Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 660 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Ona jest olśniewająca! Była już śliczna w Leonie i tak jej zostało. Potrafi być piękna nawet całkiem łysa. Wyglądem nie przebiją jej nawet te fajne 13latki ze świetnym makijażem.

Zakrza

Z twarzy jest przepiękna tylko szkoda że ma ciało wiecznej nastolatki ale i tak Ją kocham i zasłonie jej ciało swoim w razie jakiegos ostrzału-LOL

Glock

Ale przecież nastolatki mają najpiękniejsze ciało!

Zakrza

oj tam ciało.. Natalie ma przecudowną twarz, chyba najładniejszą jaką w życiu widziałem, a trochę już żyję na tym świecie :) Poważnie, nigdy nie widziałem piękniejszej kobiety, a za razem tak charakterystycznej i mającej ''to coś'' w sobie, że aż żal oderwać od niej wzrok

MrFantastic

Chodziło mi o to że gdyby Natalie miała 60-90-60 to byłaby absolutnym number one on this planet

Glock

A po Polsku? Większe cycki?

Zdecydowanie jestem na NIE!

Zakrza

Ok po polsku to zabrzmiałoby mnie wiecej tak że Natalie nie ma typowo kobiecych kształtów na których facet lubi zawiesić oko

Glock

Oj nie generalizuj (facet - masz zapewne namyśli większość facetów). Ja jestem pank i lubię laski z małymi cyckami. I szczupłe.

Zakrza

Czyli jesteś kryptogejem...rozumiem.

Glock

Czy ja Ciebie obrażam?

Zakrza

Czy określenie czyjejś orietnacji seksualnej to obraza?

Glock

To nie jest określenie czyjejś orientacji tylko niczym nieuzasadniona insynuacja. To tak jakbym napisał np., że się nie myjesz. Nie obraziłoby cię to?

Glock

Ej, to, że facetowi podobają się szczuplejesze kobiety, to jeszcze nie oznacza, że jest kryptogejem. Zakrza, masz dobry gust !

Sztuczny_rarytas

Dzięki! Podoba mi się też Keira.

Za to nie wiem co ludzie widzą w Penelopie Cruz i Michelle Rodriguez.

Zakrza

Ok więc gustujesz w wieszakach Ja wręcz przeciwnie i możemy zakończyć temat.A co do Michelle Rodriguez to zgadzam sie 100% jest całkowicie aseksualna.

Zakrza

dałbym tyle samo za urode

Metthew

No jedna z najładniejszych jakie ja widziałam.