Ona jest olśniewająca! Była już śliczna w Leonie i tak jej zostało. Potrafi być piękna nawet całkiem łysa. Wyglądem nie przebiją jej nawet te fajne 13latki ze świetnym makijażem.
Z twarzy jest przepiękna tylko szkoda że ma ciało wiecznej nastolatki ale i tak Ją kocham i zasłonie jej ciało swoim w razie jakiegos ostrzału-LOL
oj tam ciało.. Natalie ma przecudowną twarz, chyba najładniejszą jaką w życiu widziałem, a trochę już żyję na tym świecie :) Poważnie, nigdy nie widziałem piękniejszej kobiety, a za razem tak charakterystycznej i mającej ''to coś'' w sobie, że aż żal oderwać od niej wzrok
Ok po polsku to zabrzmiałoby mnie wiecej tak że Natalie nie ma typowo kobiecych kształtów na których facet lubi zawiesić oko
Oj nie generalizuj (facet - masz zapewne namyśli większość facetów). Ja jestem pank i lubię laski z małymi cyckami. I szczupłe.
To nie jest określenie czyjejś orientacji tylko niczym nieuzasadniona insynuacja. To tak jakbym napisał np., że się nie myjesz. Nie obraziłoby cię to?
Ej, to, że facetowi podobają się szczuplejesze kobiety, to jeszcze nie oznacza, że jest kryptogejem. Zakrza, masz dobry gust !
Dzięki! Podoba mi się też Keira.
Za to nie wiem co ludzie widzą w Penelopie Cruz i Michelle Rodriguez.
Ok więc gustujesz w wieszakach Ja wręcz przeciwnie i możemy zakończyć temat.A co do Michelle Rodriguez to zgadzam sie 100% jest całkowicie aseksualna.