający w kodzie DaVinci (wyleciało mi z głowy nazwiska)
lub Tom Cruz należy do jakiejś sekty. A kościół Rzymsko-katolicki jest
bardzo (że się tak wyrażę) modny. Czy to w ogóle ważne jakiego jest
wyznania. To wciąż ta sama osoba nawet gdyby była poganem.
A TAK POZA TYM TO CO WAS TO OBCHODZI??!!

Jake14

kod DaVinci to akurat mierny film; ale mniejsza o to; on sie nie pytal o wyznanie tylko o pochodzenie; i jak to co nas to obchodzi? a co cie obchodzi ze nas to obchodzi? przeciez jest osoba publiczna i to jest forum o niej dzieciaku

au2

jest żydówką podobnie jak około 97% polaków = polacy wymieszali się z żydami, przez te kilka wieków, badania statystyczne dowodzą, że około 10% jest owocem zdrady

Niedopowiedziany

@Jake 14, malutki błąd- poganinem, pozdrawiam

au2

Ona jest Żydówką, ale nie jest żydówką. Tak jakby co narodowośc pisze się z dużej, a wyznanie z małej.

au2

Żeby było ciekawiej to trzeba dodać że jej dziadek ze strony ojca był polskim żydem.