Natasza Urbańska

3,5
4 484 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Ona pragnie być sławna za wszelką cenę. Oszustwo w JOŚ wyszło na jaw. Kariery filmowej ona nie zrobiła, a śpiewać nie umie. Zobaczcie jej teledysk. Głupi! Pokazuje tylko swój tyłek!
http://www.natasza.com.pl/ kliknijcie multimedia i tam się odrazu włączy. Okropna piosenka i okropny głos!!!
P.S Kto chce należeć do klubu antyfonów? Będę tworzyć blog, więc potrzebuję dużo osób!

xDDDDD

Spóźniłaś się :))) Jakbyś łaskawie przeczytała cały post to byc może doczytałabys się do momentu, w którym Czarodziejka wyznaje, że ma słabiuchne nerwy :))

CristineHolly

O masakro ;) Nie było mnie zaledwie parę dni, a tu już takie mam zaległości...

W wielkim skrócie widzę, że z forum o Nataszce zrobił się tu kącik zaufania, czytam tu coraz to nowsze i ciekawsze wyznania. Ja nie powiem, że miałam do tej pory leciutkie i przyjemne życie, mimo wszystko nie uważam żeby to miało taki wpływ na dojrzałość emocjonalną. Jasne, że to co przeżyjemy kształtuje naszą osobowość, ale jednocześnie to nas jakby trochę upośledza emocjonalnie. Więc ten ktoś kto miał piękne życie (tak jak ja) jak i ktoś, kto wiele w krótkim życiu przeszedł (jak również ja ;) może być tak samo dojrzały... i mam wrażenie, że właśnie tak tu jest. Wy obie jesteście zupełnie inne, zupełnie różne, jedyne co was łączy to to, że jesteście inteligentne, uparte i zażarcie bronicie swojego zdania ;) A po co dwie inteligentne dziewczyny mają się bezsensownie kłócić? Poza tym co do tego wszystkiego ma wiek? Nie od wieku zależy nasza inteligencja, od małego, słodkiego dzieciątka jestem tego najlepszym przykładem ;D Znam też wielu 8-latków bijących na głowy większość 18-latków, więc... Tak ogólnie to ja jestem od was też trochę młodsza czy to znaczy, że nie mam szans wam dorównać?

Pani Brenda Walsh mogłaby sobie odpuścić...

Dziewczyny proszę porozmawiajmy o Nataszy, a nie o egzystencjalnych problemach, doświadczeniach emocjonalnych itp.

Mam pytanie jaka piosenka w Jak Oni Śpiewają w wykonaniu Nataszy podobała wam się najbardziej?

XXXXXXXXXXXXXX

Spokojnie, wydaje mi się, że trochę zapał mój i Flexi został przygaszony. I oczywiście, że nam dorównujesz i inteligencja jak najbardziej nie zależy od wieku. A co do pytania to niestety nie mogę odpowiedziec, bo nie oglądałam I edycji JOŚ :)

CristineHolly

Wow.. Ile tu się działo odkąd mnie nie było.

P_Halliwell

Piosenka z JOŚ? Hmm... wiele było bardzo fajnych, ciężko mi wybrać jakąś naj. Najbardziej w pamięć zapadła mi "It's raining man".

Pozdrawiam wszystkich:*

Allison

Ona jest gwiazdą mojego formatu. Nie umie śpiewać i tańczyć (widzieliście Billie Jean?). Moonwalk w szpilkach... Już nie mówię o tym w JOŚ. Ech... Jest ona kompletnym beztalenciem i nie wiem czemu ma jakichś fanów. 1/10

el_Polaco

Widziałam Billie Jean i dziwię się, że masz jeszcze jakichś znajomych, koleżanko.

CristineHolly

Mi się wydaje, ze niektóre osoby tak nie lubią Nataszy, że aż nie chcą przyznać racji, ze ona jest dobra zarówno w tańcu jak i śpiewie.

Pozdr

Allison

Poprostu to już przyzwyczajenie jakies czy cus:/ Ale kurcze ja też tak kiedyś miałam,że pewniej aktorki-piosenkarki nie cierpiałam i też przyznaje sie wygadywałam o niej nie fajne rzeczy (ale to było juz dawno). Ale mi samej sie znudziło to jak postępowałam,do tego spodobała mi się jakas piosenka i dla samej siebie zmieniłam o niej zdanie bo to by było chamskie gdybym z jednej strony ją tolerowała a nawet troche lubiła,a z drugiej nadal wypisywała obrazliwe texty. Może niektórzy tak samo kiedyś będą mieli z Nataszą...

Poison_Girl

Widzisz koleżanko, miałem/am nawet dziewczynę. I nie jestem lesbijką!

A wracając do tematu to proszę o link do jakiegoś filmiku, gdzie ładnie zatańczyła.

el_Polaco

praktycznie na każdym występnie PN tańczyła jak tak bardzo jesteś ciekawa to poszukaj na youtube

Poison_Girl

Wiem, że ona wszędzie tańczy. Ale nigdzie nie wychodzi jej to dobrze.

P.S Dzięki, że mnie wsadziłyście do grona "koleżanek". Mam inną płeć, ale co tam :P.

el_Polaco

Nie no spoko, sorki. Te znaczki są mało przyciągające uwagę, a ta pomyłka stąd, bo wypowiadasz się jak dziewczyna :>>>

CristineHolly

Nie powiem "dziękuje"... :P.

P.S Mam pytanko... O co w ogóle chodzi w Przebojowej Nocy ( chodzi mi o występy osób, które nie są Urbańską). Niby oglądałem kawałki, ale na ogół po paru minutach przełączałem.

el_Polaco

Nie dziwię się :))

W PN chodzi o przypomnienie starych, b. dobrze znanych piosenek ;)

CristineHolly

I przy okazji chodziło o wypromowanie ludków występujących w Buffo:)

Poison_Girl

No, "przy okazji"...:))))

CristineHolly

i dobrze, że promują. W końcu nie mają się czego wstydzić:)

Allison

I dają nam nadzieję na to, że polska muzyka wcale nie musi być tak tragiczna i pokazują, że mieszkają tu jeszcze zdolni, młodzi ludzie ;)

XXXXXXXXXXXXXX

Nom dokładnie i mam nadzieje,że zwycięzca (Jerzy Grzechnik) jakoś zaistnieje na scenie muzycznej bo taki talent nie może sie zmarnować:) (to taki komentarz na marginesie:p:p:p)