A może jest marsjanką ;p
czy to takie ważne jakiego wyznania jest???raczej nie
A odp na pytanie: jest z rodziny Żydowskiej,ale czy praktykuje jakąkolwiek religię wie tak naprawde tylko ona sama
jemu nie chodzi o wyznanie tylko o pochodzenie; poza tym moze on podziwia zydow albo sam jest zydem i dlatego o to pytal; nie pomyslales o nim; polactwo jest strasznie tempe i jak widzi slowo zyd w tekscie to od razu atakuje ze jest tam antysemityzm; to chyba jedyny narod ktory reaguje tak na slowo zyd w tekscie; zydzi musza miec z nas niezly ubaw jak czytaja te boje o nich;
no faktycznie, Angxxx zaatakował strasznie, stoczył iście brawurową walkę o użycie słowa Żyd.
Jej tata jest Zydem, a czy ona to zależy jak na to spogladac tzn. żydwostwo dziedziczy się po matce a jej matka jest Amerykanką dlatego wg ortodoksyjnych to on nie jest Żydówką :)
nawet jeśli nie jest po matce to jest mentalną żydówką, to coś jak volksdeutsch... A tak poza tym twierdzę, że większość ludzi powinno przestać śnić o życiu w pięknej bajce takie rzeczy są tylko w filmach na których zarabiają bajkopisarze by zrobić w głowie matrix marzycielom. pa pa
Ludzie nie bądźcie śmieszni. Człowiek się spytał a wy od razu z mordą.
Macie jakiś problem?? A może sami macie zapędy antysemickie? A może
antypolskie...
Gdzie jest tolerancja dla nietolerancyjnych, się pytam ?! Dla mnie śmierdzi całe żydostwo bo o żydostwie nic złego powiedzieć NIE WOLNO !!!
nie rozumiem tego zdania ale to szczegół.
Czego wy się czepiacie 50% znanych mi aktorów to ateiści z tego co mi
wiadomo ten aktor grający w kodzie DaVinci (wyleciało mi z głowy nazwiska)
lub Tom Cruz należy do jakiejś sekty. A kościół Rzymsko-katolicki jest
bardzo (że się tak wyrażę) modny. Czy to w ogóle ważne jakiego jest
wyznania. To wciąż ta sama osoba nawet gdyby była poganem.
A TAK POZA TYM TO CO WAS TO OBCHODZI??!!
kod DaVinci to akurat mierny film; ale mniejsza o to; on sie nie pytal o wyznanie tylko o pochodzenie; i jak to co nas to obchodzi? a co cie obchodzi ze nas to obchodzi? przeciez jest osoba publiczna i to jest forum o niej dzieciaku
jest żydówką podobnie jak około 97% polaków = polacy wymieszali się z żydami, przez te kilka wieków, badania statystyczne dowodzą, że około 10% jest owocem zdrady
Ona jest Żydówką, ale nie jest żydówką. Tak jakby co narodowośc pisze się z dużej, a wyznanie z małej.