Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 660 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

3 miejsce top aktorek?! Chyba sobie żartujecie! A co z takimi aktorkami jak Kristin Scott
Thomas, Susan Saradon itp. Ona jest taka sztuczna, nienaturalna. Co jest w niej takiego
fenomenalnego,że jest na 3 miejscu?!

MaaryMusic

już 2. ;d osobiście nie jestem trollem, który daje 1/10 komuś, żeby ktoś inny był wyżej, bo głosowanie na kogoś przeciw komuś jest zbyt "polskie". aczkolwiek WSZYSTKIE aktorki (nie rozumiem tylko fenomenu Feldman) przerastają panią Portman o KLASĘ, co najmniej

MaaryMusic

Nat jest trochę za wysoko.

mrs robinson

Dobrze jest.

MaaryMusic

tez uwazam ze to jakas pomylka!! jak dla mnie gra malo realistycznie , w ogole mni enie przekonuje

MaaryMusic

Masz rację, to jest jakieś totalne nieporozumienie. Jest wiele duuuużo lepszych aktorek od niej. Natalie jest taka... hmm nawet nie wiem jak ją określić, w żadnym filmie mnie nie zachwyciła. Na trzecie miejsce to ona nie zasłużyła. Ba! Wahałabym się nawet gdybym miała ją umieścić w pierwszej dziesiątce. A Kristin Scott Thomas? To jest naprawdę dobra aktorka. A gdzie jest Katherine Hepburn? Kobiety, która zdobyła najwięcej Oscarów w historii nawet nie ma w rankingu! To co się dzieje z tym rankingiem jest żałosne. I nie mam tu na myśli konkretnie Natalie Portman, ale także jakąś Leighton Meester czy Diannę Agron. Kim one w ogóle są?