w gwiezdnych wojnach, czarnym łabędziu, nawet w komedi "your highness" gra identycznie, cały
czas ta sama mina
to pasuje do dramatu, w którym się sprawdza, np do czarnego łabędzia,
ale ogolnie nie uwazam, zeby portman byla wybitną aktorką
Jakoś ja obejrzałam i "Gwiezdne Wojny" i "Your Highness" oraz kilka innych filmów z Natalie i jakoś wydaje mi się że jest bardzo dobrą aktorką. Co do tej miny to ja właśnie myślę wprost przeciwnie Natalie umie idealnie dopasować się do każdej swojej roli.
Podzielam zdanie ArusArczes. Nie lubię jej oglądać, bo wszędzie pokazuje to samo, jakby grała cały czas jedną postać - jakąś zagubioną, wrażliwą duszyczkę, która ma wewnętrzny konflikt i chce się stać silną kobietą. I wiecznie ta srająca mina, wybaczcie wyrażenie.
Dobrze rozumiem że ktoś może jej nie lubić jako aktorki,ale według mnie ten ktoś nie musi czytać na jej temat forum itp.
A może ja lubię wiedzieć czy są tacy, co podzielają moje zdanie lub nie? I może ciekawiło mnie co znajdę na jej profilu? To, że kogoś nie lubię nie oznacza, że nie mogę go oceniać albo dowiadywać się czegoś o nim. Nie za bardzo mnie interesuje czy jest Żydówką, Muzułmanką czy lubi zjeść na obiad schabowego, interesuje mnie jej gra aktorska. A wyćwiczyła się jednej roli i wszędzie gra niestety tak samo.