Musze stwierdzic,że jest to urzeczywistnienie męskich marzeń.Natasza jest sublimacją wszelkich męskich pragnień i pożadań.Jest niezwykle zmysłowa,atrakcyjna,ponętna a przy tym delikatna.To nieprawda że jest zarozumiała ona jest po prostu świadoma swojej nieprzeciętnej urody.Emanuje z niej doskonałosć i ponadprzeciętność,poza urodą i wdziękiem jakim jest niewątpliwie obdarzona,jest również niezwykle utalentowaną wokalistką,wielki talent,charyzma, zdolności taneczne biegła znajomość angielskiego,elastyczność,sprężystość-mistrzyni w gimnastyce.Długo musiałbym pisać by wymienić wszystkie superlatywy tej niesamowitej dziewczyny więc postawie ... i napisze "itd".Natasza jest nietypowa oczarowała mnie swoją wszechstronnością,wszelakość uzdolnień tej dziewczyny wprawia mnie w zachwyt i podziw dla tej młodej osoby szanuje ją i podziwiam również jako aktorke i osobę o niezwykłej wrażliwości i osobowości.Charakter również nieskalany przez jakiekolwiek wady czyżbyśmy mieli doczynienia z bóstwem?jeśli tak...............to ja już dziś otaczam tą osobę kultem.
Wiesz co powiem ci jedno wszystko co napisales o mnie to nie prawda ty taki jestes.Cezar z ta osoba nie warto wdawac sie w konflikty bo to debil poprostu debil.A INTELIGENCJA TO TY NIRE GRZESZYCH TAK JAK TA DZIWKA MANDARYNA!Ja juz nic nie pisze z tym downem.Sam widzisz jaki to debil!
Luthien jestem z Tobą:)Dobrze mówisz;]
Nie wiem dlaczego wszyscy uważają ze Natasza jest rozpuszczona,niemiła itd.Jak byłam na wycieczce w Warszawie z klasą to spotkalismy ja w Łazienkach,kręciła wtedy do "Jak oni spiewają".Serdecznie nas przyjęła,rozdała autografy,pozowała do zdjęć,troche z nią pogadalismy,ona jest strasznie sympatyczna,energiczna i śliczna.Naprawdę Natasza to piekna kobieta i do tego strasznie utalentowana.Ona tańczy,spiewa(ma super głos),gra i wszystko jej wychodzi świetnie.Rzadko sie zdarza zeby osoba potrafiła robic swietnie tyle rzeczy naraz.
Gringo J. Cadillack jesteś ordynarny,wulgarny i niewychowany :)
Pozdrawiam;]
I znów muszę się z tobą zgodzić :D Spotkałaś ją? Serio? Zazdroszczę ci niesamowicie :) Też mam zamiar kiedyś ja spotkać ;)zanim jednak dotrę do warszawy, a co dopiero do ich teatru to trochę czasu minie...
Hehe,no serio,serio.
Ale naprawde nie rozumiem czemu ludzie uważają ją za zarozumiałą itd.
A często sie spotykam z takimi określeniami.Ja tego nie zauważyłam.
No ale 10 min napewno nie wystarczy zeby kogos poznac;]
Nie wiem w ktorej klasie jestes,ile masz lat i gdzie mieszkasz ale zorganizujcie sobie wycieczkę klasowa do Waraszawy,jakiś procent zawsze jest ze ją spotkasz;]
Pozdrawiam:)
No niestety ale wycieczka szkolna odpada... musielibyśmy przejechać przez cały nasz piękny kraj, a wszyscy jak wiadomo wolą biwaki... Ale i tak mam zamiar pojechać do teatru, jak sobie coś postanowię to nie ma zmiłuj... poza tym wspiera mnie w tym młodsza siostra :D
No my jechalismy do Warszawy ok 6 godziin,ja mieszkam w Oświęcimiu.
Też mieliśmy kawałeczek:)
Ale opłacało się,było bardzo fajnie,szczególnie w Łazienkach;)
apropos mandaryny, to wczoraj przypadkiem (żona ogląda to) trafiłem na program Drzyzgi i była tam mandaryna - powiem krótko - ona chyba nie umie żadnego zdania pojedynczo złożonego sklecić, tak jakby jej mózg był w stanie dwa słowa naprzód wymyśleć...o głosie jej, takiej chamówy, to nie bede wogóle wspominał... do tej pory mandaryna mnie nie interesowała i nawet nie miałem okazji słuchać jej "przebojów", ale po tej dyskusji tu na forum chciałem zobaczyć na własne oczy i usłyszeć na własne uszy w czym to ona przebija Urbańską, którą notabene też się nie interesuje specjalnie. porównując te dwie osoby (urode zupełnie pomijam, bo to oddzielny temat) - Urbańska 10 - mandaryna - 0
a ja nie tylko mam zamiar sie z nia spotkac, ale nawet sie z nia przespac.chociaz jedna "przebojowa noc" ;)
a mnie się nie podoba ani jedna, ani druga. Wiśniewska zero talentu, bez playbacku wyła jak pies w studni - słuchaliście jej "Windy do nieba"?. Urbańska coś-tam pośpiewuje, ale nie nazwałabym jej za żadne pieniądze "niezwykle utalentowaną wokalistką" - barwa głosu co najwyżej przeciętna. I gdzie ona biegle zna angielski?! Polecam sprawdzić znaczenie słowa "biegle" - bo zaśpiewanie piosenki w tym języku (w dodatku z akcentem absolutnie żadnym) nie czyni "biegle mówiącym". Artystką można nazwać Annę Marię Jopek czy chociażby Marylę Rodowicz - nietypowe barwy głosu, śpiew na żywo rewelacyjny, bez "pomocy" z taśmy, nagrania płyt bez komputerowych przeróbek. Poza tym, nie oszukujmy się, Urbańska zdobyła głosy nie talentem, a urodą, bo trzeba jej przyznać - jest niesamowitej urody. I fakt, bardzo dobrze tańczy, doskonale się rusza. I właściwie to wszystko. O Mandarynie nie powiem, żeby była szczególnie piękna, ale brzydka też nie jest. Rozumiem zachwyt panów, ale nie przesadzajmy - nie róbmy artysty z kogoś, kto jest co najwyżej postacią drugoplanową, o ile nie trzecio-.
Oczywiście zaraz usłyszę, że im zazdroszczę i mam kompleksy, ale jest to zwyczajnie jedyny argument ludzi, którzy argumentów nie posiadają (:
Pozdrawiam i trochę więcej dystansu. De gustibus non est disputandum.
"De gustibus non est disputandum" łac., w sprawach gustów nie ma dyskusji. Zgadza się, ale jast też inne, równie pasujące do tej sytuacji stwierdzenie-To zależy od punktu widzenia...Naprawdę nieźle uśmiałam się na tych Waszych komentarzach (Gringo i Luthien). To było lepsze niż niejedna komedia-aczkolwiek głupie.
1.W życiu nie widziałam, żeby ktoś tak się obrzucał błotem na forum. Tymbardziej, że kompletnie się tej drugiej osoby nie zna...nie wiem czy wiecie, ale ludzie w internecie są zupełnie inni niż w życiu codziennym.
2."Pojechać komuś"-sorry Gringo, ale uważasz, że to jest powód do dumy? Jeśli tak to współczuję...
3.Pamiętajcie, że obrażając innych, (praktycznie bez powodu) obrażacie siebie i swoją dumę (takie wulgaryzmy w ustach młodych ludzi?). A chyba ani Natasza ani Mandaryna nie są tego warte :>>>>
4.Też bym mogła zwyzywać Was od "pedałów" i "lesb" ale po co? Nieraz warto zadać sobie takie podstawowe pytanie: Czy warto?
5.Tylko prymitywy załatwiają swoje sprawy obrzucając się mięsem. Wy, chyba się za nich nie uważacie?
6.Gwiazda? Gwiazdeczka? Te określenia są raczej nie trafne. Gwiazdy mamy na niebie, nieprawdaż? Takie osoby jak Natasza, Marta i cała reszta to co najwyżej Sławy.
7.Gringo-Natasza nie sprzedała żadnej płyty, bo jej jeszcze nie wydała...Poczekamy, zobaczymy.
8.Pisząc do AY AY, Gringo, że nie pojedziesz jej, bo piszę do Ciebie kulturalnie, to Ty wykazałeś się brakiem kultury. Łaski jej chyba nie robisz...
9.Cez-ar-"...co ty masz ciągle z tymi butami, ciągle w brudnych chodzisz?..." Zgadzam się. Powtarzanie się to bardzo brzydka cecha. Szczególnie jeśli powtarza się stwierdzenie raczej prymitywne i bezsensowne. Rozumiem, że to Twoje motto życiowe :>>>...
10.Luthien-jak się zacznie coś głupiego to niestety-później to się nie kończy. Tak już jest...
11.Gringo...a mi się raczej wydaję, że Ciebie jednak odzywki Luthien nieco ryszają, tak samo jak Luthien Twoje. Gdyby tak nie było naprawdę byście się z siebie śmiali (a nie tylko udawali) i nie obrzucalibyście się przezwiskami tylko ARGUMENTAMI-bardzo pożyteczne. Wierzcie mi, nawet najgorsza kłótnia może stać się przyjemna i zabawna jeżeli obie strony siebie szanują ;>>>>
12.Małe sprostowanie- Natasza nie jest pewna siebie i zarozumiała. Ona jest poprostu świadoma swojej urody i swojego talentu.
13.Nie chcę Ci się do końca czytać postów Gringo? To jak możesz wypowiadać się na temat, o którym nie masz pojęcia?
14."Utop się, zastrzel, powieś, spal!". Luthien proponuje Ci, Gringo onanizację, a Ty jej samobójstwo? A to dobre :>>>>>
15.Jeśli chodzi o Martę- ani ziębi, ani grzeje-grunt neutralny. Nic mnie ona nie obchodzi.
16. Jeśli chodzi o Nataszę-zgadzam się w 100% z adriankiem1919 ;))))))
Hahaha jak teraz czytam te komenty to naprawde az mi glupio ze klocilam sie z kims takim...Jest mi wstyd z tego powodu ;/ Ale nic przynajmniej sie usmialam...
"Kimś takim"...
Zabawnie to brzmi w ustach "osoby",która sama nic nie reprezentuje ciekawego.
Mnie to nie śmieszyło,jak walczyć,to walczyć.
Ale jeśli mam być szczery,to śmiesznym jest wyzywać się od "pedałów",czy "lesb",skoro to nawet nie są wyzwiska,tylko orientacje seksualne.
Choć to pierwsze dosyć obraźliwe,bo pedały są przy rowerze.
Gej z lesbą pierdolą o pedalstwie i końskiej twarzy nataszy dobre ty kolo ty pewnie lun tek jesteś a lucyferka to marcy darcy hehehe
Cóż PASZCZURY się dowartościowują oblechami jak natasze sratasze i margaryny.....
chyba czas na to byście se trzasnęli swoje hermafrodyckie minety to wam ulży....
narazie geju co z lesbijkom gadasz
No i ten pedał Gringo J. Roberts (sorki gejem to ty nie jesteś, bo aby nim być to trza trochę kasy mieć, a ty pedale to nawet na buty nie masz, gejem to był taki mercury)
no i ta lesba Luthien kłócą się dyskutując na temat końskich twarzy nataszy urbańskiej i marty wiśniewskiej, aby się dowartościować...
bleee dowartościowują się bo ich twarze wyglądają jak gejowskie tatarskie siodła....
ale pasowaliby do siebie, gdyby nie ich pederastość
Gringo J. Roberts ma męża, który zapina go na anal, Gringo odwdzięcza mu się ssaniem pałki, a to może Gringa doustnie zapłodnić i wkrótce adoptuje dzieci, a jego biedna rodzinka powiększy się o kolejnych debili z wszami na pępku...
Luthien strzela minety swojej żonie, a jej żona strzela minety jej i z tego powodu jest dziwiastą lesbą...
Wszystko jedno pederasta jednej orientacji z pederastą drugiej orientacji się kurwa nie dogada...
Narazie pedalskie dziwki
Możecie mi buty wiązać...
Hail Mineten und Lasken
raus pederasten Gringo J. Roberts und Luthien
Te poprzednie teksty, to oczywiście była taka kpina z wielu tego tekstów jakie często się tu czyta i taki zabieg z mojej strony, by jednej osobie (Luthien) coś uświadomić....
uświadomić to, że tylko prymitywni ludzie obrzucają się mięchem
Co do Luthien to nie przejmuj się takimi dziećmi neo jak Gringo J. Roberts....
A swoje zdanie czasem lepiej jest wyrazić po prostu nie wdając się w żałosne polemiki z takimi prymitywani i krótko mieć to gdzieś....
Co do Nataszy to nie jest ładna ani brzydka, taka przeciętna, Mandaryna zresztą też, na co dzień i to na ulicy często widujemy większe piękności, więc czym się podniecać, może i ty Luthien jesteś o wiele piękniejsza, a o Nataszy myślisz tak bo śpiewa i tańczy i sama byś tak chciała -- no i nic do tego nie mam -- i jeśli masz takie marzenia, to życzę ich spełnienia....
A ty Gringo przystopuj trochę bo takie teksty w stronę kobiety to tylko jakaś żałosna ciota wypisuje....
Pozdrawiam
Idiotyczne dyskusje na bezsensownym poziomie. Proponuję zakończyć ten temat i już do niego nie wracać :)
Co do twoich poprzednich tekstów,mających być kpiną-
W ogóle mnie one nie ruszyły,takie bezsensowne słowotoki,spływają po mnie jak po przysłowiowej "kaczce".
Nikt nie kazał ci wziąć udział w tej dyskusji,która została zakończona już jakiś czas temu.
O czym to świadczy?
A) Albo chcesz wziąć udział w tej dyskusji,reaktywować ją.
B) Nie masz co zrobić ze swoim czasem.
Osobiście żałuję,że wszedłem na forum Urbańskiej.
Ale w sumie nie ma nigdzie żadnych zakazów,mówiących,że antyfan nie powinien wchodzić na tego typu forum.
Swoje zdanie o niej wyraziłem.Mnie nie podoba się ona z żadnej strony.
Nie twierdzę,że nie potrafi śpiewać-bo akurat to potrafi,tańczyć również jakoś tańczy,jednak dla mnie nie jest przekonującą postacią,kojarzy mi się z kimś zimnym,zdystansowanym i niedostępnym.
Mandaryna to jej przeciwieństwo.Wiem,bo znam ją osobiście.
Może nie jest to taka znajomość,że widujemy się codziennie itd,ale zapewniam was,że Marta mnie zna i jesteśmy razem na "Ty".Domyślam się,że pewnie "nikogo z was tu nie obchodzi".
Na ogół jestem osobą spokojną.Jeśli ktoś mnie wytrąci z równowagi,potrafię być wulgarny i bezczelny.I wtedy nie patrzę na to,czy "jadę" się z chłopakiem,czy dziewczyną.Wtedy płeć się nie liczy.
Akurat tak się złożyło,że po wyrażeniu mojego zdania zostałem zaatakowany przez osobniczkę "Luthien",więc nie byłem jej dłużny.
Nie jestem żadnym dzieckiem "neo" jak twierdzisz.Na jakiej podstawie tak uważasz?
Bo parę razy zwyzywałem jakąś "Luthien" na FW?
Trochę to trywialne w takim razie...
Dziecko neo,to takie które wypowiada się w stylu "zal.pl" i inne tego typu teksty,ja taki nie jestem.
Śmiesznym jest nazywanie kogoś gejem,tylko dlatego,że jest fanem Mandaryny.
Moim zdaniem świadczy to jedynie o wrażliwości tej osoby.
"A ty Gringo przystopuj trochę bo takie teksty w stronę kobiety to tylko jakaś żałosna ciota wypisuje...."
Gówno mnie obchodzi kim jest osoba,której się jedzie.
Skoro zaczęła,powinna być na to przygotowana,bo ja też mam swoją godność.
A przeklinać-każdy przeklina.
Mam to gdzieś koleś, nie obchodzisz mnie...
Jesteś dzieckiem, bo mężczyzna nie odzywa się tak do kobiet jak ty to robisz...
Większość przeklina, ale facet z jajami nie robi tego w stronę kobiety, tak to może tylko jakiś śmieć, pedał, albo dziecko neo - wybierz określenie, które bardziej do ciebie pasuje...
Nie przyłączę się do tak głupiej dyskusji i wcześniej również tego nie zrobiłem, zwróciłem tylko takiemu pajacowi jak ty uwagę....
Wiem bo znam ją osobiście, a ja jakbym znał Dodę to może i mówiłbym, że ona jest mądra, chociaż to totalna idiotka, trochę obiektywizmu - zauważyłem, że Marta Wiśniewska jest lepsza, jako osoba, człowiek niż Natasza Urbańska - mimo, że obu pań nie znam, ale to rzuca się w oczy....
Co do urody i w ogóle, to o wiele piękniejsze i naturalne kobiety widuję codziennie, więc nie ma się czym zachwycać...
Pozdrawiam
Tak,tak,masz to gdzieś...
Gdybym cię nie obchodził,tak jak mówisz,to w ogóle byś się nie odzywał.
A swoje zasrane trzy grosze musiałeś wpierdolić frajerze bardaszany.
Ta twoja teoria,że niby "facet z jajami" nie przeklina,jest jak dla mnie śmieszna i bezpodstawna.
Wszystkim dookoła właśnie ciota kojarzy się z tym,że nie przeklina,bo jest to "fe" i "be".
Skoro twierdzisz,że znasz ją osobiście,wiele wyjaśnia,dlaczego stałeś jak dotąd po jej stronie?
To lepiej powiedz jak jej obciąganko wychodzi?
W ogóle to ja chyba zakończę tą dyskusję,bo to dla mnie jest upadek moralny rozmawiać z jakimś dziwkarzem,cwelem,ścierwem...takim jak ty.
I na przyszłość uważaj do kogo sapiesz,bo możesz się zdziwić jebaku leśny.
Oj Oj dziecko nie mogło znieść prawdy tak??
Replay
Pierdol się jebany pedale, ty nie masz jaj, bo jedyne co potrafisz to wyzywać kobiety, a faceci z jajami nie są takimi pedalskimi damskimi bokserami jak ty, jak już przeklinają to to nie odnosi się do kobiet pedale....
A poza tym to nie leci Ci nawet w moim kierunku pisać swoich pedalskich tekstów, bo nie dorastasz mi do pięt wiejska dziwko....
Na przyszłość to ci koleś radzę udać się do jakiegoś dobrego lekarza....
Wolę być dziwkarzem niż takim pedałem i taką męską dziwką jak ty....
Hahaha dobry tekst z tym sapaniem, obyś się koleś sam nie zasapał, no cóż zdziwiłbym się gdybyś był normalny, ale z ciebie taka ciota, że radzę ci się przenieść na żal.pl, wtedy się wyżalisz dlaczego tak się stało i urodziłeś się pedałkiem....
Żegnam
O jakiej ty kurwa niby "prawdzie" pierdolisz zawszony cepie?
I co ty kurwa masz ciągle z tymi pedałami,tak ci się kurwa podoba to słowo,że ciągle je powtarzasz?
A może masz kurwa jakieś ciągoty w stronę męskich odbytów syfiarzu popychany.
Spierdalaj z tego forum i się kurwa ludziom na oczy nie pokazuj zaświerzbiony mamuci ryju,bo obrzydzenie siejesz i pośmiewisko stanowisz dla kogoś TAK WYSOKO USYTUOWANEGO jak ja lachociągu dworcowy.
Masz kompleksy?
To lecz kurwa sobie je u specjalisty,a nie atakujesz kulturalnych,spokojnych,cudownych ludzi (mówię o sobie pałarzu).
Jesteś dnem dna,nawet kurwa nie ma określenia dla takiego gówna jak ty wieśniaku w kaloszach z których słoma i gnojowica wyłazi.
Urodziłeś się nisko i na tej nizinie pozostaniesz,nigdy nie dorównasz takim jak JA,którzy stanowią element dobrej klasy,stylu i smaku przegniła padlino.
Idź kurwa dalej pogrzeb w śmieciach,może znajdziesz coś na obiad,a może ja rzucę ci jakieś odpadki po moim pysznym,drogim i arystokrackim obiadku,bo jak wiesz stanowię taki poziom,a ty nie.
A żegnać to ja ciebie mogę,nie ty mnie piździelcu.
Nie wiesz kim jestem,czy co?
Szczylu zdeformowany.
Zgadzam się z tym że Natasza jest piękna. Ale jeżeli ktoś jest fanem urody Mandaryny to jego sprawa każdy ma swój gust.
Tak czytam tą całą dyskusję(jeśli wogóle można to tak nazwać) i nie wiem po co wy się tak obrażacie,co wam to da? Dwa razy pomyśl zanim napiszesz coś głupiego. Czy wyzywanie się wzajemnie od pedałów lub lesbijek ma jakikolwiek sens? Raczej wątpie. Chcecie pokazać komuś jacy jesteści fajni bo zwyzywaliście kogoś od najgorszych. Radzę wam troche stopować ze słownictwem, to jest portal o filmach a nie kłótniach:)))))
A co do tematu to nie lubię Nataszy po prostu jej nie trawię. Denerwuje mnie ta jej zbytnia pewność siebie i takie jakby zadufanie. A ludzi ślepo zapatrzonych w siebie nie cierpię. Oczywiście może to tylko takie pozory i jest ona inna ale nikt z dyskutujących nie ma o tym pojęcia człowieka nie da się w pełni poznać po kilku minutach rozomowy.
Co do urody to obie panie o które jest tu taki spór są ładne a nawet bardzo ładne,ale nie rozumiem tego że aż tak się o to wyzywacie,bo ten portal nie jest o urodzie:) Jest ona ważna ale są rzeczy jeszcze ważniejsze, bo na co wam chłopak/dziewczyna z którym/którą nie będziecie mieli o czym pogodać? Także trzeba najpierw myśleć a nie pisać głupoty,bo to umie każdy.A lepiej jest napisać coś sensownego i kulturalnie wyrazić swoje zdanie na dany temat.
Pozdrawiam=)