I fajnie, podobno ta "przebojowa noc" miała być zajebistym hitem, a tu co??? Hahahaha!! Ludzie cię nie lubią i pogódź się z tym!
Poprawka nie ludzie jej nie lubią, tylko ty jej nie lubisz... ja ją uwielbiam :D i będę tęsknić za programem ;(
nie, moja kochana...gdyby ją ludzie kochali to oglądalność "Przebojowej nocy" byłaby o wiele wyższa, a nie, że 2 miliony ludzi oglądają to a po przerwie 700 tysięcy przełącza kanał. No rzeczywiście fajnie.
Tak samo, gdyby ją ludzie tak kochali i ubóstwiali, to wygrałaby "Jak oni śpiewają?" lecz tak się nie stało.
I bardzo dobrze, bo jest zarozumiała i zadumana w sobie. Trzeba było jej utrzeć nosa-tak się stało. I bardzo mnie to cieszy.
To muszę cię zasmucić ;) Słyszałeś już o programie 'Podróż w czasie'?
To że dużo ludzi jej nie trawi nie znaczy, że nie lubią jej wszyscy i zapewniam cię, że ma bardzo wielu fanów którzy ją kochają i ubóstwiają ;) No i przede wszystkim ma mnie, co jej się bardzo chwali ;P
to bardzo przepraszam, jeśli tak ci się to nie podoba
a Natasza-co mnie obchodzi jakiś jej program? tak jej nie lubię i wiele ludzi także bo jest samolubna i egoistyczna, jeśli ty ją lubisz to twoja sprawa bo ja w to nie wnikam.
Ja uwielbiam "Przebojowa Noc" i pomimo, że ją wycofuja powstają podróże w czasie czy cos takiego :) Tak tryzmac :)
Nataszka to nasz piękny eksportowy towar... jestem ciekaw jednak czy pan Józefowicz i ona no wiecie ( ale dobra nieważne ale Józefowicz zawsze kojarzył mi sie z amantem , podrywaczem i kobieciarzem ... no i czy oni tego no za kulisami wiecie ale dobra co tam program był fajny )
Nie lubią jej ludzie którzy są zazdrośni,że niektórym się poprostu udaje coś osiągnąć,a przebojowa noc była fantastycznym programem. Moim zdaniem mała oglądalność była spowodowana porą emisji, w końcu to było dość późno w sobote,a o tej porze każdy "inteligentny" Polak siedzi przy jakimś badziewnym filmie nadawanym przez TVN, Polsat czy inny program:/
"Nie lubią jej ludzie którzy są zazdrośni,że niektórym się poprostu udaje coś osiągnąć"
A to jest najgłupszy argument, jaki tylko może być. I niestety, często słyszany.
Wiem,że często słyszany ale prawdziwy bo odkąd Natasza została zauważona w tv to kazdy odrazu ma coś do niej: a to jest brzydka,a to nie umie śpiewać,a to nie umie tańczyć jest głupia i daje dupy Józefowiczowi tak naprawde to,to są najgłupsze argumenty jakie można wymyślec by kogoś zjechać,a ja poprostu nie lubię jak ktoś ma o kimś nie najlepsze zdanie tylko z powodu takich bzdetów. Dla mnie to jest zwykła zazdrość tzn. może nie wszyscy tak myślą ale napewno zdecydowana większośc, bo naprawde jak ktoś twierdzi,że ona nie umie śpiewać to chyba ma problemy ze słuchem. Śpiewa lepiej niż niejdna "profesjonalna" piosenkarka. Takie jest moje zdanie i wyrażam tylko moją opinie na ten temat.
A mi "Przebojowa noc" bardzo się podobała. Według mnie to jeden z najlepszych programów rozrywkowych w ciągu kilku ostatnich lat. Zdecydowanie lepszy od 'Tańca z gwiazdami', a już w 100% lepszy od 'Gwiazdy tańczż na lodzie'.
Program 'Przebojowa Noc' to całkiem dobry pomysł, ale jednak nie przypadł mi do gustu.
Natasza nie jest brzydka, nieźle śpiewa pomimo tego wszystkiego nie lubie jej. Sprawia wrażenie właśnie takiej zapatrzonej w siebie egoistki.
Ps. To tylko moje zdanie nie wyzywam jej i nie uważam, że jest jakimś kompletnym beztalenciem ;p Jej filmografia jest króciutka zaledwie 2 pozycje więc o umiejętnościach aktorskich nie bd się wypowiadała.
zgadzamy się:)
co do egoistki...to ona była strasznie samolubna i łasa na pochwały w "Jak oni śpiewają", ale nie wygrała-utarli jej ludzie nosa ale widać, niczego jej to nie nauczyło.