Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 660 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

w gwiezdnych wojnach, czarnym łabędziu, nawet w komedi "your highness" gra identycznie, cały
czas ta sama mina
to pasuje do dramatu, w którym się sprawdza, np do czarnego łabędzia,
ale ogolnie nie uwazam, zeby portman byla wybitną aktorką

ArusArczes

Liczysz na jakąkolwiek odpowiedź i ewentualną dyskusję?

In Ictu Oculi

Jakoś ja obejrzałam i "Gwiezdne Wojny" i "Your Highness" oraz kilka innych filmów z Natalie i jakoś wydaje mi się że jest bardzo dobrą aktorką. Co do tej miny to ja właśnie myślę wprost przeciwnie Natalie umie idealnie dopasować się do każdej swojej roli.

aniusiunia_gw

Podzielam zdanie ArusArczes. Nie lubię jej oglądać, bo wszędzie pokazuje to samo, jakby grała cały czas jedną postać - jakąś zagubioną, wrażliwą duszyczkę, która ma wewnętrzny konflikt i chce się stać silną kobietą. I wiecznie ta srająca mina, wybaczcie wyrażenie.

Anneurin

Dobrze rozumiem że ktoś może jej nie lubić jako aktorki,ale według mnie ten ktoś nie musi czytać na jej temat forum itp.

aniusiunia_gw

A może ja lubię wiedzieć czy są tacy, co podzielają moje zdanie lub nie? I może ciekawiło mnie co znajdę na jej profilu? To, że kogoś nie lubię nie oznacza, że nie mogę go oceniać albo dowiadywać się czegoś o nim. Nie za bardzo mnie interesuje czy jest Żydówką, Muzułmanką czy lubi zjeść na obiad schabowego, interesuje mnie jej gra aktorska. A wyćwiczyła się jednej roli i wszędzie gra niestety tak samo.

Anneurin

Nie no ok. Rozumiem ja właściwie też tak robię. Nie powinnam krytykować.