...jak w którymś z odcinków Natasza weszła na scenę w geście zwycięstwa??? ona w ogóle jest samolubna i egoistyczna. Jak była nominowana z Edytą Herbuś to omal się nie rozbeczała na scenie. Przed finałem było tak samo. Ona myśli, że jej się wszystko należy!!!
Bo Natasza jest za dobra, też bym się źle czyła jakbym miała odpaść zamiast Herbuś, beztaleńcia w śpiewaniu. Natasza była za dobra. Fenomenalna w śpiewaniu i tańcu, jest wszechstronna. Aga też spiewa profesjonalnie ale on już właściwie zrobiła karierę. Natasza jest zdecydowanie bardziej zdolna i należała się jej wygrana zdecydowanie.
Nie zgadzam się z tobą, według mnie to Agnieszka jest lepsza od Nataszy. A poza tym Urbańska nie powinna brać udziału w tym programie, bo ona jest piosenkarką i nagrywa swoje piosenki {"Play it loud"). Natomiast dla Agnieszki był to debiut w scenicznym śpiewaniu, ale poradziła sobie doskonale, a swoją ujmującą osobowością zdobyła serca widzów.
Uhh.. Raczej "I like it Loud" aniżeli "Play it loud" ;] Jak już chcesz zjechać Nataszę, to może bez błędów ;]?
Poprostu jest człowiekim, i to, że się denerwowała świadczy o tym, że nie była pewna, że wygra !!! Normalnie sie zachowywała i robiła niezłe show na scenie !!!
pragnę zaznaczyć ze egoistyczna i samolubna, to jedno i to samo. A poza tym, kto z nas nie jest egoistą?? Gdyby nikt nim nie był, nic by w życiu nie osiągnął, każdy przecież dba o własny "tylek".
Natasza b. ładnie śpiewa, a przy tym tańczy, po prostu super, mało która wokalistka to potrafi.
Jeśli już jesteśmy szczegółowi to 'I like it loud'. Skąd wiecie czy Natasza jest egoistką czy nie? To ze jest dobra i ma tego świadomośc wcale nie oznacza że jest samolubna i egoistyczna. Takie opinie wydaje się, gdy daną osobę się zna, a wątpie żeby ktoś z tu zgromadzonych ją znał.
zgadzam się z tobo nawet Herbuś tez nie lubiłem ale wolałem zeby ona była ... natasza bardzo nawet dobrze spiewała ale za bardzo taka była pewna siebie ze wygra i jest najlepsza ... od początku chciałem zeby wygrała agnieszka bo najlepiej spiewała z aktorów bo co natasza w 1 filmie sobie zagrała ... pewnie miała wizje ze bedzie taki program i dlatego aby wygrac ale przegrała :D
Natsza powinna wygrać
Była pewna siebie bo była zdecydowanie lepsza.
Taka zdolna kobieta powinna wygrać a nie Aga, która jest przeciętna. Za bardzo zazdrościcie Nataszy i przez to nie wygrała;/
Natasza nie ma płyty, należała się zdecydowanie jej wygrana.
Owszem, Natasza nie ma płyty, ale brała udział w eliminacjach do Eurowizji, więc to jest już jakiś poważny krok:)
A tak poza tym, wcale jej nie zazdrościmy. Tu chodzi tylko o sprawiedliwość.
Natasza była sto razy lepsza a w programie chodziło właśnie o płytę. Czuła się pewnie bo była dobra w każdym calu i pragneła wygrać bo jest bardzo zdolna, starsza od Agi i nie zrobiła kariery a zdecydowanie powinna. Aga była przeciętna w śpiewaniu. Widzę, że u ludzi je pewność wywołuje to fale zawiści i zazdrości. Widzę, że dużo osób daje jej jedynki i piszę głupie komentarze przepełnione zawiścią i to jest żałosne.
Żałosne to są twoje oskarżenia, że Natasza wywołuje zazdrość i zawiść. Gdyby ta cała Urbańska była naprawdę dobra, to bez względu na jakiś tam program już dawno zrobiłaby karierę. A ma już prawie 30 latek i nic. Agnieszka natomiast skupiła się na karierze aktorskiej, ale teraz ma szansę odnieść duży sukces w śpiewaniu.
W pełni się z Tobą zgadzam. 30 mieć lat to nie grzech, ale skoro od 10 lat jest w teatrze Studio Buffo, to jej kariera powinna być w tej chwili oszałamiająca. A niestety tak nie jest...
Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego jaka kariere robiw teatrze. Wystepuje w kazdym spektaklu. Jest to napewno lepszy dorobek niz seriale agnieszki. W serialu sa poprawki na scenie nie ma. Toi daje do myslenia
muszę Ci przyznać rację w związku z tymi serialami. W teatrze nie ma powtórek czy nagrywania więc wszystko na żywo. Dlatego ja bardzo lubię teatr
i niech nikogo nie dziwi to, że nie lubię "Skazanego na śmierć" bo dla mnie jest to serial jak każdy inny.
Zgadzam się w 100% z opinią powyżej. Teatr jest lepszy od TV. Można się brdziej szczycic graniem w teatrze niż w filmie.
Natasza od kilkunastu lat gra w teatrze Buffo. w jednym z wywiadow natasza zwrocila uwage na to ze na spektakle przychodzi jakies 300-400 osob jednorazowo, co to jest przy kilku milionowej publicznosci przed telewizorem, ktora ogląda np: plebanie z A.W ??? telewizja jest duzo bardziej medialna ,wiec sie nie dziwcie ze agnieszka jest bardziej popularna. a co do jej pewnosci siebie to jak sama Natasza powiedziala w zyciu prywatnym jest zupelnie inna a kiedy wychodzi na scene dostaje taki zastrzyk energii jest pewna siebie i wogole . ale tak pozatym to co wy myslicie , ze grala by we wszystkich spektaklach w Buffo gdyby stala jak kolek i tylko odfajkowala role i miala z glowy?? napewno nie.pewnosc siebie -tego wymaga jej zawod .przynajmniej wtedy kiedy jest na scenie. ja osobiscie ciesze sie ze Natasza przegrala choc od samego początku bylam za nią. Ta "kioskowa plyta" nie jest jej potrzebna do kariery . po programie stala sie bardziej rozpoznawalna ,planuje nagranie plyty i serdecznie jej tego zycze
Seriale w telewizji oglądaja wszyscy, czy sie nudzi, czy akurat chca obejrzec. Do teatru przychodzą wybrani, Ci którzy chcą obejrzec akurat ten spektakl, akurat moze tych aktorow.
Natasza mowi, że jest w życiu zupelnie inna. Jednak to, że potrafi tak diametralnie zmienic sie na scenie świadczy o jej odwadze, o tym ze nie stoi w kącie. Agnieszka bala sie zmiany i dlatego uwazam ze sukcesu muzycznego oszlamiającego nie osiągnie.
Co do skazanego na śmierć to... to jest okropne - zamknęli go, zrobil sobie tatuaz, opracowywal strategie jakby uciec i uciekl. Skąd ja wiedzialam ze tak sie skonczy. Teraz w drugiej czesci pewnie beda go scigac na wolnbosci :/
Agnieszka to odkrycie programu, ale gwiazda jest Natasza